dinsdag, november 28, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politie18 koppige bootslieden Albina aangehouden en opgesloten

18 koppige bootslieden Albina aangehouden en opgesloten

-

De politie van Albina bijgestaan door militairen van het Surinaams Nationaal Leger hebben in de periode van zaterdag 4 april tot en met maandag 20 april opgetreden tegen achttien bootslieden op de Marowijnerivier. De bootslieden hebben ondanks het verbod gepoogd personen en/of goederen vanuit Albina naar Frans-Guyana te smokkelen.

De passagiers en de bootslieden zijn overgebracht naar het politiebureau Albina; alwaar zij werden gescand door personeel van het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) om na te gaan of zij symptomen van het Covid-19 virus vertoonden. Dat bleek niet het geval te zijn.

De passagiers zijn heen gezonden maar de bootslieden zijn door de politie in verzekering gesteld na afstemming met het Surinaame Openbaar Ministerie. Hun boten compleet met buitenboordmotoren en de goederen zijn in beslag genomen, meldt het Korps Politie Suriname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

15 REACTIES
 1. Goed werk van KPS en de militairen.
  Geef deze gasten een fikse boete ze zijn hardleers. Ze spelen met hun leven en die van anderen. Blaka sma tranga jesi.


  Maak melding

 2. Misschien moeten deze gasten een extra cursus krijgen wat een pandemie inhoud. Duidelijk moet hen worden dat ze het leven van anderen in gevaar brengen door hun hebzucht of onwetendheid. Er is hier duidelijk een taak voor de autoriteiten weggelegd.
  gemodereerd

 3. Ze moeten met ‘de roe’ want ze luisteren niet!

  Hechtenis van tenminste 10 dagen en Srs 2000 boete. Ze komen er wel makkelijk vanaf. Krijgen nog bed, brood en bad toegstopt


  Maak melding

 4. Albina
  De boothouders en taxidrivers waren allemaal blij toen er een bedrag van SRD 400 miljoen was goedgekeurd. Uit het noodfonds zouden personen die door de Covid-19 crisis het moeilijk hebben gekregen, worden geholpen.
  —–
  400 miljoen nu al verdampt in de mpp paarse ratten. Ook wordt verkiezingscampagne gevoerd met deze gestolen gelden. Nog 5. Dan a volk o njang didibri schijt.


  Maak melding

 5. Winti is in hun hoofd gegáán”daar door konden zij niet hélder denken,want die Winti was testérk voor ze..! Daarom bepleit voor deze mensen in tussentijd één financiële regeling”want die Corona virus ( Covid,19 ) is écht iets wat ons alle zorgen baart..! Dus toch een béétje geld vóór die boto sma van de stáát om die crissis van het Corona virus ( Covid,19 ) financieel door te komen.


  Maak melding

 6. Ik heb gisteravond op SBS kanaal 32.1 beelden gezien v.d. ndp DNA kandidaat “barco” die naar een inheems dorp ging om daar voedselpakketten uit te delen en aan propaganda te doen waarbij men zich niet gehouden heeft aan de social distancing en het samenscholingsverbod. Waarom wordt er daartegen niet opgetreden door de autoriteiten ??? Het is duidelijk dat men met 2 maten meet.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES