Truck met rijst op z’n zij in de berm langs de weg

10
Truck met rijst op z'n zij in de berm langs de weg

In Suriname is deze vrachtwagen met een container vanmorgen van de weg geraakt en op z’n zij in de berm langs de weg terecht gekomen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat dit eenzijdig ongeval rond 07.15u plaats vond te Nickerie.

De vrachtwagen met rijst aan boord was vanmorgen onderweg van Nickerie naar Paramaribo, toen het voertuig nabij de middenstandspolder van de weg raakte. Volgens een getuige zou het niet ver van de brug, voordat je het bedrijf van Manglie’s tegenkomt, zijn gebeurt.

Het is onduidelijk wat de oorzaak is geweest, maar vermoedelijk heeft de drassige berm, waarin de vrachtwagen terecht kwam, ermee te maken dat de truck op z’n zij belandde. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Er wordt op dit moment met man en macht gewerkt om het voertuig weer op z’n wielen te krijgen.


10 REACTIES

 1. Vast veel te zwaar beladen en te hard gereden. Deze snelheids duivels krijgen het voor elkaar.
  gemodereerd

 2. Zowel auto’s als Truck’s zijn het beu van de slechte situatie in het land en gaan spontaan op hun zij liggen. Dit is al het zoveelste geval. Of ze slaan een elektrische mast omver uit boosheid of ze verkiezen de verdrinkings-dood in een trens. Wat is er aan de hand? Moeten de wegen een wasi krijgen?


  Maak melding

 3. De gasten die deze trucks op en neer rijden zijn oververmoeid. Nog dronken van vorige avond. Kletsen op hun mobiel.
  Ga je op de drassige berm belanden.
  gemodereerd

 4. De wegen zyn te smal en toch doen jullie niks aan ,maar straks moet men motorrytuigen belsting gaan betalen,de wegen moeten breder want er komen steeds meer auto,s


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.