Moeder van comédienne Danielle Dorder zelf ook besmet met coronavirus

14
Moeder van vrouw die informeerde over coronavirus zelf ook besmet
Danielle temidden van haar team

Met de fictieve wandelmarsgroep ‘Blijf Thuis’ en de quarantaine AVD wilden Danielle Dorder en haar team, de Surinaamse bevolking de afgelopen dagen op een simpele en verteerbare manier informeren over het gevaar van het coronavirus en de noodzaak om thuis te blijven. Zondag maakte de comédienne echter bekend dat ook haar eigen moeder besmet is geraakt met het virus.

Het nieuws komt echt als een schok voor de vrouw die de afgelopen dagen met haar team op ludieke wijze bezig was om middels filmpjes, die flink gedeeld werden, aandacht te vragen voor de gevaren van het coronavirus in Suriname.

Op haar Facebook pagina zegt ze daarover:

Niets is zo verschrikkelijk als je na vier dagen mensen hebt geïnformeerd hoe zich te beschermen en je ’s morgens wakker wordt om te horen dat je eigen moeder positief getest is met het COVID-19 virus. Dit terwijl ze goed beschermd is in het verzorgingshuis. We zijn er kapot van” aldus Danielle zondag op Facebook.

Ze vraagt een ieder nu om voor haar moeder te bidden en wel zoals ze zegt: “meer dan zoveel als de filmpjes gedeeld zijn.”

14 REACTIES

 1. De WHO heeft bevestigd dat er momenteel 2.402.798 positieve besmettingen zijn zullen we voor allemaal bidden en dat er niemand meer word besmet.
  gemodereerd

 2. Israël heeft haast 15000 corona besmettingen maar God helpt ze ook niet de paus bid elke dag dat helpt ook niet 20.000 doden in Italië God helpt ze ook niet de dokters doen hun best om te helpen.
  Cuba heeft haast 1000 besmettingen en hun medicijnen maar ze kunnen zichzelf niet helpen zullen we maar bidden het zal wel helpen


  Maak melding

 3. Op de planeet wonen 8 miljard mensen, van die 8 miljard zullen er 2 miljard overblijven.
  Bongo Bita en Jan zullen wij voor jullie bidden dat jullie bij de 2 miljard overgebleven mensen behoren?


  Maak melding

 4. verblijft de moeder in een Surinaams verzorgingstehuis of ergens in het buitenland? Wat we weten dat verzorgingshuizen broeinesten zijn van corona/doden


  Maak melding

 5. Jan 20 april 2020 At 09:50
  Israël heeft haast 15000 corona besmettingen maar God helpt ze ook niet de paus bid elke dag dat helpt ook niet 20.000 doden in Italië God helpt ze ook niet de dokters doen hun best om te helpen.
  Cuba heeft haast 1000 besmettingen en hun medicijnen maar ze kunnen zichzelf niet helpen zullen we maar bidden het zal wel helpen

  wat schrijven de Surinaamse artsen ons dan voor? Toch de geweldige medicijnen die Cuba ons ter beschikking gesteld heeft ? Die helpen dus geen moer maar ach wij domme Surinamers zijn weer blij in de gloria en God Helpe ons.
  gemodereerd

 6. Waarschijnlijk goed bedoeld, maar ik zie geen anderhalve meter (1,5) afstand op bovenstaande foto. Het is een recente foto, zie tekst spandoek.
  Geef het goede voorbeeld en blijf in je oso. Je kunt ook met FaceTime etc een boodschap online overbrengen. (geen Zoom)


  Maak melding

 7. @ Bongo bita 20 april 2020 At 04:50
  “De WHO heeft bevestigd dat er momenteel 2.402.798 positieve besmettingen zijn”

  Het werkelijke aantal aan besmettingen zal vele malen hoger zijn omdat er vanwege beperktheid aan testmateriaal nergens massaal wordt getest.
  Ik las laatst een artikel over 2 onderzoekers van een Duitse universiteit die stellen dat het geregistreerde cijfer van besmettingen slechts 6% is v.h werkelijke aantal besmettingen.
  M.a.w het geregistreerde cijfer van 2,4 miljoen besmettingen zou je met minstens een factor 16 moeten vermenigvuldigen om achter het werkelijke cijfer aan besmettingen te komen.

  Ook bij het sterftecijfer (166 duizend) is er sprake van een onderrapportage omdat mensen die thuis of in een verpleegtehuis overlijden aan corona niet meegeteld worden. Het werkelijke sterftecijfer zal volgens deskundigen zeker de helft hoger liggen dan wat geregistreerd is.


  Maak melding

 8. De foto is wel ironisch. Op het spandoek en de truitjes staat “blijf thuis” terwijl de personen zelf overduidelijk niet thuis zijn en ook geen 1,5 meter afstand van elkaar houden. Practise what you preach.


  Maak melding

 9. Beterschap voor de moeder. Hopelijk krijgt ze een goede behandeling van onze voortreffelijke medici en verplegend personeel. Ik moet wel zeggen dat de hele wandelmars actie van deze dame bij mij overkomt als egotripperij. Voegt niets toe dan dat zij in het middelpunt van de belangstelling staat.


  Maak melding

 10. Wit is werkelijk in het middelpunt/lichtpunt en zwart is in de schaduw. Foto.
  Zwarte mens wees zelfbewust en neem je plaatst in je hoef niet een schaduw
  te zijn.Kom in het licht.


  Maak melding

 11. @ Denki, het licht is geschapen vanuit de duisternis, God zij vanuit de duisternis er zij licht, en toen hadden we de zon bij dag en de maan bij nacht. Denki


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.