zondag, december 3, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politie18-jarige bromfietser rukt mobiele telefoon uit handen van sportende man

18-jarige bromfietser rukt mobiele telefoon uit handen van sportende man

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 18-jarige Giorgio G. is op zondag 5 april aangehouden door de politie van het ressort Flora. Op die dag heeft hij gepoogd een manspersoon te beroven van diens mobiele telefoon in de Nickeriestraat. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

De benadeelde verklaarde dat hij aan het sporten was in de Nckeriestraat, waarbij hij zijn mobiele telefoon in zijn hand vast hield luisterend naar muziek. Plotseling werd zijn mobiele telefoon uit zijn hand getrokken, door een bromfietser die hem van achteren had benaderd. Die bromfietser bleek naderhand Giorgio te zijn.

De mobiele telefoon viel op de weg waarbij het scherm beschadigd raakte. Een politieambtenaar, die in de nabije omgeving was, ging Giorgio in zijn voertuig achterna en het gelukte hem om de verdachte aan te houden. 

Giorgio werd vervolgens overgebracht naar de politie van het bureau Flora. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld ter zake poging tot diefstal door middel van geweld meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

7 REACTIES
 1. Weer iemand die de justitie gaat vertellen wat ze moeten doen dat weet zelfs mijn buurjongen van 12 die weet wat ze met die gast moeten doen zeker niks nieuws te vermelden open deuren intrappen
  Het lijkt hoer wel een kleuterklas.


  Maak melding

 2. Ze worden met de dag brutaler deze jongelingen, jammer eigenlijk !!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Lol!
  Ik begrijp niet waarom al die NDPers nu op rooftoer gaan. Zeker ala mentaliteit, als de ‘baas’ het kan kan ik het ook. Allemaal paarse ratten die nu tegen de lamp lopen. Robgay zou misschien zeggen dat het vhp ers zijn.

  Hoeveel rovende pleegzonen heeft opa bouta grati verleend? Die zijn niet op 1 hand tellen. Nu jij weer rob gay


  Maak melding

 4. Door dit soort figuren abanies in pak
  gaat de surinaamse politie vooruit komen daarom hebben ze geen geld voor schoeisel of nieuwe uniformen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES