Waidoe: “Ik heb echt geen Ford Ranger en SRD 250.000 gehad”

51
Waidoe:

NDP politicus William Waidoe heeft vanmorgen weer van zich laten horen, nadat hij kritiek kreeg op een door hem gepubliceerde open brief waarin hij zijn excuses aanbiedt. Die kritiek kwam van NDP-parlementariër Rachied Doekhie en was ongekend hard. Volgens Doekhie, is het geen geheim dat Waidoe giften heeft ontvangen van de NDP.

“Heel Nickerie is op de hoogte van de Ford Ranger die Waidoe zou hebben ontvangen” zegt Doekhie. Maar Waidoe blijft dit verhaal ontkennen en heeft een speciaal filmpje laten opnemen waarin hij weer hierop ingaat. “Het was een domme grap tussen mij en Mones (van Actionnieuws Suriname/red.) tijdens een interview. Achteraf bekeken was het een stomme, grove fout van mij”, zegt hij in dit filmpje:

Waidoe zegt verder dat hij ook geen SRD 250.000,- heeft ontvangen voor zijn oversteek. “Eerlijk gezegd was ik ook geschrokken van de datum en bedrag, maar meer nog de zekerheid hoe deze aantijging is geuit. Het antwoord is NEE, daarom heb ik ook via social media opgeroepen om het bewijs te delen met de media” aldus de Surinaamse politicus.

De politicus heeft een aantal filmpjes gemaakt welke op zijn kanaal te zien zijn:

51 REACTIES

 1. Je bent de grootste leugenaar die er rondloopt jongen. Je moet niet zo liegen want je zit niet bij de NDP omdat je de briljante politicus bent die het land zal helpen. Wie denk jij te zijn ? Ben jij Churchill of ben je Hatta ? Neen je bent een eenvoudige Javaan William.
  Neen, je bent een ordinaire vlegel die zich te gemakkelijk laat omkopen. Succes met je Ranger en het bloedgeld.
  Doekhi liegt niet.
  gemodereerd

 2. Waidoe houdt van grappen maken. Dit zegt hij zelf. Dus wees opgepast en trap niet in praatjes van deze meneer. Stem bewust.
  gemodereerd

 3. Waidoe je bent een oneerlijk mens je kan alleen leugens vertellen om stemmen te halen niemand gaat op jou stemmen je bent een overloper geen vertrouwen in jou
  gemodereerd

 4. Je zegt het zelf, je bent een grappenmaker. Nog een fout die je alweer begaat. Misschien moet je inderdaad iets volwassener gaan worden voordat wij weer in je gaan geloven. WE WILLEN GEEN GRAPPENMAKERS MEER IN HET SURINAAMS POLITIEK. A NEEEEEEE WROKOOOO!
  gemodereerd

 5. De gehele NDP bestaat uit patjakkers en overlopers. Iemand die een beter Suriname wilt sluit zich niet aan bij de NDP. Iemand die zichzelf wilt bevoordelen ten koste van een ander / de maatschappij of het land sluit zich aan bij de NDP.
  De NDP is de grootste corrupte politieke partij die Suriname kent.

  Welles ook zo’n geval, als zij het (plotseling) niet eens meer is met de VHP maar toch pleit voor een beter Suriname kan ze toch ook naar de NPS, DA’91, PRO of STREI gaan ? Maar ze kiest voor de NDP. Dan is het duidelijk dat ze heeft gekozen om haar ziel te verkopen.

  Kijken jullie zelf maar eerst hoe al die overlopers als Abdoel, Mansaram, etc. eerst spraken over de NDP. Vervolgens laten zij zich opkopen als boelbaar vee. Stelletje landverraders.

  Wij verdienen betere vertegenwoordigers in de regering.

  Red Suriname.

  Krakti !


  Maak melding

 6. Ik hoef alleen maar naar Waidoe’s glibberige kop te kijken om te weten dat hij voor geen ene millimeter vertrouwd kan worden. So so ley a mang disi e ley. Wat dat betreft past hij mooi bij de rest v.d. corrupte, criminele en leugenachtige paarse bende. Soort zoekt soort.


  Maak melding

 7. Hoeveel mensen hebben zich laten omkopen door de ndp…..alleen waidoe is “gratis” naar de ndp gegaan…..het verhaal van Doekhie is geloofwaardiger!!


  Maak melding

 8. Is niet netjes van de heer Rachied Doekhie om met vuil te smijten, omdat hij niet gekandideerd is voor de komende verkiezingen! Als de heer Waidoe een Ford Ranger had gehad, zou je allang een foto of filmpje op social-media gezien hebben. Of hij geld heeft gehad is er ook geen bewijs. Overlopers in de politiek is er altijd geweest en zal altijd ook blijven en niet in Suriname alleen! Is een politieke keuze die de persoon op dat moment heeft gemaakt!


  Maak melding

 9. Het gebeurt overal
  Het is de schuld van de vhp
  Het geld is aan Waidoelala geleend
  De auto is in bruikleen aan hem gegeven
  Daarom moet ik ook op mijn geld wachten. baja, hopelijk krijg ik het nog.
  Ik heb niet voor niets bij de gemeente (afdeling groen) gewerkt, de gehele wereld afgereisd
  ik weet veel, maar niemand kijkt naar mij om, ze zien me niet staan.
  wacht, wacht jullie zulle zien
  Hoogachtend,
  1.Robg, rob less, rbrown


  Maak melding

 10. Waarom zou Doekhie liegen?. Doekhie heeft de vuile was buiten gezet !, Doekhie is niet op de kieslijst geplaatst?.
  Het zijn partijgenoten en Doekhie mag de zwarte bal slaan richting zijn onbetrouwbare corrupte tegenstander/medestander.
  Politiek wort in alles bedreven en tegen iedereen.
  Je kan het zo achterlijk bedenken of er is politiek in het spel.
  Waidoe speelt het spel zeker mee en had niet verwacht dat zelfs in de NDP onder en tegen elkaar dit gaande is.
  Doekhie zit langer in het vak en weet dat als geen ander. Geen plaats voor hem, is niet stemmen op Waidoe. Ja dat is politiek bedrijven en lil niet uit je pindabek dat je niet ben omgekocht.
  Doekhie weet nog meer van de corrupte handelingen van zijn NDP matennaaiers.
  Waar is het geld, waar is de auto of de tegenwaarde ervan.
  Doekhie no e ley. Doekhie is een pure strateeg wanneer het gaat om zijn tegenstanders neer te sabelen en ontmaskeren al corrupteling.

  WAIDOE TIME IS LONGER THAN THE ROPE. DOEKHIE HEEFT JE DEZE OPGEKNOOPT.


  Maak melding

 11. Nee. Waidoe. Ik zou ook zeggen dat ik het niet gehad zou hebben.Je zou gek zijn om toe te geven dat het waar is. Enige wat je kan doen is naar de rechter stappen om dit te laten ontkrachten. Laat Doekhie het rectificeren. Maar ja dat ga je niet kunnen omdat de waarheid tegen jou zal werken.


  Maak melding

 12. Dat Hr Doekhi deze uitspraak doet tegen Waidoe, dat begrijp ik niet … een NDPers beschuldigd een ander NDPer voor het aannemen van tjoekoe… FA DOEKHI KONG RECHT LIK WANG KAARS???


  Maak melding

 13. =Vreemd genoeg heeft Doekhie wel de datum en plaatst waar dat geld is uitbetaald genoemd. Ook weet Doekhie dat er een topper van de NDP dit aan Waidoe heeft gegeven, maar ik wacht het af totdat er een naam naar buiten komt.

  Waidoe, al is de leugen nog zo snel, de waarheid achter haalt haar wel.

  Doekhie gaat de NDP op een vieze manier kapot maken in Nickerie.


  Maak melding

 14. Het zal een goede zaak zijn als politieke ronselaars die leden van andere partijen weglokken tegen financiele / materiele vergoeding dus omkopen worden betrapt en bekend worden gemaakt.

  Iedereen die te maken krijgt met dergelijke politieke ronselaars zouden hun conversatie moeten publiceren.


  Maak melding

 15. Waido weet dat de ndp vanaf zijn oprichting uit leugenaars en corrupte mensen bestaat, dus gaat hij ook dat proberen en willen na te streven want tot nu toe is geen enkele ndp-er opgesloten, maar alleen van Trikt, die is een groentje en beschermt zijn baasje nog. Velen weten het niet, maar we leven nog steeds als in de koloniale tijd en de kolonisator is het gespuis van ndp, die alles pikt en alles graait en het volk betaald dan de schulden die zij maken en hebben gestolen. De meesten onder hun zelf begrijpen dat niet en die domme ezels gaan weer voor hun stemmen. Check t maar op 25 mei.


  Maak melding

 16. Kondremangs
  Njang mang no lob njang mang. …..dit is dodelijk voor de nsdap in nickerie. ..maar ik ben er niet rouwig om. ….integendeel. ..Moro moes Kong na doro. ….
  Waijudas schermt met 3 duizend zoveel stemmers. ..maar vergeet erbij te vertellen dat hij op de lijst van v7 (pl)was. …..dus ook andere stemmen van andere partijen. ….maar politieke prostituees zijn nooit en tenimmer te vertrouwen. ….
  Waijudas. …ik hoop niet dat je tegen een stroompaal rijdt met je ford ranger. …want dat is schering en inslag in ons land. ….en je ondro tafra moni raakt gauw op verrader. …
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 17. Ontkennen of niet, deze onbetrouwbare verrader, overloper, zal geen 3038 stemmen meer gaan krijgen, want heeft met zijn smerige handelingen, zijn eigen politieke doodvonnis bewerkstelligd


  Maak melding

 18. Ik geloof Waidoe………………………..hahahaha echt niet!!!!

  Deze pathologische leugenaar heeft gegokt en verloren, uitgerangeerd en door niemand vertrouwd.


  Maak melding

 19. Deze vent is onbetrouwbaar als een rat. Laat hij ook ontkennen dat hij nooit gezegd heeft dat hij nooit DNA lid zou worden als hij niet met voorkeur stemmen binnen zou komen. Laat hij ook ontkennen dat hij op het podium geschreeuwd heeft dat deze Waidoe nooit de PL zal verraden.


  Maak melding

 20. @Ferry,
  Brada, integriteit heeft niet met etniciteit te maken. Komt overal voor.
  Waidoo en zijn boys weten van wanten. Waidoo vind dat hij een beetje integer is. Hij is zo met vergaren bezig, dat hij zelf niet in de gaten geeft dat een beetje integer niet bestaat.
  Integriteit houd in, open eerlijk en onomkoopbaar zijn. Het derde element ontbreekt in zijn donder.
  Onbetrouwbare idioot.


  Maak melding

 21. Deze waidoe liegt.
  Waidoe likt pindasambel uit de komt van Bouta.
  Doekhie spreekt de waarheid en is ook zelf een verrader.
  Overlopers en verraders zijn niet te vertrouwen en dit komt bij alle bevolkingsgroepen voor.
  Held speelt hierbij een grote rol.


  Maak melding

 22. Primier M Rutte ( Ned, )(zegt ook tegen de grootste hoeren Madame van Ned. ” ik politicus en ik ben eerlijk” De hoeren madame zegt tegen M.Rutte, ” ik ben een hoer en ben nog maagd”
  Dat beweerd W. Waidoe ook hij liegt dat ie barst, inderdaad een Pathalogische leugenaar !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 23. “Heel Nickerie is op de hoogte van de Ford Ranger die Waidoe zou hebben ontvangen” zegt Doekhie.
  Het is geen geheim dat in het verleden en heden bijna alle politieke partijen in Suriname aan zulke praktijken doen.
  Dus of het nou wel of niet op de waarheid berust, men moet niet raar opkijken en doen alsof dit de eerste keer is…


  Maak melding

 24. 1 ding weet ik zeker. Te wang Koeli e dringi ing palm a mang no e jokoe.
  Waido je bent een vuige vuile niets ontziende leugenaar. je hebt je volk, Surinamers en in het bijzonder de Javanen, verraden zoals Judas dat deed.
  Voor 25.000 US$ en een Ford Ranger dat is nog geen 100.000 US$.
  Natuurlijk de vraag “voor hoeveel zou jij je vrouw willen verkopen?” want als jij je volk verkoopt dan zijn dit meer personen dan 1 die je vrouw is
  Doekhi hoeft niet 3 maal te kraaien want dat je een judas bent weten zowat alle Nickerianen.
  Je wilde Doekhi, die zijn hart voor de Nickerianen op de juiste plaats had, beschamen en beschimpen en dat is je niet gelukt.
  Ja zelfs op de lijst sta je op plaats 3 en dus is dit je beloning, je kunt niet in de DNA komen, indien de NDP mocht winnen wat ik niet zie gebeuren.
  Jij Waido hebt de ondergang voor de NDP in gang gezet in Nickerie.
  Oh Oh Oh wat ben je toch een oerdomme oen


  Maak melding

 25. Deze Waidoe praat zoveel dat hij vaak zelf niet meer weet wat hij wilt zeggen en bedoelen. Los daarvan, is het bewezen dat hij absoluut niet te vertrouwen is en uiteindelijk bij de ndp is belandt nadat hij KTPI en PL heeft overgelopen. 3x is scheepsrecht… en ik hoop dat hij voor eens en voor altijd flink wordt afgestraft door de kiezers. Die 3000 stemmen zijn niet van jou Waidoe.. joe no bigi so… En deze stemmen gaan je afstraffen… watch my word!!!
  gemodereerd

 26. Drs Waido is een typische politics die van een kleine boot naar een grotere boot overstap om zijn financiele en politieke
  horizon te verbreden. KTPI naar PL naar NDP .
  Natuurlijk heeft hij kadautjes gekregen


  Maak melding

 27. Wat ik vreemd vind is dat als iemand naar een partij als NPS of een andere partij overstapt, dat er niet direct gezegd wordt dat Cheung of wie dan ook is omgekocht. Gaat dezelfde persoon naar de NDP, dan is ie direct overgelopen. Andere partijen zouden dus niemand omkopen (??), wilt men de samenleving laten geloven, terwijl in geheime vergaderingen wel degelijk allerlei beloften worden gedaan aan nieuwelingen door andere partijen. Maar goed, alleen NDP krijgt de schuld van alles en nog wat, ook al is het niet op de waarheid berust.
  gemodereerd

 28. En hoeveel heeft Ahilia Welles gehad ?
  Zij is de zoveelste politieke motjo die haar benen heeft gespreid voor de hoogste bieder.
  Deze landverraders worden betaald uit de gestolen kasreserves.
  Het zijn respectloze mensen die zich laten omkopen om hun eigen land op te lichten.

  Het wordt tijd voor gerechtigheid.
  Ik hoop dat Suriname durft te kiezen voor beter.

  Kralti !


  Maak melding

 29. NDP BEGINT ZICH TE DISTANTIEREN VAN HOEFDRAAD
  Misiekaba de opdracht heeft gehad om de NDP te distantieren van Hoefdraad en andere onpopulaire NDPers. Dit onder het mom van een “NDP Vernieuwingsbeweging”. De bedoeling is dat deze onpopulaire elementen worden opgeofferd om zo kiezers terug te trekken. Hoefdraad is nummer 1, nu hij als verdachte wordt gezien in de Van Trikt zaak
  —–
  Einde boeven partij


  Maak melding

 30. Wat een tegenstellingen allemaal. Enkele weken terug was Rachied Doeki nog de meest bekritiseerde persoon van Nickerie. En nu is hij plotseling een held en is William Waidoe de sigaar.
  Dat is nu eenmaal politiek!


  Maak melding

 31. de strijd is toch al verloren..

  Maar kan nog alle kanten opgaan, hoewel het te laat is..

  nog 5 komt niet meer in het spel nog 20 is wel in de maak ….
  let maar op …
  gemodereerd

 32. Ook hij is bezig, zijn status te beschermen en weet, waar hij verder kan graaien.
  Het volk mag, langzaam ten ondergaan.
  Doekhi en Waidoe, kunnen niet normaal, denken ze weten alleen, hoe ze opgevoed zijn.


  Maak melding

 33. Mensen, mensen en dan sjonge sjonge sjinge: sang na a ka: het is zoiets als wat de veroordeelde drugscrimuneel en massamoordenaar zegt: A no Mie, nek no fout, na Holland. Lees mijn bijdrage over Waidoe. Hij was niks, is niks en zal niks blijven in Nickerie. Somo heeft hem tuk!


  Maak melding

 34. Waidoe de grote leugenaar en verrader van zijn kiezers. Zelfverrijking is ze hobby. Hij belazerd het volk
  gemodereerd

 35. Waidoe moet voorkomen dat … Pinda {kaas} … op grote schaal ingevoerd wordt.

  Pinda boer … met ondersteuning van moeder Waidoe …. past beter bij zijn “status “.


  Maak melding

 36. Wie gaat zo een LULverhaal eigenlijk nog lezen en geloven? Van een afgekeurde circusclown. Hij heeft goed gekeken naar andere politici; zoveel mogelijk lullen, liegen en bedriegen.
  Het is net als een klein kind die een snoepje steelt uit de snoeptrommel. Ik heb echt geen snoepje gestolen hoor mama, echt niet!

  Mama draait zich even om en hoppa, daar gaat die hand in de trommel. Mama komt terug en vraagt: “Waidoe, je hebt een snoepje gepikt he?”
  Waidoe:”Nee hoor mama” en kijkt mama aan met gepierde tanden. “Hihi”

  Dan ga je zelf je eigen filmpjes maken en zeggen dat je ‘dit en dat en zus’ niet gedaan hebt. Ja hoor! Straks krijgen wij nog een veroordeelde moordenaar, dictator, druglord die zegt dat hij ze allemaal niet vermoord heeft en geen kilo’s heeft laten transporteren, en daar filmpjes van maakt waarin hij dat zegt.

  Wat kinderachtig allemaal zeg!
  Wanneer je niks op je kerfstok hebt dan hoef je niets te vrezen en heb je het echt niet nodig om ontkrachtende filmpjes te maken 😉

  Deze mensen vallen altijd snel door de mand omdat ze de politiek hebben onderschat en niet genoeg kaas van hebben gegeten


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.