City of Xianning doneert uit stedenbandsliefde aan Para

7
City of Xianning doneert uit stedenbandsliefde aan Para

Districtscommissaris (dc) Armand Jurel van Para heeft een partij beschermingsmateriaal ontvangen van Xianning City, een stad in China, waar Para een stedenband mee onderhoudt. Deze overhandiging vond plaats op donderdag 23 april. De in Suriname gefabriceerde partij handsanitizers, gezichtsmaskers en handzeep kunnen naar zeggen van de dc, mogelijk worden gebruikt bij het uitvoeren van verkiezingswerkzaamheden. 

Het nogal schaars en duur beschermingsmateriaal werd aangekocht bij Surinaamse fabrikanten voor een bedrag van SRD 33.000 en overhandigd aan Para, door de zaakgelastigde van Xianning City, Hu Zhiding. Dc Mike Nerkust van commissariaat Paramaribo Noord-Oost en de minister van Regionale Ontwikkeling Edgar Dikan, kregen ook beschermingsmateriaal ter waarde van SRD 22.000.

Volgens Hu is het stadsbestuur van Xianning City via de media geïnformeerd over de maatregelen die de regering van Suriname neemt om de Corona epidemie te bestrijden en wenst te ondersteunen bij haar inspanning om de bevolking veilig te houden. Het stadsbestuur van Xianning spreekt ook haar complimenten uit over de gezamenlijke Surinaamse aanpak voor bescherming tegen COVID-19.

De burgervader spreekt zijn dank uit aan de zusterstad en zegt dat de goederen op het juiste moment zijn aangekomen, daar medewerkers zullen beginnen met het bestellen van oproepingskaarten aan huis van stemgerechtigden. Met gebruikmaking daarvan kunnen zij zichzelf en anderen preventief beschermen. Volgens dc Jurel denkt Para ook aan Xianning, want er is eerder een brief verstuurd naar Xianning, met de getuigenis van medeleven bij de uitbraak van het virus in China.


7 REACTIES

  1. De hele wereld is in lockdown maar de Chinesen gaan rond om waardeloze mondkapjes uit te delen, misschien is het een symbolisch gebaar naar de wereld toe, ik maak jullie mond dood en neem de controle over. De nieuwe kolonisator, het doel is hetzelfde als de Europeanen, alleen doen ze niet aan volkeren moord, maar aan economische moord. Ze kopen alles op in vooral arme landen, en eisen daarvoor de onvoorwaardelijke zeggenschap op de rijkdommen van het land. Er is een spreekwoord, wie de bal kaatst moet hem terug verwachten, deze Chinezen zullen de bal terug zien komen, met alle gevolgen van dien.


    Maak melding

  2. Suriname u heeft gelijk alles aanpakken wat je vanuit het buitenland gratis krijg het is een goedgebaar naar het land toe, alle hulp die je kan krijgen is meegenomen behalve de gelden uit Nederland ontwikkelingsgeld wat voor ontwikkeling heeft dat ooit voor het land gebracht ik zie echt niets ervan Nederland houdt helemaal niet van Suriname is alleen maar om uit te buiten en toch dat sommige bewoners wel van Holland houden, schrijven jullie je dan maar uit Su stelletje uitbuiters de niet opbouwers de nietsnutters en lafhartige schrijvers principe loos geen enig moraliteitsplicht en schaamteloos bezig zijn odi grote Big UP voor deze regering geen andere regering heeft ooit ballen getoond alleen maar marjonetten van de witmangs


    Maak melding

  3. Niemand geeft nooit iets voor niets. Deze mondkapjes zijn gewoon gedrukt moulded papier, virussen laten ze gewoon door. Laat je niet belazeren met een gift van de waarde van papier.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.