donderdag, februari 22, 2024
HomeNieuws uit SurinameVHP vlag gehesen bij voormalig NDP-partijgebouw Nickerie

VHP vlag gehesen bij voormalig NDP-partijgebouw Nickerie

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een opmerkelijk tafereel vanmiddag in Nickerie. Bij het bekende voormalig NDP partijgebouw aan de Landingstraat wappert sinds vanmiddag de vlag van de VHP. Afgelopen dagen werd bekend dat het gebouw, dat eigendom is van familie van Rashied Doekhie, te huur is.

Het is nog niet bekend of de VHP het gebouw heeft gehuurd, maar het feit dat de vlag daar nu prominent wappert maakt veel tongen los. Het karakteristieke paarse pand staat al een tijdje leeg omdat eigenaar Doekhie gebrouilleerd raakte met NDP topper Abrahams.

Het nieuwe NDP Centrum in Nickerie verhuisde enige tijd terug naar de Waterloostraat.

UPDATE – het gebouw is wit geverfd:

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

42 REACTIES
 1. Wij kopen het en steken het in brand Doehkie ,blijft thuis drinken Doehkie .

  Doehkie woon je nog in Nickerie je kon dat toch kopen ,je heb 20 jaren in de DNA gewerkt en veel verdient .

  Nu moet NDP via Limbo SRS Radio dat bekent maken dat Doehkie een partij gebouw voor NDP heeft gekocht .


  Maak melding
 2. is hij dan ook al over gelopen naar oranje partij die hij zo bestreden had in zijn jaren bij de n d p..
  hij maakte iedereen bond en blauw zwart en nu bekeerd..


  gemodereerd
 3. Kondremangs
  Doekhie naar de vhp? ???? Puur om abrafoefoerhams en waijudas en DiDiBri een hak te zetten. ….dit is de wraak van Doekhie. …..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 4. Dit heeft Damsco en andere losers gedaan,ze weten het nu al dat de NDP toch naar de kloten gaat.En de meeste NDP’ers weten dat ze straks niks te vreten hebben, (uitgezonderd de top )dan lopen de hielen likkers nu al over naar de toekomstige grote partij. De meeste NDP stemmers zijn profiteurs, straks valt niks te profiteren lopen ze nu massaal over ! RobGAY en de de andere konten likkers kunnen straks wat anders proeven, nm de kont van een HINDOESTAAN. En wat eten betreft is er altijd wat te eten bij een Hindoestaan, dus beginnen jullie maar op dieet te gaan ! En als jullie geluk hebben, mogen jullie straks hun vrouwen ook beffen !!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 5. wordt het gebouw ook in de V H P kleur geverfd met ook een Olifant erop..

  dat zou echt top zijn,, dan kan de boeven moordenaar partij vertrekken uit Nickerie voor goed..
  laten we maar afwachten..


  gemodereerd
 6. Ik denk niet dat Doekhie zo een fout zal maken om zijn gebouw aan de vhp te verhuren
  So fara mi sabi a mang na wang dja dja NDPer


  gemodereerd
 7. als ocer verkocht word dat is het hoofdkantoor van de ndp
  vhp zou de eerste zijn die het gaat kopen
  ma dini is naar de vhp gegaan vhp grijp het gelijk met twee handen


  gemodereerd
 8. Tekenend voor de tijd waarin de NDP zich bevindt.Maar leuk.
  Is niet meer na Gado pot mi dja,na Gado wan kan poer mi fu dja.
  Nee,nee.Doekhie jagi yu fu drape.


  Maak melding
 9. Wat een controversi禱le tafereel : is het de vhp die zichzelf tegenspreekt of is het de nationale dagoe partij ?
  Samenwerken gaat sowieso niet lukken !
  Misschien is verhuren lucratiever dan een schrale salaris bij de DNA .


  Maak melding
 10. Neen, dit is je reinste provocatie van de VHP. Die foto laat duidelijk zien dat Oranje het van Paars heeft gewonnen. Ik zou die paarse kleur zo laten als teken van onderdanigheid van de NDP in de toekomstige politieke arena.


  Maak melding
 11. Verhuur het maar. Maar is de VHP vlag met lijm geplakt aan de stok?? Geen touw.
  Mooi geprobeerd


  gemodereerd
 12. Doekie doet dit uit wraak, want overloper Waidoe moet nu niet ervan profiteren maar zich bewijzen of er echt domme nickerianen op hem gaan stemmen. Time will tell. Maar toch zou ik er geen vhp vlag laten hangen, maar dat is nou politiek. Een ieder wil uit slands kas graaien en ook dromen om een een helicopter(s) te bezitten, kijk maar naar abrahams, alles proberen ze toe te eigenen en niemand kan er iets tegen doen. Wij zijn de domme die alle regels en wetten moeten naleven.


  Maak melding
 13. @ directeur zonder bedrijf
  Het gaat nu niet om die taal of spellingsfouten, maar de geest het bericht. Alsof jij geen spellingsfouten maakt. Reageer op de inhoud van het bericht en niet op de taalfouten.


  Maak melding
 14. Die koetta vn nickerie is n ouwe rot vn d ndp.hy weet dat de ndp de stryd gaat verliezen want hy kent alle structuren n rotzooi van binnen d party doekhi neemt ht zekere vr ht onzekere. Nu nog ht gebouw grondig reinigen vn ht zweet n geur vn d paarse ratten n ht oranje verven.waidoe lydt aan slappeloze nachten


  Maak melding
 15. Ndp verhuist naar de Waterloostraat. Dit is een historische straatnaam. Is deze gekozen locatie het begin van de wederopstanding ? Of is dit een signaal wellicht het begin van de fury van de suri kat? Is deze associatie subtiel gekozen in de verkiezingsstrijd? Toevallig door de nationale dappere ploeg topper van nickerie gekozen?


  gemodereerd
 16. Beste mensen, een mooie Surinaamse gezegde die ik als kleine jongen hoorde op de Centrale markt, luidt “Te wojo tapoe who se suma serie moro”, Een vlag laten wapperen betekent niets, de verkiezing van 25/5/2020 winnen, zegt ook niet veel. De komende jaren Suriname in goede banen leiden en dan de komende verkiezingen winnen zegt ook wat!!! De profiteurs in alle politieke partijen, JA VOORAL DIE VAN DE NDP verbannen. En Suriname tot ontwikkeling brengen zoals ons volkslied zegt: ” Op kondre mang ope Gado de wi fesi mang” zegt alles!!!!!!!!!

  Het Suriname goed!


  Maak melding
 17. Whaahahahahaha….
  Ik pis in me broek van het lachen 不不不不不

  Bouta zei ooit op de podium ” ik heb een verrassing voor meneer Santokhi”
  En ” politiek, politiek, politiek, politiek…….”

  Kijk maar wie verrast word en wat politiek met hem aandoet.

  Ik heb het al eerder gezegd! Ijzer dient met ijzer te breken oftewel de Hindoestanen heeft bouta aan de zadel gezet/gehouden zo gaat de Hindoestanen hem laten Oprotten!!!!!

  Na 25 mei zie ik de ochtendkrieken voor ons gelief Suriname


  Maak melding
 18. Bouterse is geen politieke man. Bouterse is geen diplomaat. Ja, hij is een dictator naar Afrikaans model. Dat betekent het eigen volk laten lijden en neerkijken op de hardwerkende massa die het land opbouwt. Wat heeft Bouterse eigenlijk gedaan ? Een heleboel zand in de ogen van de bevolking zaaien en meer niet. Toen er miljarden steun uit Nederland en IMF kwam, kon Bouterse projecten opzetten waarvan geen een project is afgemaakt. Het geld is wel op want dat verdween in de zak van Bouterse en zijn aanhang. Trump zei het ook al; Bouterse is erger dan de Corona.


  gemodereerd
 19. Dat is het leuke bij de verkiezingen. Er wordt van alles gedaan om propaganda te maken. Waarom wil de VHP juist een afgedankte gebouw van de NDP zo graag hebben. Het nieuwe NDP Centrum in Nickerie te Waterloostraat is een mooier en functioneler gebouw. Maar, tja het is verkiezingstijd en alles wordt uit de kast gehaald! Ik hoop alleen maar dat de verkiezingen gewoon doorgaan en dit poppenkast gedoe gauw achter de rug is!


  Maak melding
 20. Typische vossenstreek v Doekhie. Waarschijnlijk verhuurd.
  Geld is geld, maakt niet uit waar het vandaan komt. Ik blijf ndper in hart en nieren. Aldus Doekhie.

  Na plotseling me wiekie, mie sjie deng boi pot wan vlag, ik weet v niets, mijn naam is haas.

  Heb ik het goed verwoord.


  Maak melding
 21. Was het maar zo dat Doekhie de enige politici in Suriname is die vossenstreek uithaalt. Bijna alle politici van de regeringspartij hebben het land leeggeroofd en uitgezogen en leeggeplunderd. Precies zoals de slavenhandelaren het ooit deden. Nu hoor je geen woord over de slechte behandeling en de vernederingen van het volk. Daarom hoop ik van harte dat tijdperk Bouterse en NDP voorbij is. Laat een nieuw wind door Suriname waaien mensen met hersens die het land wel kunnen besturen.


  gemodereerd
 22. Goedemorgen mensen. En nu op weg naar het Ocer gebouw aan dd Benjaminstraat om ook daar een mooie vlag te hijsen.


  gemodereerd
 23. Rancune alom en anders wroeging van deze mogelijk (ex) NDP’ er. Het eigen belang staat voorop en wat er achter de schermen gebeurt laat zich verder raden.


  gemodereerd
 24. @ GP

  Ik zou maar naar de dokter gaan als ik jou was, ga en vraagt hem luiers. In NL krijgt je dat als het in jou pakket zit, gratis van het ziekenfonds.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 25. -Doekhie heeft het gebouw verhuurd voor de VHP, maar heeft niet gezegd dat hij is overgestapt.

  @@NOBRUYA, het klopt wat je schrijft en het is afwachten hoe het gaat uitpakken. Aangezien Doekhie veel weet kan hij al het vuile was van de NDP ook naar buiten brengen om Abrahams een lesje te gaan leren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES