zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMotorrijder overleden na aanrijding in centrum Paramaribo

Motorrijder overleden na aanrijding in centrum Paramaribo

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is vanmiddag een motorrijder om het leven gekomen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat dit gebeurde bij een aanrijding tussen de motorfietser en een personenwagen aan de Zwartenhovenbrugstraat, ter hoogte van apotheek Esculaap.

Het is nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Een groot stuk van de straat is afgezet voor onderzoek. Op een van onze foto’s (hieronder) is te zien hoe ver de motorfiets ligt, ten opzichte van de plek waar het slachtoffer ligt (rode pijl).

De verschillende politie-eenheden zijn ter plekke bezig met het onderzoek. Later meer.

UPDATE: Het verkeersslachtoffer is de jongeman Lorenzo Veldkamp.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

20 REACTIES
 1. Hieruit blijkt dat er te hard gereden is.
  R.I.P.
  Familieleden sterkte met dit groot verlies


  gemodereerd
 2. Bij een toegestane snelheid zou dit niet gebeuren, 1 van de 2 idioten heeft weer te hard gereden. Bij een normale snelheid wat ter plekke is toegestaan, zou de motor rijden hoogsten gewond zijn en niet overleden.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Hoe zal de uitvaart zijn ivm corona en het beperkte aantal toegestane familieleden?
  RIP en sterkte aan diegenen dit dit ongeluk hebben meegemaakt


  Maak melding
 4. Sorry voor de motor rijder maar als je gaat racen als een gek op de weg. Dan zoek je je dood zelf. Familie gecondoleerd. Maar dit heb ik persoonlijk gezien gebeuren. Het hoefde niet als hij minder hard had gereden.


  Maak melding
 5. Sorry voor deze motorrijder. Hij heeft dit zelf veroorzaakt. Hij hoefde niet dood te gaan als hij minder hard had gereden. Heb het persoonlijk meegemaakt hoe hij letterlijk tegen de auto aanvliegd. Sorry voor de familie. Familie gecondoleerd. Sterkte. Rip.


  Maak melding
 6. Ik reed achter de auto… En zag wat gebeurde… Alleen wat ik hoorde is bam sksssssss… gecondeleerd mi brada…


  gemodereerd
 7. Sorry hoor, maar motor was niet in de fout hier ,auto reed tegen de richting in en gaf geen voorrang toen hij een straat in wou draaien,motorrijder heeft de motor losgelaten en is door de slag tegen de auto overleden, motor is uit zichzelf nog een stukje doorgereden
  Betreft een verantwoord persoon met gezin


  gemodereerd
 8. Zolang het iemnd van jou niet is over Komen, ga j zo prtn ja.mensen zijn al in leed,kan dit gedrag van achterbakse surinamers niet aan😑🤚


  gemodereerd
 9. Idd RAM, jonge jonges die racen en schijt te maken hebben met iedereen! A kies ing mooi! In ieder geval sterkte aan de fam. Een tip, ouders let aub op je kroost!


  Maak melding
 10. Bij deze sorry, maar heeft aan zichzelf te danken, waarom zo hard rijden, met iets minder hard kom je toch op je bestemming
  No rij tranga,


  Maak melding
 11. De wegen zijn mooi geworden in Suriname na een lange tijd maar de verkeersveiligheid moet men in acht nemen de regering kan dat niet voor je doen jij heb als bestuurder van een voertuig je eigen verantwoordelijkheid of ga lopen is ook gezond anders straks meer doden roekeloze rijders is niet door hard rijden ben je geweldig maar inzicht hebben in het verkeer dat is pas een heer in het verkeer Soso lobi


  Maak melding
 12. Misschien werd er geraced uit frustratie van de Lockdown met als gevolg enkeltje Mariëslust…

  Hoor in de buurt bij mij ook steeds meer motorracers en auto’s rubber branden net gekken. Ze weten uit “verveling” niet meer wat te doen.

  Rust en kalmte bewaren is voor een aantal burgers heel moeilijk in deze tijden.


  Maak melding
 13. Ik ben blij dt jullie niet hard rijden😑 j kan niet zeggn:sorry dan moest hij nt hard rijden,en in dezelfde zin ‘sorry voor de familie’ zeggen,DAT WERKT NIET .solanga ano mit san sma fu yu…tide na eng,tamara yu kan waka na strati,wagi blaas yu,of yu blaas wan voetganger. Things happen and ain’t nothing you can do about it.jij weet niet hoe jij vandaag of morgen gaat,wees gwn dankbaar voor elk moment dt j krijgt.


  gemodereerd
 14. Ik wil even wat kwijt toch, waarom als iemand een ongeluk heeft gehad met dodelijke afloop of soms niet, moeten mensen hun vingers werk geven om zulke vreselijke dingen te schrijven!!! Kies ing mooi, hij reed hard enz! En dan gecondoleerd familie! Als of de condoleance nog een waarde heeft!!!! Ik snap het niet hoor maar goed! Sommige mensen zijn gewoon takroe, en proberen zich goed voor te doen!!!


  gemodereerd
 15. Als je de foto bekijkt kan je alleen maar zeggen : ” a nó spotoe race a bén race !!”
  Midden in de stad. Dus : zelf gezocht toch.


  gemodereerd
 16. Hoe erg dat er mensen zijn die zulke lelijke dingen kunnen zeggen. Wees voorzichtig met wat je zegt schrijft en doet. De familie en vrienden van de overledene kunnen dit ook lezen en je geeft ze alleen maar meer pijn. En je condoleances zijn geen moer waard wanneer je tegelijkertijd zegt “kies eng mooi”. Als je niets positiefs kan zeggen kan je beter stil blijven.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES