donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieArrestatie Team houdt voortvluchtige drugsverdachte aan te Paranam

Arrestatie Team houdt voortvluchtige drugsverdachte aan te Paranam

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het Korps Politie Suriname heeft zojuist laten weten dat leden van het Arrestatie Team afgelopen woensdag 22 april, een voortvluchtige drugsverdachte hebben aangehouden. Volgens de Surinaamse politie gaat het om de verdachte Gregory L. Volgens de Surinaamse krant Dagblad Suriname gaat het om een ex-politieagent.

L. wist enige tijd uit handen van justitie te blijven. Hij is woensdag omstreeks 13.00 uur in de middag aangehouden te Paranam en vervolgens overgedragen aan de Narcotica Brigade. De man wordt verdacht van overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

Het is niet duidelijk in welke zaak de man gezocht werd. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

8 REACTIES
 1. Ohw, ik dacht een drugsverdachte van 74 jaar. (Geboren: 13 oktober 1945, te Domburg)

  Jammer, de grootste druglord is voor alsnog onschendbaar. Alleen kleine vissen worden gepakt, indien ze niet binnen de kring van opa bouta vallen ofwel betalen.

  Weer Desiré Delano Bouterse is de huidige president van Suriname. Van 1980 tot 1988 was hij dictator van Suriname en voerde hij een militair bewind. Wikipedia

  Anders nu goed vermomd als president

  Maar er is minstens 1 God en die slaapt niet. Hij weet wat er met het volk van Suriname gebeurt nu en laat zijn kinderen nooit in de steek!

  Het recht zal zegevieren. Het woord van de Almachtige God is de sterkste van allemaal. Zo ook in Suriname! Gods molen maalt misschien langzaam, maar zeker!


  Maak melding

 2. Huh: ” in welke zaak”; deze ex-wetsdienaar heeft blijkbaar meer op zijn kerfstok. Mooi sanie, laat blijken of hij idd aan verdovende middelen handelde of hij zich ook met wet en recht verboden zaken bezig hield. Nu hij opgeborgen is, kunnen enkelen bedenken hoe van hem af te komen. A beerput diesie moes opo.


  Maak melding

 3. Ze draaien weer die oude versleten plaat hier niks nieuws hebben jullie echt niks nieuws te vermelden steeds maar weer dezelfde afgezaagde reactie,s oftewel
  The same old song


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES