woensdag, april 24, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidEerste Corona dode in Frans-Guyana

Eerste Corona dode in Frans-Guyana

-

Does Travel - naar Suriname

Een 70-jarige man is in de nacht van zondag op maandag in Frans-Guyana overleden aan de gevolgen van het Coronavirus. De man werd zes dagen geleden opgenomen op de intensive care-afdeling van het Centre Hospitalier de Cayenne (CHC) in de hoofdstad Cayenne.

Het gaat om de eerste corona dode in Frans-Guyana, waar momenteel 97 mensen officieel met het virus besmet zijn. De overleden man in het buurland van Suriname, had ‘onderliggend lijden’ en was daardoor zeer kwetsbaar voor andere ziekten.

Het CHC zal maandag om 11.00u lokale tijd een persconferentie organiseren meldt fransguyane.fr.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. In Frans Guyana de eerste en in Gyuana de 9 de en Brazil de zoveelste. Mensen laten wij als Surinamers allemaal ons land en bewoners beschermen. Na corona zal men weer op en neer reizen. Nu niet.
    Gelukkig dat wij het vanaf het begin vrij strak hebben gehouden.


    gemodereerd
  2. De Fransen hebben niet aanhegeven hoeveel illrgale haitianen covid 19 hebben en in quarantaine zijn. Een Su nieuws rapporteerde dat overzee de illegale haitianen Su binnen komen. Geen kontrole aanwezig. Wat als ze besmet zijn? Dan heeft Su weer een besmettingshaard. Waarom zijn er geen soldaten op zee om deze illegalen te onderscheppen?


    Maak melding
  3. Tungak stop ley

    Wat is een Su nieuws?
    Zeker het media bedrijf van je pa en bruintje de buurt teef.

    Je bent net zo’n vieze racist als die Chinezen die Afrikaners als dieren behandelen en op straat laten rondlopen in hun Steden.

    Kijk even op de kaart waar Haiti is TOV Suriname, dan zal men begrijpen waarom je “overzee” leugen helemaal niet waar kan zijn.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES