donderdag, mei 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw aangehouden nadat zij marihuana in yoghurt bracht voor arrestant

Vrouw aangehouden nadat zij marihuana in yoghurt bracht voor arrestant

-

Does Travel - naar Suriname

De 44-jarige Olivia D. is op zondag 19 april aangehouden en opgesloten door de politie van het bureau Uitvlugt voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

Olivia had tijdens arrestantenbezoek een kuipje yoghurt met 59,2 gram marhiuana tussen andere voeding aangeboden voor een man die opgesloten is.

De drug werd in beslag genomen en Olivia werd aangehouden voor overtreding van de drugswet. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is zij hangende het onderzoek in verzekering gesteld, meldt het Korps Politie Suriname.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

13 REACTIES
 1. Zij is erger dan haar opgesloten vriend.
  Mensen aan hun verslaving helpen is misdadig. Hoop dat zij 5 jaar de bak in gaat.
  Er lopen veel ellendelingen in ons land die anderen helpen hun verslaving in stand te houden. Het zijn killers


  gemodereerd
 2. Hai Olivia, jij bent echt een die hard met de liefde voor jou vriend maar is hij dat ook voor jou, jammer dat dit soort vrouwen op de verkeerde mannen vallen het gaat je goed in de bajes odi odi


  Maak melding
 3. In Nederland mag je 5 gram per persoon per dag gewoon legaal bij de coffeeshops kopen. Voor deze 60 gram zou je wel vervolgd worden! Niet zo slim mevrouw, misschien een volgende keer een kleinere hoeveelheid van 5 gram meenemen en kunnen ze in Suriname door de vingers kijken!


  Maak melding
 4. De gevangenis is een correctie centrum om mensen weer klaar te maken voor de maatschappij.
  Als jij als partner drug voor hem probeert binnen te smokkelen help je hem niet na te denken over gemaakte fouten en zal hij na detentie wederom op pad gaan om het spul te kunnen bekostigen. Bovendien kan hij bij gebruik in de Bajes in een psychose geraken en dieper in de problemen komen. Vandaar dat er zoveel bedelaars en doorgedraaide junkies in Suriname ronddwalen en hard werkenden telkens lastig vallen met hun bedel gedrag. Je hebt je man dus niet geholpen.


  Maak melding
 5. Ach na jaren een soort gedoog model op na gehouden te hebben ,komt men nu zogenaamd streng uit de hoek, een beetje hipocriet vindt u niet. ik pleit niet voor drugs maar vindt wel dat het dan wel strikt en voor allen moet gelden toch ,
  of strenger straffen of laat het nou maar by wet toe en kan men belastingop gaan heffen en dan kunnen ze de politie beter gaan betalen en kunnen die hun taken naar behoren en eerlyk gaan vervullen


  Maak melding
 6. LOL. A kisi Olivia D. mooi dat ze nu zelf opgesloten is. Wat een dom wijf.

  Het is wel opvallend dat vrouwen vaak genoeg vallen voor de “bad boys” want die zijn “stoer” en “spannend” terwijl ze de rustige en fatsoenlijke mannen maar saai vinden. Wel wanneer diezelfde “bad boys” ze mishandelen en voor ze vreemdgaan dan gaan ze lopen janken dat alle mannen honden zijn. Wel ik zeg dan: eigen schuld dikke bult.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES