maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw in gestolen auto klemgereden en aangehouden

Vrouw in gestolen auto klemgereden en aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft afgelopen week in het district Wanica een autobestuurster klemgereden en aangehouden. Dit omdat ze in een gestolen wagen reed.

De politie kreeg een melding van een autodiefstal en startte een onderzoek. Tijdens de zoekactie kreeg de politie informatie dat het voertuig gesignaleerd was aan de Chandipersadweg. De wetsdienaren ginger ter plaatse, maar de auto werd niet aangetroffen.

Na enige tijd kreeg de politie informatie dat het voertuig gesignaleerd was in een zijstraat van de Santopolderweg. De sterke arm ging ter plaatse en trof toen daadwerkelijk de auto rijdend aan. Het voertuig werd klemgereden en een vrouw die het bestuurde werd aangehouden.

De vrouw gaf bij de aanhouding toe dat de auto gestolen is, maar vertelde niet hoe of door wie die was buitgemaakt. De bestuurster werd in de boeien geslagen en overgebracht naar het bureau. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is zij in verzekering gesteld. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. KPS moet haar flink aan de tand voelen. Heeft zij het daadwerkelijk gestolen. Laat ze vertellen hoe zij aan de gestolen auto komt. De heler is erger dan de steler. Hersenloze griet. Je weet dat de autobestuurder gestolen is en tóch ga je ermee rijden. Opsluiten deze gast.
  Ze kunnen niet van anderen hun spullen afblijven.


  gemodereerd
 2. Boeboe bit sjorie@@@
  Dus jij gaat nu de politie vertellen hoe ze hun werk moeten doen vertel iets nieuws met je open deuren intrappen ga maar les geven in opsporing bij de politie academie ze weten niet hoe ze het moeten aanpakken ze wachten op je ga,ga,ga ren doe it.


  Maak melding
 3. A sma weri kba fu rey boeriki wagi, dus a go fufuru wan wagi !!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. neen bbs,
  Man kwam thuis en vertelt aan zijn vrouw dat hij heel veel van haar houdt. Om dat te bewijzen en te bevestigen geeft hij haar een gestolen auto cadeau. Vrouw is blij en gaat natuurlijk pronken met haar nieuwe auto met alle gevolgen van dien. Ja Surinaamse mannen doen alles voor die poenie.


  Maak melding
 5. Boeboe, je hebt gelijk en je weet ook in welke hoek de dader moet worden gezocht. Denk je werkelijk dat de bestuurder of de dievegge een Chinees of Javaanse is ? NO WAY !


  gemodereerd
 6. Een goed en degelijk onderzoek, zal de waarheid aan de oppervlakte brengen, hoop ik.

  En de politie, kan nog veel opsporingsmethoden, van de burgerij leren, het is de moeite waard om eens een brainstorm te onderrichten.

  Een schoonmaakster, kwam op een administratiekantoor, tot een oplossing.
  En die werd na, 8 dagen ingevoerd, naar ieders tevredenheid.


  Maak melding
 7. Dit gebeurt al 100jr en is een typische mentaliteit. De rode draad in deze samenleving.
  Het begint bij de moeder en grootmoeder die materiële spullen accepteren v hun zoon/kleinzoon. Dit terwijl ze weten dat zoonlief dit niet kan betalen. Vervolgens gaat het verder met vrouwlief en dochter.
  En zo wordt het drugs en criminele circuit in stand gehouden.
  Het begint bij de vrouw en kan mogelijk eindigen bij de vrouw.


  Maak melding
 8. @ john 20 april 2020 At 09:58
  “Man kwam thuis en vertelt aan zijn vrouw dat hij heel veel van haar houdt. Om dat te bewijzen en te bevestigen geeft hij haar een gestolen auto cadeau. Vrouw is blij en gaat natuurlijk pronken met haar nieuwe auto met alle gevolgen van dien. Ja Surinaamse mannen doen alles voor die poenie.”

  Dus dat hè. Er zijn heel wat mannen in de problemen gekomen vanwege een vrouw. Het beste advies welke ik ooit heb gekregen was: “pas op met vrouwen.”
  Iedere man zou dat goed in gedachten moeten houden want vrouwen zijn heel goed in manipuleren en liegen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES