donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieOverleden motorfietser verloor controle over motorfiets, viel en botste tegen auto

Overleden motorfietser verloor controle over motorfiets, viel en botste tegen auto

-

Does Travel & Cadushi Tours

De motorfietser die gisteren na een aanrijding met een personenauto op de Zwartenhovenbrugstraat om het leven kwam, is de 30-jarige motorfietser Lorenzo Veldkamp. Volgens de politie verloor hij de controle over zijn motorfiets en kwam daarmee op de rijbaan te vallen, waarna hij tegen de auto van een vrouw botste.

Uit camerabeelden van het Command Center is te zien dat de autobestuurster kwam vanuit de richting van de Keizerstraat en Veldkamp kwam vanuit de richting van de Burenstraat. De autobestuurster maakte ter hoogte van het Neumanpad, een zijstraat van de Zwartenhovenbrugstraat, een manoeuvre naar rechts en bracht haar auto tot stilstand om het recht doorgaand verkeer niet te doorkruisen.

De beelden laten voorts zien dat de motorfietser manoeuvrerend tussen andere voertuigen komt aangereden vanuit de tegenovergestelde richting, waarna hij de controle over de motorfiets verloor. Hij viel op de weg en botste tegen de auto waarbij hij zwaargewond raakte.

Een ambulance werd ingeschakeld die heel snel ter plaatse verscheen maar Veldkamp was helaas al overleden. Een ingeschakelde arts stelde officieel zijn dood vast. Het lijk van de 30-jarige man is hangende het onderzoek, in opdracht van het Openbaar Ministerie, door de politie in beslag genomen.

Deze zaak is voor verder onderzoek door de politie van het bureau Centrum overgedragen aan de Verkeersunit van Paramaribo aldus de politie zojuist.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

13 REACTIES
 1. Voldoende afstandhouden kan een dodelijk ongeluk worden voorkomen doordat je meer tijd hebt om te remmen…dat is een vuist regel voor je eigen veiligheid…maar iedereen dendert maar door op korte afstand van elkaar en 1 klein opstopping, kan leiden tot een ketting botsing.!!!


  Maak melding

 2. Door een motorrijder die de weg als racebaan gebruikte ben ik een dierbare verloren. Het trauma heeft ervoor gezorgd dat ik bij het afrijden nadat ik een tegemoetkomende motor op de weg had alles wat ik fout kon doen ook deed 10 min voor het einde van mijn examen. Ik heb toen besloten om het niet weer te proberen omdat ik vond dat mijn angst een gevaar was voor mezelf en mijn medeweggebruikers.
  Ik heb angst voor motorrijders en racefietsers omdat ze denken overal tussendoor te kunnen en dat de rest wel opzij gaat.


  Maak melding

 3. De Puinhopen Van 10 Jaar Desie Bouterse

  Mijne mensen.

  Doordat van Trik uit de school heeft geklap zit hoefdraad nu in de shit.. hoelang
  Beschermt Bouterse deze hoefdraad nog..

  Om het gezicht van de NDP te redden gaat Bouterse hoefdraad moeten verkopen kan niet anders.. verder ben ik ervan overtuigt dat als hoefdraad de lik in gaat gaat hij Bouterse
  Absoluut ook mee nemen

  Binnen nu en een jaar zit de hele NDP top inclusief mvr Bouterse in de Cel.

  Read nu lips


  Maak melding

 4. R.i.p en condoleances. Maar van wie is die zwarte helm op de grond ,want die foto met de motorrijder op heeft een andere helm op zijn hoofd.


  Maak melding

 5. Ja de glad geasfalteerde straten van Paramaribo die niet druk zijn, zijn zeer verleidelijk om harder op te willen rijden. Ook overal in de wereld worden deze als een racebaan gebruikt omdat door het Coronavirus het minder druk is op de weg.

  Wat belangrijk is voor iedere verkeersdeelnemer m/v, is veiligheid van je zelf en ook van anderen in acht te nemen en je daaraan te houden. De verkeersregels moeten worden toegepast en worden nageleefd.

  Vertrek op tijd uit huis, waardoor haast niet een reden mag worden voor een verkeersongeval.

  Je kan maar beter enkele minuten te laat ergens aan komen, dan met lichamelijke schade in het verkeer in het ziekenhuis belanden. Dan heb ik het nog niet extreem uitgedrukt.

  Rij Jij of rij ik, schat?

  Sterkte aan de familie toegewenst.


  Maak melding

 6. Jammer dat de suggestieve berichtgeving overal wordt overgenomen en na gesproken. Hij verloor controle over het stuur omdat de auto over de wegas tot stilstand kwam omdat de bestuurster rechtsaf wilde gaan. Hij reed inderdaad langs de wegas zoals dat kan met een motorfiets maar die goede mevrouw kon ook op haar rijhelft zijn gebleven totdat de andere rijbaan vrij was. Een verkeersongeval vooral niet met dodelijke afloop is nooit prettig misbruik het niet om roekeloos rijgedrag van motorfietsers aan de kaak te stellen daar zijn er andere manieren voor.

  Reactie redactie: hier is geen sprake van suggestieve berichtgeving maar berichtgeving op basis van een officieel bericht van het Korps Politie Suriname. Uit dit bericht dat ook op de KPS site te lezen is, blijkt dat ze camerabeelden hebben bekeken en tot die conclusie zijn gekomen. Dus mocht dat volgens jou onjuist zijn dan kun je het best het KPS aanschrijven.


  Maak melding

 7. Het en dit is altijd lastig ook in andere landen zie je dit vaak voorkomen dat motorbestuurders en denken dat ze alles kunnen met hun 2 wieler
  je bent een gemotoriseerd voertuig en dient net zo als alle gemotoriseerde voertuigen netjes te wachten en geen capriolen in het verkeer te doen omdat niet jij alleen van het verkeer gebruik maak.
  Het is triest om zo aan je eind te moeten komen, het zou ook zeer goed zijn als auto”s bestuurders ook niet denken dat ze op een savana rondrijden, en zo het verkeer in gevaar brengend.
  In de bloei van je leven, Moge zijn ziel de eeuwige rust vinden, en heel veel sterkte aan de nabestaanden en familie leden vooral in deze zeer zware tijden. R.I.P


  Maak melding

 8. @waterkant ik heb gewoon gereageerd op een artikel zoals jullie nieuwsite de mogelijkheid bied en inderdaad komt de suggestieve berichtgeving niet van jullie. KPS aanschrijven in dit geval lijkt mij bij voorbaat verloren tijd maar als nieuwssite dit bericht zo overnemen alsof de tot stilstand gebrachte auto en verlies van controle over het stuur van de motorfiets 2 losstaande gebeurtenissen zijn die de jongeman fataal zijn geworden wekt bewust de indruk dat een roekeloze rijder is gevallen en zijn hoofd heeft geslagen tegen een auto die toevallig daar stond. dat is niet alleen misleidend maar veroorzaakt een golf van onfatsoenlijke reacties op jullie artikel op social media. Zou misschien goed zijn zelf beelden op te vragen van de 8 – 10 zaken in de directe omgeving van het ongeval. Meestal is er bij jullie artikelen wel een stukje eigen onderzoek bij vooral als de omstandigheden dat toelaten, dit keer mis ik dat helaas

  REDACTIE: Hi Jim, goed dat je aangeeft dat die suggestieve berichtgeving niet van ons komt. Het opvragen van beelden is niet iets dat wij zo 1,2, 3 kunnen doen vanwege de wetgeving. KPS wel, en die heeft de beelden gehad van het command center. Dus mediabedrijven zijn ook afhankelijk van het politie onderzoek.

  Overigens zit er wel een kern van waarheid in je opmerking, want als je kijkt naar een foto die vandaag in Times staat, dan zie je duidelijk dat de auto over de streep staat en in feite in de baan van het verkeer staat. Beide linkerbanen zijn namelijk voor het verkeer aan de linkerkant van de weg. De auto had dan voor de streep moeten staan. Dat KPS dit zelf niet meldt is raar! App ons anders even, nummer staat in de menubalk boven.

  auto  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES