woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRacende pick-up bestuurder rijdt elektriciteitsmast kapot in Paramaribo-Noord

Racende pick-up bestuurder rijdt elektriciteitsmast kapot in Paramaribo-Noord

-

Does Travel - naar Suriname

Zaterdagavond was het weer raak tijdens de avondklok. De bestuurder van deze pick-up reed rond 21.00u een elektriciteitsmast van de NV Energie Bedrijven Suriname (EBS) aan de Florastraat nabij de hoek met de Cocoslaan kapot. Daarnaast reed hij ook een palmboom omver.

Volgens omstanders reed de bestuurder met een vrij hoge snelheid over de weg. Op een gegeven moment verloor hij de controle over het stuur en kwam tegen de mast aan. Hierdoor brak de mast in tweeën en lagen kabels op straat.

De Surinaamse politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. Technici van de EBS zijn momenteel op de locatie om de aangerichte schade te herstellen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Hoop dat ze hem tot volgend jaar in de cel gooien zonder stroom en dat muskieten hem flink djoeken!! Want we zitten dankzij deze klootzak al uren zonder stroom, geen tv, geen wifi, geen vape, geen ventilator. Waar race je om 9uur savonds naar toe tijdens lockdown! notabene in zo een smalle straat. Als je die klap hoorde!!


  gemodereerd
 2. Deze roekeloze bestuurder probeert op zo’n manier een eind aan zijn leven de maken. Het is mislukt. Gelukkig zijn er geen anderen bij betrokken geraakt. Deze hersenloze gast moet de EBS te schade laten betalen. De KPS zal hard moeten optreden tegen zulke gasten.

  Sarie Torie


  Maak melding
 3. De avondklok begint toch om 20:00 uur, wat doet deze malloot dan nog op straat ??

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. “De bestuurder van deze pick-up reed rond 21.00u een elektriciteitsmast van de NV Energie Bedrijven Suriname (EBS) aan”

  Voortaan eerder uit of richting huis tijdens de partiële lockdown. “You can’t beat the clock”, laat is laat…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES