VIDEO: Nieuwe prowagen belandt op z’n kop in trens

30
Nieuwe prowagen belandt in trens suriname

Deze nieuwe politieauto kwam vanmorgen op z’n kop in een trens langs de Oost-Westverbinding in Suriname terecht. Het ongeval vond rond 11.50u plaats ter hoogte van kilometer 85.

Hoe het voertuig van de weg raakte en in de trens belandde is nog onduidelijk. Naar Waterkant verneemt raakte niemand gewond. De prowagen is wel behoorlijk beschadigd.

Afgelopen maandag raakte ook al een nieuwe politieauto zwaar beschadigd. Dit nadat een agent aan de Welgedacht C-weg in slaap viel achter het stuur en tegen een elektriciteitspaal knalde.

Hieronder een filmpje van de situatie vanmorgen:

https://www.instagram.com/p/B_SkSpAFKRw/?igshid=yqr4qwmxaq1d


30 REACTIES

 1. Gelukkig was er geen EBS-paal in deze het Haasje over de weg of trensligging wil ik geen oordeel vellen de bedrading van de lichtbak op het dat is in ieder geval degelijk.
  Ik moest ook meteen denken aan: RONALD AAN HET STUUR.


  Maak melding

 2. Zolang bestuurders van overheidsvoertuigen de schade die ze zelf veroorzaken, niet uit eigen zak hoeven terug te betalen, zal je dit krijgen.

  Idioten.


  Maak melding

 3. Politiemannen kunnen niet rijden dat blijkt wel uit de vele ongelukken; ze worden ook niet getraind daarin; en Zo staan eind van het jaar weer vele voertuigen stil; geen geld voor reparatie etc en de politieagent op het buro zonder auto; kan ie weer een dutje doen en extra koffie drinken


  Maak melding

 4. Ach, zie het zo winti waai lanti paai. Ze hebben die auto’s van de Chinezen gehad dus goedkoop troep en rij ze maar kapot. Het is toch niet hun, zo zijn surinamers letterlijk.!!!!!!


  Maak melding

 5. Gelukkig, geen gewonden.
  Wat een geluk, bij deze ongeluk.
  Dit is voor mij, wederom een bevestiging dat ambtenaren, niet kunnen omgaan met gemeenschapsgeld.

  Lijkt wel de wet van” DE EZEL” Met alle respect voor de ezels op vier poten.


  Maak melding

 6. Te hard gereden dan verlies je de Controle, heel simpel is dat. Hoeft er niks meer achter te gaan zoeken.
  gemodereerd

 7. Ik lees nergens hoe het met de inzittende is afgelopen. De wagen is zwaar beschadigd. Er zaten toch mensen in?? een auti kan je vervangen een mensenleven niet
  gemodereerd

 8. Misschien moeten ze terug naar de tijd met de prowagen met chauffeur…ik meen dat ze blauwpet werden genoemd.
  Dan heb je tenminste iemand achter het stuur die kan rijden.


  Maak melding

 9. Niet allemaal maar heeeeeeeeel veel van die agentjes rijden als idioten. Zonnebril op kauwgom in hun mond onbeschoft praten arrogant en dit is resultaat.
  gemodereerd

 10. Slecht wegdek en slechte chauffeurs. Slecht banden profiel en rijden maar met alle gevolgen van dien. Gelukkig hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.

  Sarie Torie


  Maak melding

 11. Jullie zijn te wreed politie mannen van su sma mofo o kies oenoe wé fong sma low low toemsie
  gemodereerd

 12. Ook voor hun is een maximum van toepassing maar deze ASO.s denken dat ze boven de wet staan en hebben schijt aan alles. Wat zal parade hieraan doen . Geen ka want hij is one of them a donkey without brains.


  Maak melding

 13. Dit is de tweede roekeloze rijder van een Pro wagen die gekocht is met gemeenschapsgeld. het komt toch niet uit hun zak. Gewoon die zak laten betalen voor de reparatiekosten. Laten zij het voelen in hun schamele loon.


  Maak melding

 14. Dit krijg je ervan wanneer dombo’s en aso’s worden toegelaten tot het politiekorps.
  gemodereerd

 15. Deze auto is in China gemaakt en een Ieder weet. Chineesie spullen gaan niet lang mee remmen weigerden stuur kwam los enige weg was richting Gotro


  Maak melding

 16. Als ik de situatie zo bekijk dan kom ik tot de pijnlijke conclusie dat het niet de schuld van de politiechaffeur is…maar van de trens…die lag hinderlijk in de weg…tja dan krijg je dat!!!


  Maak melding

 17. Sari zelfs skoto e rij lik lawman stuur ze weer naar de schoolbank om auto te leren rijden en de verkeersregels in acht te nemen, laat deze agent behoorlijk betalen voor het opzettelijk vernielen van sland goed dan kan hij als voorbeeld dienen voor de toekomstige vernielers doe het voor dat het te laat is. En een rijontzegging van 5 jaren hij kan zittend werk doen ipv rijden met haast zeker zijn buitenvrouw moest hem zien odi o


  Maak melding

 18. Het lijkt wel of Surinamers kampioen zijn in het in de trens belanden met hun motorvoertuigen. Dit is aan de orde van de dag.
  De volgende zal niet lang op zich laten wachten.


  Maak melding

 19. Ik zie een bat wegdek en zou de auto van de weg zijn geraakt doordat het regende en de snelheid. Aquaplayning.
  De auto is stuurloos geraakt. Is mijn vermoeden. Sangyoung is geen slecht merk voor zo,n arm aan de bedelstaf geraakt land, mijn geliefde Sme.
  Brada manga sisa alles is goed(neks no fout). Trouwens hoeveel heeft de politie nog over ?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.