maandag, mei 20, 2024
HomeNieuws uit SurinameBrunswijk: 'Ik heb geen miljoen USD van Sardjoe gehad om met Bouterse...

Brunswijk: ‘Ik heb geen miljoen USD van Sardjoe gehad om met Bouterse te werken’

-

Does Travel - naar Suriname

“Ik heb het meerdere malen gezegd: Deze Brunswijk gaat nooit met Bouterse samenwerken!” Dat heb ik allang gezegd, dus waarom twijfelen jullie nog over Bravo? Met deze woorden ontkracht Ronnie Brunswijk in onderstaand filmpje, geruchten dat hij 1 miljoen USD gehad zou hebben van Dilip Sardjoe, om met Bouterse samen te gaan werken voor de verkiezingen in Suriname.

“En als Sardjoe me een miljoen zou geven, dan zou ik het geld nemen maar toch niet met Bouterse samenwerken. Dan zou Sardjoe me zomaar een miljoen hebben gegeven”, houdt Brunswijk zijn aanhangers voor. Hij noemt het bericht fake nieuws en rommel.

Brunswijk zegt wel dat het Surinaamse bedrijf van Sardjoe, Rudisa, de partij zou hebben gesponsord met een aantal truien, maar meer niet.

Hij benadrukt dat hij ‘never, never’ met de NDP of met Bouterse werkt. Hij zou dit zaterdag aan zijn achterban laten weten op een online massameeting, maar wilde het gerucht toch liever meteen de wereld uit helpen omdat het al rond ging.

Luister hier naar de duidelijke woorden van Brunswijk:

https://www.facebook.com/RonnieBrunswijk/videos/658727301630832/

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

41 REACTIES
 1. Brunswijk, weet niet of je kort van memorie bent, maar om je even op te frissen, en die weinige hersencellen die je hebt te activeren, heb je reeds eerder samen gewerkt met die moordenaar van de Ndp, en heb je zelfs voorgestemd voor die amnestiewet, je laat weer eens blijken met dit filmpje, hoe dom je bent.


  Maak melding
 2. bla bla bla, gekke lonnie is ook nooit op een voetbalveld gestapt met een pistool, gekke lonnie heeft geen bank beroofd in Fr Guyana, gekke lonnie heeft ook geen MBA graad gekocht, bla bla bla , maar is gekke lonnie is te vertrouwen? Neem een advocaat gekke lonnie voor ze je opsluiten op PCS.


  Maak melding
 3. ik zou graag die hersencellen van brunswijk willen hebben hoor
  hij heeft een houtbedrijf hij heeft een goudbedrijf
  hij heeft een voetbalstadion
  hij heeft een voetbalclub
  hij verhuurd boten
  hij heeft een hele grote huis
  geef mij maar de hersencellen van hem
  degene die zeg dat hij dom is
  hij is een rijke man
  rijker dan die gene die hem dom vindt


  gemodereerd
 4. Wanneer word deze jongen met zn 100 kids volwassen.

  Van dom kan je alleen maar dommer worden …zeker als je je eigen diplomas koopt.
  Ik snap niet waarom dr alleen maar schurken en moordenaars in onze politiek zitten.

  Ons land is niets meer dan een paradijs voor moordenaars drugsdealers en oplichters in de politiek…een ieder kent deze schurken maar ze worden niet berecht.

  Kijk maar naar de zgn president….dat is helemaal een schande voor dat land ik snap niet dat ons volk zo laag gevallen is dat men alleen maar kiest voor leugens oplichting corruptie etc ….en dan klagen dat het land niet goed gaat.

  Ik ben zelf blakkamang en degene die het verpesten …idd soso blakkamang!!!
  Bouta
  Brunswijk
  Die schurken die onze banken beroven etc


  Maak melding
 5. Ronnie en Somo hebben de veroordeelde Drugscrimineel in 2010 in het zadel geholpen.

  Je bent heel erg onbetrouwbaar Ronnie: Als ik me niet vergis had je op een NDP podium geroepen dat Dino de eerst volgende president zou worden althans in die strekking.

  Jij en Somo zijn niet te vertrouwen!!


  Maak melding
 6. De surinaanse politieke arena is een ondoordringare moeras van omkoping, corruptie, nepotisme, chantage, intimidatie en leugens geworden. Waar de leugen heerst krijg je alleen maar ontkenning op ontkenning, en lagen van leugens, een psalmset dat lang schrappen en schrappen de echte kleur laat zien. Bruinswijk is op zijn manier slimmer dan Doekhie. Laat men met bewijsmateriaal komen, zodat het volk kan zien wie de politieke bandieten zijn en wie niet.


  Maak melding
 7. Waidoe ontkent dat hij voor een Ford Ranger en een kwart miljoen SRD zijn ziel aan de paarse bende heeft verkocht. Van Abrahams en alle andere bonzen van de paarse rattenpartij weten iets meer. Ronnie Brunswijk is geen heilige, maar wat hij nu zegt snijdt hout: zijn partij gaat nooit met NDP samenwerken. Voorlopig staat dat. De rest komt nog. Ergens moet die 200 miljoen van het volk aan uitgegeven zijn toch? In dit geval is 1 miljoen via Sardjoe al in kaart, hoeveel heeft Sardjoe samen met Chotlal gekregen om te verdelen….nog 199 miljoen te gaan.


  Maak melding
 8. Beste Kondremangs, alweer prodowaka.
  Met criminaliteit je geld verdienen en dan een politieke partij oprichten en doen alsof je het meent met Suriname. Jammer dat vele Surinamers deze mensen niet door hebben. Hun liefde voor het land gaat door hun maag.

  Zulke lieden kan je voor altijd uitschakelen, door goed en constructief beleid, maar ja wie is nog een betrouwbare leider.

  Gado dewi fesi mang.


  Maak melding
 9. Welke ontkenningen krijgen we nog meer in de nieuwsberichten, al dan wel of niet met een filmpje?

  Nu begint het wel op te vallen, de ene na de andere ontkenning 🤔

  Wanneer je iets niet gedaan hebt dan heb je toch ook niets te vrezen? Waarom dan openbaar ontkennen?

  We krijgen straks nog filmpjes van een moordenaar die ontkennend verklaart niemand te hebben vermoord, geen coke te hebben getransporteerd en daar meermaals voor is veroordeeld plus ontkennening van dictator regime van 1980?

  Wel, dit alles is al op Google te vinden. Als je alleen Desi Bouterse intypt weet je al genoeg lijkt mij. Of ja, anders je moet echt uit een ei komen als je dat nog niet genoeg zegt 👀 (nog niet genoeg zegt om niet op een partij vol met criminelen te stemmen bedoel ik dan)

  Maar goed, weet je het echt heel zeker? Echt niet? 🙄
  Ronnie: “Nee, ECHT NIET hoor” 😅


  Maak melding
 10. Ik vertrouw Ronnie wel en denk dat hij ons nog flink zal verrassen de komende tijd. En ik weet dat hij betrouwbaarder is dan ddb en meer voor Suriname en de Surinamers voelt dan de paarse bende bij mekaar.
  Paars is niet voor niets altijd al een rouwkleur geweest en nu heeft het paarse geboefte het land en de bevolking armer gemaakt dan de gesloten afdeling van PCS. Het paarse geboefte is dan de directie die in weelde leeft.


  Maak melding
 11. Ik wil Lonnie alleen aan zijn eigen woorden willen herinneren bij de vorming van de regering in 2010. Hij is het toch die gezegd zou hebben dat jij binnen de politiek geen principe niet hebben, want als je dat doet ben je politiek dood. En nou moet ik wel aannemen dat hetgeen door hem nu gezegd hij zich eraanngaat houden. Wie geeft mij de zekerheid dat hij zich houden aan hetgeen hij nu zegt. Mensen die dit willen geloven zijn er naief. Wat een contradictie van lonnie in 2010 en nu.
  Btw zou hij niet een x gram goud ter waarde van srd 10.000.000 in zijn campagne stoppen. Dus waarom moet hij donaties van de een tegenpartij aannemen. Het is een feit van algemeen bekendheid dat voor wat hoort wat. Rudisa gaat echt niet wat geven zonder contra prestatie. Immers in de wandelgangen wordt al gezegd dat sardjoe kort voor de verkiezing en of tijdens de vvv personen of partijen zal omkopen met geld uit een pot waarom us$20.000.000,= zit. Een ding moet men goed onthouden: “AL KOMEN DE GRIEKEN MET GESCHENKEN VERTROUW ZE NIET”.


  Maak melding
 12. Wie een beter toekomst wil voor zichzelf en voor zyn kindren moet precies weten wat die op 25mei gaat doen.niemand hoef ons te komen vertellen wie goed of slecht is.wy Surinamers zien met ons ogen wat in het land gebeurd en wy moeten weten wat beter gaat zyn voor ons land.ik wil een beter toekomst voor myn kinderen hebbn en k weet wat k ga doen.nu is het geen tyd om vinger te wyzen.suriname is ons land en wy zyn van Suriname geen enkel crimineel mag ons komen pesten.dus brada nanga sisa oe loekoe boengggg denki boengggg sa wo go doe tap 25mei.


  Maak melding
 13. Hoe kan je Brunsie en Somo vertrouwen????? Deze 2 zijn de oorzaak van afgang van Suriname door de amnestie wet te ondersteunen.

  Naar mijn inziens zie ik de heer Chan of de heer Rusland als ons toekomstige leider.

  Als Brunsie aan de macht komt, dan verhuizen al die marron naar de stad toe, en al die stads mensen naar het binnenland(verplichte verhuizing).
  Na 5 jaar als de stads mensen een tweede stad hebben gebouwd met succes, dan willen de marron weer naar het binnenland terug hun dierbare land opeisen want, ze hebben niks meer te zoeken in de stad omdat ze de hele stad hebben leeggeplunderd en verkocht.

  Met andere woorden,
  Opbouwen kunnen ze niet maar profiteren en breken kennen ze wel.

  Blijf maar dromen Brunsie!!!!


  Maak melding
 14. Ik verkies ABOP boven NDP en al helemaaaaaal boven de VHP!!!

  ABOP tek yu big up!!!!


  gemodereerd
 15. Bravo, Rode Baret, Jungle Commandoleider, (JC), geen Jezus Christus, Master, Politicus, DNA-lid, Ondernemer (goud, hout), enz.

  Na Boni en Jowini Abaisa is hij de aller grootste leider van de afstammelingen van de Afrikanen in Suriname.

  Hij zorgde voor de val van ddb bij het Stuwmeer van Suriname in de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw.

  Jowini Bravo!


  Maak melding
 16. Abop en PL hadden Bouterse in het zadel geholpen. Zij hebben niet de instelling om corruptie en criminaliteit in politiek Suriname aan te pakken.
  Er is geen verschil tussen Brunswijk en Bouta ! Brunswijk is ook een veroordeelde drugscrimineel. Brunswijk zal PL meenemen in zijn ondergang.

  Dilip Sardjoe ziet de bui voor de NDP al hangen en zoekt nu een andere politieke partner voor zijn dubieuze handel. RUDISA is bezwaard met drugstransporten. Een goede vervanger met een dezelfde mentaliteit als de NDP is ABOP.
  Brunswijk zegt niet samen te werken met de NDP. Maar hij kan zich terug draaien als Bouta geen pres meer is. Hij werkt dan samen met de “andere” leiding van de NDP. Doekhi heeft zich ook al rustig teruggetrokken om zijn eigen hachje te redden.

  Met Abop / PL aan het roer blijft het dwijlen met de kraan open. Corruptie en criminaliteit zal in politiek Suriname blijven. Abop, PL en NDP zijn een pot nat.

  Beste Surinamers,
  Kies voor schoonschip,
  kies voor gerechtigheid,
  kies voor een veilig Suriname.

  Red Suriname.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 17. Abop van Ronny Brunswijk is één van de meest logische partijen om bij de komende verkiezingen te gaan regeren! Met hun 5 tot 6 zetels gaan ze heel belangrijke rol spelen bij het vormen van een coalitie! Abop is op dit moment veel belangrijker dan de NPS, PL of enig ander partij behalve de NDP en VHP.


  Maak melding
 18. AL NEMEN JULLIE 100.000.000 USD.
  AL NEMEN VHP ABOP PL STREI PRO NPS ETC NOG ZOVEEL.

  NDP GAAT ZODANIG FRAUDEREN DAT ZE GEWOON MET 15 ZETELS MINIMAAL KOMEN OF MEER!!!!!!!

  DAAROM DE UITZONDERINGSTOESTAND. DOEN WAT MEN WIL. MENSEN VERMOORDEN EN LATEN VERDWIJNEN. IN DE NACHT VLIEGEN MET NEP STEMBUSSEN MET PAARS GEKLEURDE FORMULIEREN…………………..

  BLIJF KIJKEN.

  WAAROM 122000 STEMBILJETTEN EXTRA GEDRUKT??????????
  WAAROM HELIKOPTER GEKOCHT VOOR ZOGENAAMD TRANSPORT ETC.


  Maak melding
 19. IN 2015 HEBBEN MAAR 256.000 MENSEN GESTEMD.
  NATUURLIJK ZIJN SOMMIGE NIET GAAN STEMMEN.

  MAAR WAAROM VOOR 2020 INEENS 422.000 STEMBILJETTEN NU DRUKKEN??????????

  ONVERKLAARBAAR.
  HET SPOOKT IN DIT MOOIE LAND.


  Maak melding
 20. BRAVO JOE AB LETI!!!!!! TEK ALA SANI SA DEN MANG WAN GI JOE.
  TRUI
  BROEKOE
  LICHTMOTOR
  DJOKOE
  SOESOE
  KOWSOE

  OOKTOE ALLA DEN MILJOEN. MEK DEN TJAAR A MONIE KONG. OENG KANG KEBRUIK ENG BOENG.

  EN JOE NO BAI JOE TITEL. JOE GWA SKORO FOE ENG. NO MEK DEN MAN TAK WANG LO KA MA PANG PANG.
  JOE NA SKORO MANG. BRAVO!!!!!!!!!!


  Maak melding
 21. Kondremangs
  Waar er rook is. …is er vuur. ….Ronnie heeft al eerder bewezen dat hij er NIET vies voor is om te switchen. …..Surinaamse politiek. ..Trouwens overal ter wereld. ….is vies. ….en daarmee zijn generaties mee opgegroeid. ….als iemand aan je zegt. ….speel geen politiek met me. …..maw hou me niet voor de gek. ……dus we zullen afwachten tot na 25 mei as wat er zal gebeuren. …
  Maar sjene Ronnie. ….sjene mi boi …truien van dilip sardjoe? ???? Ben je zo goedkoop? ????
  Wijlen Johnny K zou zeggen. …wij benne benieuwd
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 22. Brunsie omin miljoen JOE abi da foe san ede jou moe teki ding trui. Ie no man bing bai ding srefi. Je strooi nanga moni ma ie no mang pai trui


  gemodereerd
 23. Maar Brunsi, als je niet zelf de media had opgezocht, dan wist niemand dit. Meestal krijg ik heel snel de appjes, maar dit keer niet. Je hebt dus jezelf verraden.

  Overste Deira kan heel makkelijk deze info opzoeken. Toestemming inzage bankrekening beide personen. Trouwens bij $1 mil overmaking, gaan alle Internationale bellen rinkelen. Code rood.


  Maak melding
 24. Abop / Brunswijk heeft altijd het wanbeleid direct of indirect gesteund.

  SrHerald:

  DA’91 zegt dat zij herhaaldelijk, jarenlang, de misstappen heeft geconstateerd, gewaarschuwd voor de ramp die onze samenleving te wachten stond en opgeroepen tot correctie. Meerdere malen is er een dringend beroep gedaan op onze Nationale Assemblee om paal en perk te stellen aan het onverantwoordelijk en wetteloos gedrag van de minister van Financiën.

  Echter de NDP, BEP, DOE, PL en ABOP, later ook nog HVB-coalitie in DNA, stimuleerden en ondersteunden dit gedrag ten nadele van de samenleving door wetsproducten aan te nemen die juist straffeloosheid propageerden en ongecontroleerde financieel-economische vernietiging van deze generatie en alle generaties daarna.

  Beste Surinamers,
  Maak schoonschip.
  Laat de NDP en alle partijen die de NDP hebben ondersteund niet meer aan de macht komen.
  Partijen als Abop, PL, DOE, BEP, HvB, Palu zijn funest voor een beter Suriname.

  Red ons Suriname.
  Dit is jouw kans. Jij doet toch ook mee.

  Krakti !


  Maak melding
 25. Of het nou om 1 miljoen USD gaat of om gratis truien, een politieke partij die zich laat sponsoren door het bedrijfsleven begeeft zich op glad ijs, krijgt de schijn tegen en wordt chantabel. Voor wat, hoort wat! Dat is overal zo, en zeker in Suriname.

  Sardjoe speelt het spel handig: zet je geld op alle grote spelers, dan ben je altijd verzekerd van winst. Op deze manier komt hij dus ook in aanmerking voor gunsten, mocht de ABOP straks in de coalitie komen zonder de NDP.
  Dit zal de ABOP altijd blijven achtervolgen. Van een man, die schermt met zijn hoge opleiding, had ik dit niet verwacht. Als Brunswijk integer had willen overkomen, had hij publiekelijk moeten bedanken voor het aanbod.


  Maak melding
 26. 20 kg goud en je verloot op je jaardag 25 autios maar je zoekt truitjes bij Sardjoe?? Dan zijn jij en money hond rijk????
  Jij en somo willen tegen elke prijs in het regeercentrum. vhp gaat bij Bouta op schoot springen.


  gemodereerd
 27. Kan iemand me vertellen waarom iedereen President van Su wilt worden. Geen geld, geen niets maar oe wani a stoeroe


  gemodereerd
 28. Wendy 24 april 2020 At 21:48

  ” … Kan iemand me vertellen waarom iedereen President van Su wilt worden. … ”

  Ik kan je vertellen.
  Sommigen als NDP en Abop om hun criminele relaties te beschermen en om zelf ook te stelen.
  Sommigen als PL, HVB, Doe, Bep, Palu om mee te profiteren van sterke criminele partijen.

  Anderen als VHP, NPS, DA’91, PRO STREI, omdat zij patriotten zijn en handelen uit liefde voor land en volk zonder eigen belang.
  Surinamers die graag om pakketten bedelen zullen dit niet begrijpen, omdat ze liever profiteren dan zelf gaan opbouwen. Want opbouwen is moeilijk moeilijk en daar houden bepaalde Surinamers niet van. Surinamers met de “mentaliteit” waar Hoefdraad het over had zullen nooit de ideologie van een patriottische politieke partij begrijpen. En zullen altijd kiezen voor populisme.

  Gelukkig zijn er patriotten die niet opgeven en het volk blijven inlichten en blijven ondersteunen en blijven aanmoedigen met de hoop dat het volk ooit zal beseffen dat populisme een kortzichtige weg is en geen toekomst biedt.

  Suriname redden moeten we, politiek en samenleving, samen doen. Daarom is het van belang dat corruptie en criminaliteit geen onderdeel meer is van in ieder geval politiek Suriname.

  Red Suriname.
  Ik doe mee en reken op alle patriotten van ons Suriname.

  Krakti !


  Maak melding
 29. Iedere politieke partij die met de NDP een regering- en coalitiesamenwerking is aangegaan is er daarna slechter vanaf gekomen. Of men is in de oppositiebanken terecht gekomen of men is in zetels achteruit gegaan. Sommige partijen zijn zelfs zodanig achteruit gegaan dat ze niet meer bestaan in het parlement. Er rust duidelijk een vloek op samenwerking met de verziekte NDP. Laten de politieke opportunisten dat goed in gedachten houden.


  Maak melding
 30. Ach deze mailloot is ook niet te vertrouwen, krijgt let wel, gele truitjes van sardjoe waarop al stond abop, wie houd deze malloot voor de gek.
  Abop en ndp zijn sterke,grote, partijen maar hebben 2 voorzitters die van niets tot iets zijn geklommen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES