dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieZanger bekende muziekformatie in Suriname mishandeld en beroofd

Zanger bekende muziekformatie in Suriname mishandeld en beroofd

-

Does Travel - naar Suriname

Een ondernemer in Suriname, is vrijdagmiddag door drie mannen ernstig mishandeld en beroofd in een auto. Het zou gaan om de 37-jarige P.B., die ook zanger is bij de bekende Surinaams-Hindoestaanse muziekformatie The Juniors. Naar Waterkant verneemt is het slachtoffer ondermeer werkzaam in de financiële dienstverlening.

Gisteren had hij een afspraak gemaakt met een onbekende man om te ontmoeten op een adres in het ressort Latour. Bij aankomst werd P.B. door de klant gevraagd om in diens voertuig in te stappen om te onderhandelen. In het voertuig bevond de klant zich samen met nog een manspersoon.

Tijdens het onderhandelen kwam nog een manspersoon aangelopen en stapte ook in het voertuig. De bestuurder reed toen weg met P.B. De zanger werd daarbij onder bedreiging van een vuurwapen in elkaar geslagen en beroofd. De daders hebben duizenden SRD’s en een hoeveelheid goud buitgemaakt.

In de Sakamoniestraat sprong P.B. uit en voertuig en zocht naar hulp. Een bewoner van de straat bood het slachtoffer hulp en bracht hem naar bureau Latour. De politie starte meteen een onderzoek en trof het voertuig onbeheerd aan op een adres in hun verzorgingsgebied. Het voertuig is in beslag genomen. De politie werkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

21 REACTIES
 1. Wat een land zeg, het is totaal naar de klootte gegaan : de gevangenis helpt niet meer ! Ze moeten de dood straf maar wederom herinvoeren in Su. Na 2 jaar is Su weer zoals het vroeger was, of het wordt erger !

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Een zakenman?? Ga je met geld en goud zaken doen met een onbekende ergens op straat?? Zien jullie niet dat deze zaak stink.
  Niets van het land. Bepaalde figuren in het land. Yu na pokuman. Laat deze crimineel opdonderen. Zn zaak is fout afgelopen


  gemodereerd
 3. Hoe stupid ben je om zo een afsprask te maken en alleen te gaan nog er bij. Dombo. Wees blij dat je er levend van af bent gekomen..

  Suriname pesa wild wild West nownow


  Maak melding
 4. Wat deed hij met zoveel geld en goud in de auto van iemand die hij niet kent? Wat voor deal werd er gesmeed? Is het relaas wel helemaal waar? Dit lijkt mij een ripdeal onder criminelen.


  gemodereerd
 5. Hij was duidelijk een junior op het gebied van veiligheid. Latour is nou bepaald niet bekend om zijn grote veiligheid. Of werd hij gechanteerd? Wat heeft hij dan op zijn kerfstok? Het lijkt sterk op chantage.


  Maak melding
 6. J.Zwartmans@@ dus jij wil de doodstraf terug voor die rovers
  En wat voor straf moet boefdraad en de rest dan krijgen heb je niet door dat je hoofd niet goed werkt met je onzin.


  gemodereerd
 7. Ging het in deze om een wiite deal of een ruil? Waarom anders zo’n geldbedrag in cash en goud? Dit verhaal heeft mijns inziens twee kanten en beide kanten hebben dezelfde geur/stank. Illegaal handelen stinkt!!! Een legale deal sluit je af op een kantoor of in een veilige omgeving, waar er ter bescherming en beveiliging minimaal controle/getuigen aanwezig zijn.


  gemodereerd
 8. die hele bende tering zooi, moet in een container opgesloten worden.. zonder eten, drinken..


  gemodereerd
 9. Uit een fotogrammetrisch onderzoek is gebleken dat de mafia’s binnen Waterkant.net de misdrijven in Suriname aansturen. Ze sturen opbrengsten uit Waterkant.net naar de misdadigers in Suriname.


  Maak melding
 10. Die zanger gaat naar Latour om een financiële transactie te doen? Dat is vragen om moeilijkheden. Hij kon zeker niet helder nadenken, vanwege de drugs en alcohol in zijn lijf.


  Maak melding
 11. Dit zijn de aanhangers van de NDP bij deze partij voelen de jongeren zich thuis. Ze identificeren zich met DDB. Er is maar een remedie om hier een halt aan toe te roepen, en dat is massaal deze partij weg stemmen op 25 mei a’s


  Maak melding
 12. Dit is een heeeel bijzonder verhaal, om te beginnen is het een ondernemer, alias zanger, of, zanger alias ondernemer. Ik suggereer “zanger” want ondernemer, nee lijkt me niet te kloppen. Een ondernemer in de financiële en goud zaken heeft een afspraak in latour en stapt in een auto om zaken te bespreken. What a fun.
  Ze moeten de zanger of ondernemer onherroepelijk arresteren en opsluiten in afwachting dat ze de ‘bandieten’ hebben gearresteerd. Wat een paardenworst die P.D.
  Simpel weg hebzucht.


  Maak melding
 13. In aansluiting op mij eerder reactie.
  Waarom ik voorstel dat ze deze PD moeten opsluiten tot dat ze de daders hebben gevonden, hopelijk vinden ze deze mensen nooit.
  Welk op neer komt dat sir businessman and/or singer zit te af te vinken. Dit noemen de jankies ‘psychological punishment’ als hij vrijgelaten wordt, wordt hij een super ondernemer.


  Maak melding
 14. In principe zijn marktventers, tuinmannen en ijsjesverkopers ook ondernemer. Dus als mensen met die term rondslingeren zegt dat nog niks.

  Sta je niet ingeschreven bij KKF, betaal je geen belasting, heb je geen vergunning en andere nodige papieren dan ben je een hosselaar oftewel straatondernemer…


  Maak melding
 15. Suriname wordt met de dag onveiliger.
  Als dit zo door gaat zal Suriname ook een downgrading krijgen op de Peace Index en tot onveilige landen behoren.

  Surimame is dan letterlijk gezakt tot junk-staat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES