Politieauto slaat EBS stroompaal langs de weg kapot

28
Politieauto slaat EBS stroompaal langs de weg kapot

Dit voertuig van de Surinaamse politie knalde vanmorgen tegen een stroompaal van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS). De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een eenzijdig ongeval vanmorgen vroeg.

Het voertuig reed over de Welgedacht C-weg, komende vanuit de richting Magentakanaalweg en gaande richting de Indira Gandhiweg. Het vermoeden bestaat dat de bestuurder de controle over het stuur verloor.

De politieauto raakte van de weg en knalde tegen een stroompaal die langs de weg stond. De paal brak daarbij en kwam op de auto terecht. Er vielen bij het ongeval geen gewonden.

UPDATE – de agent die de pro wagen bestuurde is in slaap gevallen achter het stuur:


28 REACTIES

 1. Agenten moeten leren autorijden ; zoveel autos gaan kapot en worden beschadigd; zonde en onnodig;
  gemodereerd

 2. Geen drempel of gaten in de weg te zien.
  Notabenen een binnenbocht en dan de controle over het stuur kwijt.
  Dit is een heel goed voorbeeld meneer de agent.


  Maak melding

 3. Deze politieman heeft nooit een rijbewijs gehaald. Omdat hij een agent is mag hij de auto besturen. En zo zie je bij veel burgers gebeuren met alle gevolgen vandien.
  gemodereerd

 4. De politie was zeker op weg naar Danielle Veira van Directoraat Nationale Veiligheid om te rapporteren omtrent de stand van zaken over Rodney Cairo

  Zo zie maar weer dat de politie die de burgers moet beschermen als een klein Sandopie word weggestuurd door het Directoraat Nationale Veiligheid.
  Ai boi Prade dat jij durft te beweren dan jij opdracht hebt gegeven. waarom zeg jij Prade niet dat jij opdracht bet gekregen om de manschappen van de politie terug te treden voor hun eigen veiligeid


  Maak melding

 5. Alweer snelheid , slechte wegen en mentaliteit van deze bestuurder. Achtervolgde hij een verdachte ? Nee. De schade uit eigen zak laten betalen.
  weer een politie auto minder en weg belasting geld.


  Maak melding

 6. politie /ateam/rbt what ever dat met overheid te maken heeft denkt dat ze weten te rijden. play rijmang. kosten van de schade verhalen op deze aap die staatsbezittingen stukmaakt. je mentaliteit : is niet van mij moet afgestraft worden idioot. Maar ja als zelfs de korps chef niet weet hoe te besturen krijg je dit soort taferelen top to bottum.
  gemodereerd

 7. zelf de politie ziet het niet meer zitten,,… misschien proef draaien voor zelfmoord..

  wie zal het zeggen..

  het land/volk is in hoge nood, totaal de weg kwijt..

  met een moordenaar als lijding is het land stuur loos uitzichtloos zonder toekomst faillie state..
  de lachende derde is natuurlijk de goud boys, ze halen ion de kortste tijd alle goud weg , het land volk/heeft het nakijken..
  gemodereerd

 8. Het wordt nu tijd om te overwegen, de lantaren palen in de grond te steken in plaats van boven de weg te plaatsen.
  gemodereerd

 9. Ik heb de politie om uitleg gevraagd en volgens de dienders had de paal ergens in de zijstraat van de Indira Gandhiweg een inbraak gepleegd en was op de vlucht geslagen. De paal is aangehouden en na verhoor overgeleverd aan de rechthebbende .
  gemodereerd

 10. Wie zegt dat het geen agente is. Die vrouwen doen gevaarlijke dingen achter het stuur.
  gemodereerd

 11. Met een snelheid van meer dan 60 km door de bocht,ga je zeker uit de bocht.of als je je mobieltje in je hand heb,ga je zeker uit de bocht.met beide tegelijk,dan vlieg je tegen een stroompaal aan.
  gemodereerd

 12. Over ebs palen gesproken. Mischien zijn ze te dicht op elkaar geplaatst. Geef de chinezen beter instructies.
  By the way wat gebeurt er met de Afobaka elektriciteit.? Stroom blijft duur. Zit iemand lekker te verdienen met de stroom?


  Maak melding

 13. Dan bedankt maar weer. Nadat vannacht hier de stroom was uitgevallen op Saramacca, zo rond kwart voor elf dit incident, terwijl we midden in een livechat verbinding zaten. Zelfs thuis werken wordt op deze manier onmogelijk gemaakt.
  gemodereerd

 14. eenzijdig? en was niet speciaal ergens naar toe?

  falend gedrag van een politie-agent.
  deze dus nooit meer een auto laten besturen in zijn werktijd.. laat staan in zijn prive tijd


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.