donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidMedische Zending ontvangt hulpmiddelen voor strijd tegen COVID-19

Medische Zending ontvangt hulpmiddelen voor strijd tegen COVID-19

-

Does Travel - naar Suriname

De Medische Zending in Suriname heeft op 20 april jl. een donatie ontvangen met noodzakelijke hygiëne en PPE-materialen voor haar posten van de Bovenlandse Indianen. De donatie hebben zij ontvangen van personen, die niet genoemd wensen te worden, maar aangeven vertrouwen te hebben in het beleid van de Medische Zending en Zuid-Suriname een warm hart toedragen.

Het ontvangen materiaal bestaat uit 120 liter desinfectans spray, 50 karton handschoenen, 380 liter Chloor en 920 Bio Bags. MZ is zeer dankbaar met deze geste, meer nog om de wereldwijde schaarste die ontstaan is voor deze middelen. De Algemeen Directeur, Herman Jintie, is blij met alle donaties die helpen om de- len van de grotere behoefte te voorzien.

“In de strijd tegen COVID-19 en met de verhoogde dreiging bij de grens, zijn alle hulpmiddelen die wij kunnen krijgen om voorbereid te zijn, meer dan welkom”, aldus de Algemeen Directeur. Over 2-3 weken wordt een tweede donatie met daarin surgical masks, N95 masks,safety goggles en protective gown van hen verwacht.

De Medische Zending is de primaire zorgdienst in het binnenland en derhalve het eerste punt van contact voor mogelijke COVID-19 patiënten in deze gebieden. Daarom staat MZ open voor meerdere donaties om haar voorraad aan te vullen. Wij roepen een ieder op om zich aan de COVID-19 maatregelen te houden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. De publiciteit voor de actie su4su is wel erg beperkt. Bij toeval van gehoord.
    De opbrengst zal niet zo hoog oplopen als het grote publiek niets van deze actie afweet


    Maak melding
  2. Deze donatie komt uit Holland vandaan. Gewoon open kaart spelen. Wanneer het vliegtuig weer gestrande passagiers uit Holland over 3 weken ophaald komt het weer een donatie. Mocht de coronavirus zeer beperkt blijven dan worden al deze spullen verkocht. Dat geld wordt in eigen zak gestoken. Zo werkt het hier in ons land.
    Alles wat in het donker zit komt toch aan het licht. Dus wees eerlijk medische zending.


    Maak melding
  3. Waarom niet bij naam genoemd willen worden, wat zijn dit weer voor duistere praktijken, waar onze regering het land weer in meetrekt?
    Of komt het van de Indiërs, Chinezen of Turken, die zijn allemaal mafioso die voet aan wal proberen te krijgen, om Suriname helemaal te kunnen inlijven.🙄🤔
    China heeft het virus veroorzaakt en geeft nu de zwarte bevolking de schuld, vertrouw geen enkele chinees, ze hebben een dubbele agenda.🐍


    Maak melding
  4. Inderdaad als er iets gedoneerd wordt is er geen enkele reden om hiermee in de anonimiteit te treden. Eerlijk duurt het langst en bovendien transparantie in deze kwestie is de normaalste zaak van de wereld.


    Maak melding
  5. mocht er donatie uit nederland komen moet geen probleem zijn
    er wonen hollanders in suriname
    het is bestemd voor de redi musu in suriname
    er voor voor de anti surinamers
    en voor de landverraders


    gemodereerd
  6. Suriname vind ik een prachtig land en hoop dat het voor de mensen die daar wonen goed koper word en de geene die de verantwoording heb al de mensen steunen in het prachtige land hoop dat mensen geholpen worden is nu veel armmoe dat vind ik erg om te zien al ik met vakantie kom mensen werken voor een paar centen erg om te horen


    gemodereerd
  7. Wees blij dat er mensen zijn die aan andere mensen denken niet waarneer je je naam plaats dan ben je zeker geweldig deze mensen zijn niet op eer bezig maar met een zuiver hart bezig waarom wil je de afkomst weten omdat je zelf een egoïsme ziel hebt en nooit kan indenken dat er ook anonieme zielen zijn die het goed met Suriname menen, en ga niet lopen mokken je mede mens is ook een mens


    Maak melding
  8. Ik vind het verdacht dat deze zending speciaal bestemd is voor Inheemsen in het binnenland!!! Weer een genocide plan?? De chinezen hebben bigi Ai op het binnenland, doodt ze met een geïmporteerde covid en dan is het binnenland vrij vrij om te pakken!! Het is niet voor het eerst dat verspreiding van ziekten, zo plaatsvindt. Laat eerst de donateur bekend zijn!!


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES