dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameLosgeraakte plaat Coppenamebrug hersteld

Losgeraakte plaat Coppenamebrug hersteld

-

Does Travel - naar Suriname

De losgeraakte plaat van de Coppenamebrug in Suriname is weer hersteld. Er is gekozen voor een duurzame oplossing waarbij beide oplegplaten aan de zijde van Jenny (Coronie) vervangen zijn. Kort voor de Paasdagen was één van de platen van de brug losgeraakt.

Vanwege de ontstane onveilige situatie op de brug was de rijhelft aan de zijde van de losgeraakte plaat afgesloten en afgebakend. De werkzaamheden werden per rijhelft uitgevoerd, waardoor het niet nodig was de brug geheel af te sluiten.

In juli 2018 raakte ook al een plaat van de brug los. Toen werd de brug door de Surinaamse autoriteiten tot nader order gesloten voor zwaar materieel. Slechts vrachtwagens, geladen of niet, met rijst en bacove bestemd voor de export, mochten normaal gebruik maken van de brug. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
 1. Wegenbelasting invoeren dan worden die wegen netjes onderhouden maar zolang jullie geen wegenbelasting willen dan ga jullie deze dingen krijgen weg met die Goverment take, gewoon Wegenbelasting invoeren, want ze willen Auto 🚗 Rijden en geen wegenbelasting betalen, ze vergeten 1 ding in Suriname 🇸🇷 dat de wegen waar ze gebruikt van maken Onderhoud moeten worden, maar als jullie alleen over de Weg willen Rijden en niet aan onderhouden mee willen doen , en alleen maar lopen te klagen , jullie hebben het Vaak op deze Forum over het buitenland, wel in het buitenland is Auto 🚘 Rijden heel duur . Alleen in Nederland 🇳🇱 als je auto 🚗 wil rijden ga ze voor jullie Typen, 1, auto 🚗 moet gekeurd worden als dat niet gebeurd krijgt je automatisch een Boete aan jouw broek , 2. Auto 🚘 moet verzekerd worden , 3 . Wegenbelasting, 4 Parkeerplaats vergunning. Je moet nog Tanken ⛽️ in Suriname 🇸🇷 willen ze alles Gratis .


  gemodereerd
 2. Goed zo Suriname. Jullie leren het al. Onderhoud is behoud. Alleen is preventieve controle een must. Ja, als je dat niet doet loop je kans dat de Coppenamebrug in elkaar dondert. Zoals de financieel, economische en monetaire situatie van Suriname.


  Maak melding
 3. Daarom moet je betalen de wegenbelasting om de schade te herstellen die jullie met jullie voertuig veroorzaken op de wegen en bruggen en toch zijn er mensen die tegen zijn
  Rare snijbonen nieuwe mode in Su lantaarn palen om ver rijden laat ze dat allemaal zelf betalen de dronke rijders
  Big up voor de reparatie van de overheid je wilt toch dat het land vooruit gaat Soso lobi


  Maak melding
 4. Het wordt niet gerepareerd is niet goed
  Het wordt gerepareerd is ook niet goed
  Wat een stelletje zoutzuur pissers hier
  Ik heb wel medelijden met jullie vrouwen en kinderen ze zullen wel gek worden van jullie slap gezeur.


  Maak melding
 5. Goed van de overheid dat ze de brug zo snel repareren.
  Een aanvulling hierop
  Als ik het werk zo zie dan gaat de plaat bij elk zwaar vrachtverkeer snel trillen en zullen de aangebrachte schroefbouten weer los gaan.
  De dikke stalen plaat moet eerst aan de onderkant gestut worden door middel van twee U&H stalen balken
  De stalen balken worden aan de stalen plaat vast gelast
  Deze constructie wordt dan tussen de twee wegdekken vastgeschroefd waar t gat is ontstaan zodat de plaat niet kan schuiven of trillen.
  Want de afstand van de twee brugdekken en het verschil van de plaat baart zorgen het kan elk moment weer los schieten
  Men zal in de toekomst daar eens goed over nadenken wat de consequenties zijn bij het repareren /volgende onderhoudsbeurt van de Coppename brug
  Let op instortingsgevaar door nalatigheid.
  Controleer regelmatig de bruggen.
  Zodat het onderhoud minder geld kost en de veiligheid gewaarborgd is.

  Remo


  gemodereerd
 6. Met een beetje compatie en minder van dit soort klaaggezang zal jullie sieren
  je kunt niet de schuldigen steeds by de machthebbers zoeken als bevolking zyn wy net zo schuldig vooral de mensen die openlyk aan het vernietigen zyn (vandalisme) plegen)
  doen jullie ogen open en betaal de uw rybelasting gewoon


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES