zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidMedische Zending past dienstverlening Oost-Suriname aan om COVID-19-contact medewerker

Medische Zending past dienstverlening Oost-Suriname aan om COVID-19-contact medewerker

-

Does Travel - naar Suriname

De Medische Zending (MZ) is genoodzaakt haar dienstverlening dichtbij het grensgebied in het Oosten van Suriname tijdelijk aan te passen. Dit nadat bekend werd dat één van haar medewerkers in contact is geweest met een persoon die in Frans-Guyana positief is getest op COVID-19.

De poliklinieken in Oost-Suriname zijn per heden en tot nader order alleen voor prenatale zorg en spoedgevallen beschikbaar. Voor alle andere diensten moet er telefonisch contact opgenomen worden met de poliklinieken. Het betreft de poliklinieken: Cottica, Agaigoni, Stoelmanseiland, Apoema, Nason, Langatabiki, Gakaba, Godoholo, Drietabbetje, Karmel en Kawemhakan.

Polikliniek Gonini is tot nader order gesloten. De Gezondheidszorg Assistenten van poli Gonini zijn in thuisquarantaine geplaatst. Dit door het mogelijk contact met een positief geteste COVID-19 patiënt van Frans Guyana. De MZ verzoekt vooral de gemeenschap in het voornoemd gebied om zoveel als mogelijk thuis of in het dorp te blijven.

“Dus reis niet af van en naar de buurlanden en de anderen districten in Suriname. Wij verzoeken ook de mensen (familieleden en dorpsgenoten) die in Paramaribo vertoeven, niet naar het binnenland af te reizen” aldus de Medische Zending.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Wetenschappers en gezondheidsspecialisten hebben sinds het begin van de coronapandemie al een hoop onderzoek gedaan naar het nieuwe coronavirus, maar er zijn nog een hoop vragen waar we nog geen antwoord op hebben.

  Het is belangrijk om naar antwoorden op die vragen te zoeken, zodat we op zoek kunnen naar manieren om het virus te beteugelen en patiënten te genezen, schrijft miljardair en filantroop Bill Gates op zijn blog.

  Gates heeft goede hoop we dat dankzij de “indrukwekkende” internationale samenwerking voor de zomer al antwoord hebben op de belangrijkste vragen over het coronavirus.

  De vragen zijn:

  Is het coronavirus seizoensgebonden? De bekende immunoloog Anthony Fauci denkt, net als veel anderen, dat dat misschien zo is. Het lijkt er niet op dat de verspreiding van het virus net zo afhankelijk is van het weer als de griep, maar dat kunnen we nog niet helemaal zeker weten.
  Hoeveel mensen kunnen het coronavirus verspreiden zonder dat ze er zelf ziek van worden?
  Waarom worden jonge mensen minder vaak ernstig ziek van het virus?
  Bij welke symptomen is het nodig om te testen of je het virus hebt?
  Wanneer loop je het meeste risico om het virus op te lopen? Als je bijvoorbeeld veel deurklinken aanraakt of naar de kerk gaat?
  Welke mensen zijn het kwetsbaarst voor COVID-19, de ziekte die door het coronavirus wordt veroorzaakt? En heeft dat te maken met geslacht, afkomst of onderliggende ziektes?
  Gates geeft in zijn zeer uitgebreide blog ook aan in welke innovaties volgens hem nodig zijn om de coronapandemie te bestrijden.

  “We zijn ervan onder de indruk hoe de wereld samenwerkt om deze pandemie tegen te gaan”, schrijft hij.

  “Er zijn op dit moment zoveel helden, zoals de artsen en verpleegkundigen die patiënten met het coronavirus verplegen. Als deze pandemie uiteindelijk voorbij is, is dat aan hen te danken.”


  gemodereerd
 2. Hier wordt Trump zijn raad naar de prullenbak verwezen!
  *****************************************************************
  Producent ontsmettingsmiddelen komt met waarschuwing
  RB, de producent van de ontsmettingsmerken Lysol en Dettol, voelt zich genoodzaakt om consumenten af te raden de middelen tot zich te nemen als geneesmiddel tegen COVID-19.

  De Amerikaanse president Donald Trump suggereerde afgelopen nacht dat het innemen van desinfecterende middelen weleens zou kunnen helpen bij de bestrijding van het virus. “Onder geen enkel beding zouden mensen desinfecterende middelen in hun lichaam moeten krijgen”, schrijft RB.
  BRON: Nu .nl
  ***************************************************
  DUS OEN NO DRINGIE Lysol NANGA DETTOL WANT WO KA IN A KINO EN A NO E KIRI COVID


  Maak melding
 3. Donald Trump is een psychopaat met zijn boodschap. Hij moet de eerste zijn die de geadviseerde schoonmaakmiddelen inneemt als voorbeeld dat dit werkt. Dan is Amerika voorgoed van hem af. Deze gast Trump spoort niet. Zijn hersenen hebben dezelfde kleur als zijn haar. Roestbruin.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES