dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJonge arbeider (16) plotseling overleden bij werkzaamheden in vliering

Jonge arbeider (16) plotseling overleden bij werkzaamheden in vliering

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is een jonge arbeider die aan het werk was in een vliering van een pand plotseling overleden. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat dit dinsdagmiddag rond 17.00u in de middag plaatsvond in de omgeving van de Hermitage Mall.

Volgens de eigenaar van het pand waren twee arbeiders aan het werk in de vliering toen een van de mannen plotseling kortademig werd. Hij zou om hulp geschreeuwd hebben en werd direct uit de vliering gehaald. “Gelijk daarna is hij overleden”, aldus de aangeslagen eigenaar.

De overleden arbeider is een jongeman van 16 jaar die werkte als hulpelektriciën. De Surinaamse politie werd in kennis gesteld van het voorval en kwam ter plaatse voor onderzoek. Ook een ambulance werd ingeschakeld en verscheen op de locatie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

32 REACTIES
 1. Dit is pijnlijk, zo jong, volop in de bloei. Werken voor een toekomst en overleden, tijdens het werk.

  Ik, neem aan, dat de aannemer, de wettelijke veiligheidsmaatregelen, correct inacht, heeft genomen.

  Autoptie, zal de doodsoorzaak, blootleggen en zo de vragen van nabestaanden, beantwoorden.
  Familie, gecondoleerd en veel sterkte, bij dit grote verlies.


  gemodereerd
 2. Altijd politie dan ambulance,eerst ambulance dan de politie ,de politie kan niets beteken op dat moment,gek ding


  gemodereerd
 3. In een besloten ruimte als een vliering mag jij niet zomaar in zonder te meten en altijd een toezichthouder erbij voor eventuele problemen ,want je weet nooit wat voor gassen er liggen en als er voldoende zuurstof daar aanwezig is.
  Jammer te jong sterkte aan de familie.


  gemodereerd
 4. Elektro shock.hoe kan j e kleine jonge vn 16 jr elektra late dun.men ondersgat alles,tegenwoordig gedrage deze kleintjes alsof z alles weten.ma gud,nu bn j dood.weer opnew beginne by d geboorte


  gemodereerd
 5. Redskin 22 april 2020 At 15:42

  Weer eerst politie dan ambulance.

  Ik heb altijd geweten dat de politie er voor de Ambulance komt om de abu op te roepen voor bv DIA(directe inzet ambulance) De brandweer hoor altijd eerste te zijn omdat een brand elk moment erger kan worden dan de politie dan de Ambulance want is de theorie; de gewonde kan alle nodige hulp van de Ambulance krijgen.
  Hangen er trouwens genoeg AED’s in Suriname? Want daarmee kan je levens redden.

  RIP Jongeling
  Fam en naasten STERKTE.


  gemodereerd
 6. Werken in een gesloten ruimte waarvan de ventilatie gering is of de ruimte stoffig is, dan moet de man de persoonlijke veiligheid middelen bij zich hebben. Verantwoording van de firma voor wie de jonge man werkt. En hij is ook te jong om in zo een ruimte te werken.


  Maak melding
 7. Sammy the Queen@ waarom plaats je eerst de afkorting om vervolgens de volledige betekenis van de afkorting vind je het zelf niet omslachtig
  Maar kan je niet indenken dat de ambulance of de brandweer voor noppes kunnn uitrijden omdat jij misschien leuk wil doen om zomaar te bellen voor iemand die jeuk aan zijn tenen heeft
  Dus bel maar eerst de politie dan bepalen ze wie ze laten komen of dat ze jou arresteren voor loos alarm snap je het nu waarom eerst de politie.


  gemodereerd
 8. Net wat @pa winti zei,
  In besloten ruimte werken worden er hoge eisen gesteld overal ter wereld behalve in Suriname.
  De ARBO dienst en arbeidsinspectie in Suriname zullen de opdracht gevers in het gelijk geven, want ze zijn zo corrupt als de pest .
  PBM’s dragen en de daar toe beschikbare middelen worden idd heel slecht toegelicht.


  Maak melding
 9. Zijn longen hebben het begeven.Ademnood is verschrikkelijk.

  R.I.P. jongeman.
  Familie sterkte met dit groot verlies


  gemodereerd
 10. Giftige stof ingeademd ????

  @ Sammy the Queen.

  Om een AED te hebben, dien je een EHBO cursus( diploma ) te hebben, althans in NL.
  Ik weet hoe het in Su zit !

  @ Pa winti
  ”En hij is te jong om in zo’n ruimte te werken” uit welke boek, heb je dat gelezen ???
  En waaruit baseer je dat ???? ” Ben benieuwd”

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 11. om in een gesloten ruimte tewerken moet je gecertiviceerd zyn,met zuurstoffles en een man gat wacht hebben dit alles was niet aanwezig, levensgevaarlyk want in zo,n platfond heb je veelstof en vaak ook rattengift noem maar op, myn oprechte condoliance aan de nabestaanden


  gemodereerd
 12. @ Bigi Sma

  Klopt ; vermoeidheid spierpijn keelpijn en droge keel !!!! Kan ook zijn te veel stof ingeademd, en door de hitte in de vliering. Wat ik erg jammer vind is, deze jonge probeert zijn geld op een eerlijke manier te verdienen, en degene die niet wil werken leven langer !!!!
  Ouders verzorgers heel veel sterkte met deze verlies !!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 13. Ik zou graag aandacht hiervoor willen hebben. Due covid19 is een sluipmoordenaar en dat is hem overkomen. Wees voorzichtig en bidt. Bescherm uzelf, indien u de WAARDE ervan kent, MET HET BLOED VAN JEZUS DIE BBESCHERMING BIED


  gemodereerd
 14. Bigi Sma 22 april 2020 At 16:38

  kortademig (snakkend naar zuurstof, één van de symptomen van Corona?

  ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
  Kan eigenlijk niet want hij was Surinamer


  Maak melding
 15. Redskin 22 april 2020 At 15:42

  Weer eerst politie dan ambulance.

  Je kan ze 1000 proberen uit te leggen hoe stom dat is.
  Ze bezeffen het gewoon niet.
  Altijd een dom antwoord van “ja mensen bellen zomaar” daarom mag alleen de politie een ambulance aanvragen.

  Ambulance is nog een big deal in Suriname.

  Bigi pernassi


  Maak melding
 16. Hmmmm vreemd misschien gebeten door iets slang , spin gif in bloed long patiënt zoiets mag helemaal niet er moet altijd een lucht opening zijn of voorzien van zuurstof masker wie laat mensen zo te werk gaan en waarom nemen werknemers niet de voorschriften in zich altijd wang mek money snel zonder poes pas en n beveiliging


  Maak melding
 17. Kort geleden loop ik met de kleinkinderen naar school stond er een auto met draaiende motor en de bestuurster erin met het hoofd op het stuur. Tegen de ruit tikken en roepen haalde niets uit terwijl ik 112 belde en een moeder de kleinkinderen verder meenam. Binnen 5 min kwam er een politieauto met 2 agenten aanrijden. Intussen had een vader zich bij ons gevoegd die in het zhs werkt en de mevr herkende als een epilepsie patiënte. Intussen maakte de politie de omgeving van de auto vrij en vroeg iedereen om door te lopen. Ik begon ook weg te lopen toen de Ambulance aankwam. Alles is rustig verlopen verder op ongeveer 500mtr van het schoolplein. Later zag ik op P2000 op de tijd een melding van DIA. Een paar dagen later werd ik gebeld door fam van de mevr die mijn nummer van de politie hadden gekregen om mij te bedanken voor mijn aktie.
  De ambulance had ook voor niets kunnen uitrijden omdat het de vermoedelijke patient niet zou mogen meenemen maar zou moeten overlaten aan die zwarte stationcar achtige auto.
  Vanachter een beeldscherm is het makkelijker oordelen dan irl.
  En niet te vergeten:
  Mensen die voor de gein het noodnummer bellen
  en
  Mensen die het de hulpverleners van bv ambulances onmogelijk/moeilijk maken om te doen waarvoor ze ter plekke komen.


  Maak melding
 18. In de vliering van alle woningen in Suriname wonen vleermuizen die zich rond 18.00 uur in de middag een weg banen naar buiten. Vleermuizen staan bekend om het ontwikkelen van het Covid – 19 virus met andere dieren. Bovendien zijn vlieringen in Suriname zodanig vervuild met vleermuizen poep en plas dat men bij werkzaamheden de nodige bescherming moet aanwenden. Vooral in deze tijd. BOG werk aan de winkel voor u.
  Onverstandig van de werknemer en ook de werkgever. Ik vind een hoge boete voor de opdrachtgever op zijn plaats.


  Maak melding
 19. @Franco je hebt 100%gelijk.
  Als je na gaat dat ook onze bosbewoners van alles en nog wat eten die in onze bossen leven die ook besmet zijn met onbekende virussen worden gedood, gekruid bereid en smakelijk opgegeten.
  Doen ze al jaren. Bewustwording is ver zoek
  Van onderhoud van huizen met vlieringen
  hebben de meeste nooit van gehoord. Vleermuizen die in de nacht mensen hun bloed komen drinken tijdens hun slaap voelen en merken niets hiervan. In vleermuizen hun speeksel zit een verdovende stof dus merk je hiet.niks van en doen zich rijkelijk tegoed aan mensen hun bloed. De huizen die op instorten staan en vol zitten met naden en kieren geeft de vleermuizen vrije toegang. Er juist bij zulke hu is en prijkt er een paarse vlag. De armoede in ons land is vréselijk. Wat ook.op valt is dat de duurste auto ook voor de deur staat maar hun huis kunnen ze niet opknappen. Verkeerde keuzes worden gemaakt. Liever een.mooie auto voor de deur dan een behoorlijke dal boven mijn hoofd. Lafoe.


  Maak melding
 20. Als kind werden we vorstelijk beloond als we in de grote vakantie Lemmetje takken op de vliering gingen zetten voor fam. De theorie hierachter was dat al een vleermuis werd geprikt door zo een bedoornde tak in een vleugel dat het in onbalans raakte en niet meer kon vliegen. Maar ja wij woonden buiten de stad.
  Maar laten we afwachten wat de schouwarts zegt. Misschien had deze tiener wel vaker benauwdheidsproblemen in krappe donkere ruimtes en werd hij aangespoord om zich als een vent te gedragen.


  Maak melding
 21. RIP, verschrikkelijk
  Zeker pijnlijk, ik heb dit ook om wat centjes bij te verdienen gedaan in de jaren 1972.
  Verschrikkelijk 40 graden en dan de vliering in te gaan en de elektrische leidingen te leggen, krijg nu rillingen.
  Hari ohm


  gemodereerd
 22. ” De huizen die op instorten staan en vol zitten met naden en kieren geeft de vleermuizen vrije toegang . En juist bij zulke huizen , is en prijkt er een paarse vlag . ” 😂😂😂 LOL


  Maak melding
 23. Drugs kan tot verstikking leiden als je heel veel van geconcentreerd heb zitten in je vliering. Vooral chemicalien die XTC kunnen maken. Dat hij direct uit de vliering is gehaald is een leugen.


  Maak melding
 24. Was in hermitage mall. Was geen huis maar bepaalde willen scooren over een dode tiener. dat is laag aan de grond.
  Misschien heeft hij ook een stroom schok gehad


  gemodereerd
 25. Wat heeft de paarse vlag te maken met t ongeval van deze jongeman kan dat aangegeven worden dan?


  gemodereerd
 26. Vleermuis in de vliering klopt ,maar de juiste doods oorzaak zullen we niet krijgen jammer.
  Ook de oorzaak van de zelfmoorden in suriname krijg je niet te horen erg jammer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES