vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidLaatste COVID-patiënten in ziekenhuis Suriname herstellen goed

Laatste COVID-patiënten in ziekenhuis Suriname herstellen goed

-

Does Travel - naar Suriname

De laatste drie COVID-19 patiënten die nog in het ziekenhuis in Suriname liggen maken het goed, zegt Cleopatra Jessurun, directeur van het ministerie van Volksgezondheid. Zij deelde dit mee op maandag 20 april tijdens de persconferentie van het Nationaal COVID-19 managementteam op basis van informatie die zij tot gisteren had ontvangen.

De directeur benadrukt dat patiënten herhaaldelijk worden getest om na te gaan of de testen negatief uitwijzen of nog steeds positief zijn. De functionaris wijst erop dat in de ontslagcriteria is opgenomen dat de persoon tenminste twee keer negatief moet testen alvorens ontslagen te worden.

“Die testen gaan nog steeds door”, aldus de functionaris, die aangeeft dat het managementteam constant op de hoogte wordt gehouden door infectiologen, die op die manier ook aangeven wanneer iemand gereed is om ontslagen te worden uit het ziekenhuis.

Intussen is de teller van het aantal Surinaamse personen in quarantaine gestegen naar 280. Dat komt doordat er maandag een groep in Nederland gestrande Surinamers is aangekomen op Zanderij. Alle aan onderzoek onderworpen personen ‘persons under investigation’ zullen zonder uitzondering in overheidsquarantaine worden geplaatst.

Slechts op urgente medische indicatie, beoordeeld door een onafhankelijk team zal een persoon worden overgeplaatst naar een ziekenhuis. Niemand zal worden overgeplaatst naar thuisquarantaine.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

20 REACTIES
 1. Gaan jullie nu op YouTube , om de werkelijkheid te weten hoe de grote jongens te werk gaan , ECB ,IMF, , typ de naam van Robert Bernard . Dan gaan jullie wakker worden want jullie slapen 🛏 nog . Wie tijd heeft kan het nu gaan checken dan gaan jullie een andere Kijk hebben. 💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽🙏🏿🙏🏿


  gemodereerd
 2. Geen Robert maar Ronald Bernard , gaan jullie massaal op YouTube dan gaan jullie gelijk anders naar de wereld 🌍 en de Grote jongens kijken 👀 .


  gemodereerd
 3. Het land met de slechtste gezondheidszorg ter wereld geneest gewoon alle patienten met zeer beperkte tot geen middelen. Het cubaans wondermiddel werkt! We moeten de de regering/overheid maar geloven. Zelf heb ik en vele anderen er een hard hoofd in.


  Maak melding
 4. Dit zal een blijvende herinnering zijn voor wat de medische zorg in Suriname kan zijn. De toekomst zal uitwijzen waar het aan gelegen heeft dat Suriname het zo goed heeft gedaan tijdens deze verschrikkelijke pandemie. Alleen moet het volk straks ervoor zorgen, dat de grootste plaag van het land middels de komende verkiezingen massaal wordt weggestemd. het hoeft geen betoog wie hiermee bedoeld wordt.


  gemodereerd
 5. Goede zaak!
  Dat wil zeggen, dat het IMF in het kader v covid, geen lening hoeft te verstrekken. Hooguit een paar duizend us$, want het gaat uitstekend in su.

  Tok?


  Maak melding
 6. Heel mooi, dat dit, moois in ons prachtig land mogelijk is.
  Ik heb, goede en minder goede belevenissen mee gemaakt.
  Het zal mij niet verbazen, dat er straks blijkt, “lijken in de kast”.


  Maak melding
 7. GP. 21 april 2020 At 11:18
  Enige land ter wereld doet het zo goed.
  Proficiat!! Ben benieuwd hoe dat verder gaat.@@@

  Je laat zien dat jij geen bal van de wereld weet
  Weet jij hoeveel landen hun luchtruim en grenzen op tijd hebben dicht gegooid 0 besmettingen welk land heeft er maar 1ga maar googelen verdiep je in de wereld


  Maak melding
 8. Dat is heel goed nieuws voor Suriname en de Surinamers. De maatregelen die getroffen zijn werken! Ik hoop dat de rest van de mensen zo gauw mogelijk thuis weer thuis zijn. De grensgebieden zijn wel een grote zorg nog, gezien de besmettingen in Guyana, Frans-Guyana en Brazilië. Overal heeft een klein land als Suriname het aardig goed gedaan.


  Maak melding
 9. Dat is heel goed nieuws voor Suriname en de Surinamers. De maatregelen die getroffen zijn werken! Ik hoop dat de rest van de mensen zo gauw mogelijk weer thuis zijn. De grensgebieden zijn wel een grote zorg nog, gezien de besmettingen in Guyana, Frans-Guyana en Brazilië. Overall heeft een klein land als Suriname het aardig goed gedaan.


  Maak melding
 10. De hele wereld moet zijn coronapatienten in Suriname overbrengen voor genezing.Alleen in Suriname hebben ze een wondermiddel tegen coronavirus.
  In Suriname kan je de surinamers van alles wijs maken.Ze geloven heilig in de woorden van bouta de veroordeelde crimineel.


  Maak melding
 11. Genoeg met al die grapjes.
  In Suriname zijn er geen corona patienten.Reizigers die terug keren worden in quarantine geplaatst waar ze ter observatie worden opgenomen en omdat ze geen symptonen vertonen worden ze ontslagen en mogen ze naar huis.Surinamers leven geisoleerd van de buiten wereld.Hun enige reis is naar Nederland of naar Amerika en de meesten brengen hun vakantie dagen door met familieleden of familie vrienden ,zo besparen ze hotelkosten en brengen hun vakantie dagen door met familie- en vrienden kring en mengen zich niet met buitenstaanders.De toeristen die gestrand waren of nog steeds gestrand zijn ,zijn geen dragers van de coronavirus vandaar geen corona gevallen in Suriname.Suriname wordt bovendien niet overspoeld met toeristen dus men heeft niets te vrezen.
  Bovendien weten we niet over de toestand in de binnenlanden en de rest van de districten omdat alles geconcentreerd is in Suriname in en rond Paramaribo.
  Suriname beschikt niet over wondermiddellen anders zou niemand patient zijn .Zo surinamers houden jullie je bezig met de realiteit .Suriname heeft nog steeds een tekort aan medicijnen,artsen.en medischapparatuur.We zijn nog steeds afhankelijk van donaties van de buitenwereld.


  Maak melding
 12. #ray tis dat Corona niet weet waar jij je schuilhoudt anders lag je nu te klappertanden ellendeling.
  Waarom zou de regering dingen achterhouden?
  Suriname is klein ons kent ons dus mofo koranti zou ontploffen.
  God dank dat ons veel ellende bespaart is gebleven.
  Europa alles in overvloed maar toch hadden ze van alles tekort dat nu de ouderen in verpleeghuizen bij bosjes gaan dus de cijfers moeten in Nederland opgeschroefd worden de normale doden niet bij opgeteld.

  Ik wacht de nasleep af van de mensen in de zorg die straks allemaal in een gesticht gaan worden opgenomen en dat ze weer de verpleegkundigen uit Suriname gaan ronselen om in Nederland alles draaiende te houden.
  Bakras kunnen weinig hebben met hun RIJKDOM.
  Dan maar liever bedelen bij IMF🙋ik voel me rij in Suriname hoef niet in stapelhuis te wonen lekker ruim tuin en een paar meters van mijn buren gescheiden door een schutting. 👌🙏🙌


  Maak melding
 13. De mensen die geloven in zoveel genezen besmette gevallen en slechts 1 dode zijn niet 100% in hun bovenkamer. Een 1voudige Dengue griep of noem maar elke willekeurige door virus overgedragen ziekte die milder verlopen eisen op jaarbasis meer ziekte en overleden gevallen dan de Corona pandemie in Suriname. zie Suriname als een taartpunt waarvan alleen de boog niet aan land grenst. Alles om deze taartpunt is besmet op de kust na. Maar Suriname is gevrijwaard!
  Een tijdje was Suriname een Aids/Hiv broeinest al gingen velen zg dood aan een longontsteking. Een tijdje terug(ik weet niet van nu)werd iedereen die terug keerde uit Suriname als een HIVbron gezien. Nu is het besmettingsgevaar gezien de beperkte bevolking die veelal in Paramaribo en de westelijke distriktshoofdplaatsen woont lijkt het wel heilige grond.
  Of komt dit virus niet voor waar geen rooie cent is en waar medische hulp en geneesmiddelen van donaties afhankelijk zijn niet voor in Suriname?
  Waarom zelfs de zware covid regels bij overlijdens en uitvaarten waar er geen covid was is of is geweest?
  Wel laat me jullie vertellen dat ik onderwijs heb genoten en heus niet op De Papagaaitjes en ik zing minder dan een Picolet.
  Wat is er met het denkvermogen van de Surinamers gebeurd? Was het een soort Babawpapa die jullie de afgelopen 10 jrn hebben gegeten?
  Hier in Nederland gaan er wel degelijk mensen van allerlei ras dood aan Corona en de nabestaanden schromen niet om er eerlijk voor uit te komen.
  Oeng kba lee!


  Maak melding
 14. Intelligente reactie van de super patriot: ‘Suriname is love’.

  When people show you who they are, believe them. (Maya Angelou).
  Onderschat deze reactie niet, want hij/zij vertegenwoordigd 80% vd de kiezers. Het is vechten tegen een bierkaai.
  Het druipt ervan af…


  Maak melding
 15. Chinezen hadden vanaf november 2019 vrij doorreis naar Su. , na 2 mnd werd het pas officieel erkend door de.chinezen. Blijf maar Bita drinken, het wordt straks nog een bittere pil.
  Use your Brians!!


  Maak melding
 16. @Stella: dde president vluchtte tijdens de start van dde corona uitbraak naar China om na de uitspraak van de Krijgsraad zonder de geplande tussenstop op Cuba midden in de nacht terug te keren in Suriname met zijn delegatie. Na aankomst in Suriname hield hij een schranspartij voor zijn harde kern van volgers te Colakreek. Daarna ging hij nog eten bij/met de Chinezen om hun nieuwjaar te vieren. Er kwam nog een Acrobatengroep uit China naar Suriname om op te treden. Tijdens de pv met Tsang en Kirpalani zat hij te zweten als een otter en sloeg heel wat wartaal uit Daarna verdween hij naar het binnenland op het moment dat Paramaribo in rep en roer was. Sinds hij terug is van die onderduikperiode slaat hij alleen onzin uit en loopt heel wat mensen bewust te besmetten. Zijn vrouw zien we voorlopig niet ze speelt cameravrouw wil men ons doen geloven maar op Paghwa was ze nergens te bekennen. Mevrouw Doewet is nog geen week in quarantaine geweest. Aan haar conditie kan het niet liggen dat ze wonderbaarlijk de dans is ontsprongen. Dan wil ik het nog niet eens over Boefdraad hebben die behalve geldmagneet ook nog het enige echte covid inmumiteits gen te bezitten want hij is netals de Meder Boef Elias nooit in quarantaine geweest.
  Intussen draagt Covid-19 de naam van de lockdown/avondklok en economische situatie met 1 dode allemaal genezen patienten en hongerige gepensioneerden.
  Tip: vroeger deed men ons bij een sterfgeval een blauw stukje stof om de pols en houtskool rond de ogen. Vervang nu het blauwe bandje door een paarse en zelfs de grootste Coronabom “met een zg zwakkere gezondheid volgens zijn aanhangers” Kan vrij het hele land rond gaan zonder anderen te besmetten en zonder social distanceing…………………
  Geen samenkomsten toegestaan mits je paarsig bent, de handwash van 70% drinkt en genoeg witte poeder opsnuift.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES