maandag, februari 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Politie treedt op bij niet na leven COVID-19 maatregelen

VIDEO: Politie treedt op bij niet na leven COVID-19 maatregelen

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het Korps Politie Suriname heeft woensdagmiddag weer moeten ingrijpen bij het overtreden van de COVID-19 maatregelen. Een grote groep mensen had zich verzameld bij en op een voetbalveld te Winti Wai. In een filmpje dat is opgenomen door een van de aanwezigen en ook hierboven staat, is dit goed te zien.

De politie kwam aangereden in een aantal voertuigen zoals in het filmpje te zien is en heeft de aanwezigen moeten sommeren om weg te gaan van de locatie. Volgens de overheidsmaatregelen, met betrekking tot het coronavirus, zijn bijeenkomsten met meer dan 10 personen namelijk verboden.

Het gedrag van de voornamelijke jonge mensen heeft tot veel verontwaardiging geleidt op social media. “Hebben jullie de nieuwsberichten wel gevolgd afgelopen maandag” vraagt iemand zich af.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

21 REACTIES
 1. Mooie bende daar, als ze bij bosjes gaan creperen dan zullen ze misschien beseffen dat het Coronavirus geen ras noch poltieke kleur kent. Goed voorbeeld doet volgen: Doewet!


  Maak melding
 2. Deze zwarte rioolratten lappen de regels aan hun slippers. Afstand houden nooit van gehoord. Coronavirus ligt op de loer. Dit soort gasten is vreselijk.


  Maak melding
 3. “ZOMAAR”. Kan dat wel lezen, schrijven en begrijpen?

  Sommige mensen zijn echt nog veel dommer dan hoe ze er uitzien.

  Nog te dom om zelf te poepen..

  En maar lachen! Voor dit soort mensen is ook echt alles grappig.

  @alex, ja ik dacht het ook


  Maak melding
 4. Hangjongeren bekogelen boa’s met stenen in Enschede: ‘Moeite met volhouden maatregelen’
  Handhavers van de gemeente Enschede zijn vorige week door een groep jongeren bekogeld met stenen. Dat gebeurde tijdens een controle op Hatteler Plaza, in de wijk ’t Zwering. Gemeente en politie zijn het erover eens: dit kan zo niet lang. Niet alleen in Suriname 🇸🇷 hier ook in Nederland 🇳🇱 gebeuren zulke taferelen. Voor de Haters op deze Forum.


  gemodereerd
 5. Gewoon isoleren niemand in of uit, laten ze lekker de pijp uitgaan, stelletje hersenloze Bavianen !!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 6. Keihard ingrijpen!

  En die racistische uitspraken hier zijn erger dan die aso-gasten. Ook erger dan Corona zijn ze. Hun mijd ik geen 2 meter , maar 2 kilometer.

  Deze racistische uitspraken zijn ook altijd dom, want t kon ook een andere ras zijn.
  Jouw eigen haat vreet aan jezelf en je geeft een demoon de kans om binnen te treden in jouwzelf.
  Wie telkens een zonde doet, opent de deur voor een bijbehorende demoon.


  Maak melding
 7. Sommige groeperingen hebben grote moeite om alleeen iets te doen. Ze voelen zich sterk in groepsverband en als ze lang alleen moeten zijn kunnen ze zelfmoord plegen.


  Maak melding
 8. Die Lockdown is die Boeboe shit story. Ook zo een racist als die Bumblegun.Zijn gasten die wachten wanneer een blakaman of buskondresma iets doen opdat ze hun racisme en zwakbegaafdheid kunnen etaleren. Ze voelen zich heel erg veilig achter hun Pc ,smartphone of laptop.In het echt zijn ze geen knip voor de neus waard.


  Maak melding
 9. Men zou in Suriname intussen moeten nagaan of de COVID-19 maatregelen voor de jongeren niet wat verzacht kan worden. Dat geldt ook voor het basisonderwijs. Het besmettingsgevaar in Suriname is met uitzondering van de grensdistricten zeer laag op dit moment. Volgens mij kunnen de basisscholen alvast weer opstarten. Voor de jongeren zou je sportactiviteiten weer kunnen toelaten!


  Maak melding
 10. WAAROM LOST PRADE OOK GEEN GROTE MISDRIJVEN OP????????????????

  DIT STELT NIKS VOOR MET WAT ER IN SURINAME GEBEURT………

  LAAT ALLE POLITIEMENSEN IN SURINAME VERPLICHT EEN GROTE MULTIVITAMIENE TABLET PER DAG INNEMEN. WANT SO A NE GO JERE.

  JULLIE MOETEN WAT MEER BALLEN TONEN BOYKES!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 11. We praten hier over internationale onderzoek . Laat bouta en zijn ndp meer ruimte gen .Het nieuwe coronavirus overleeft minder lang op oppervlaktes als deurklinken wanneer het wordt blootgesteld aan zonlicht, hitte en vochtigheid. Dat concluderen onderzoekers van de Amerikaanse overheid.

  „Onze meest opvallende waarneming tot nu toe is het krachtige effect dat zonlicht lijkt te hebben op het doden van het virus, zowel op oppervlakken als in de lucht”, zei William Bryan, wetenschappelijk adviseur binnen het ministerie van Binnenlandse Veiligheid, op een persconferentie in het Witte Huis. „We hebben een vergelijkbaar effect gezien bij zowel temperatuur als vochtigheid, waarbij het verhogen van de temperatuur en vochtigheid of beide over het algemeen minder gunstig is voor het virus.”

  President Donald Trump opperde na afloop van de presentatie van Bryan de mogelijkheid coronapatiënten bloot te stellen aan UV-licht. „Ik denk niet dat dat is gecheckt”, zei hij.

  Trump dacht ook hardop na over een andere bevinding die Bryan presenteerde. Uit het onderzoek komt naar voren dat het virus binnen enkele minuten wordt gedood door gebruik van een desinfectiemiddel als bleekmiddel, zei hij. „Het desinfectiemiddel schakelt het in een minuut uit”, reageerde Trump. „Is er een manier waarop we zoiets kunnen doen door het te injecteren? Bijna als een schoonmaak.”

  Experts waarschuwden na Trumps opmerkingen die niet in de praktijk te brengen. „Bleekmiddel inhaleren zou het allerergste voor de longen zijn”, zei John Balmes, een longarts uit San Francisco. „Niet eens een lage hoeveelheid is veilig. Het is een totaal ridicuul


  gemodereerd
 12. Aftakkelen en kapot slaan deze ongehoorzame idioten. Altyd zijn t dezelfde soorten die t steeds bederven in dit land. Voelen zich groot….terwijl na soso rommel. Stellen niks voor…!!! Rover en boeven zijn t..!!!!!


  Maak melding
 13. Als de journalisten niet in staat zijn om ongeregeldheden, naar buiten te brengen en de regering aan de kaak te stellen dan is de kans erg groot dat amateurs het zullen doen.

  En ja, in ons land zijn de journalisten, monddood gemaakt.
  En overal op de wereld heb je,,”domme” mensen!
  In mijn mooie land, zie ik domme mensen,, daar, waar ze niet moeten zijn,,,.


  Maak melding
 14. Die jongen begrijpt blijkbaar niet dat het niet gaat om het tijdstip, hij zegt zelf “Zomaar, het is nog geen 6 uur” terwijl de lockdown pas om 8 pm ingaat. Het gaat om de grote samenscholing die daar plaatsvond.

  Die jongeren onthouden wel slecht de informatie. Maar als ze vanaf 6 p.m. al thuis willen zijn, des te beter, lekker rustig 😄😄😄


  Maak melding
 15. Een paar dagen terug had SBS kanaal 32.1 op hun journaal nog beelden vertoond van een NDP DNA kandidaat van Nickerie (een zekere “barco”) die een bezoekje bracht aan een inheems dorp om voedselpakketten uit te delen en propaganda te voeren. De regels m.b.t. social distancing en het samenscholingsverbod werden overduidelijk overtreden. Laat de politie maar ook daartegen optreden. Of staan ndpers soms boven de wet ??? Daar lijkt het wel op.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES