donderdag, mei 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBromfietser op slag dood bij aanrijding te Leiding

Bromfietser op slag dood bij aanrijding te Leiding

-

Does Travel - naar Suriname

Opnieuw is een bromfietser doodgereden bij een verkeersongeval in Suriname. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat dit gebeurde bij een aanrijding rond 10.00u vanmorgen te Leiding 8.

Volgens de eerste informatie gaat het om een aanrijding tussen een personenauto en de bromfietser, zoals op bovenstaande foto te zien is. De bromfietser zou ter plekke het leven hebben gelaten.

De Surinaamse politie is inmiddels ter plaatse en is een onderzoek gestart. Een uitvaartbedrijf is opgeroepen om het ontzielde lichaam van het slachtoffer mee te nemen. Later meer.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Bromfietsers bromfietsers laat u zich aub scholen met betrekking tot het verkeer en de verkeersregels, ga voor het zogenoemd bromfiets certificaat. Aan de automobilisten wil k meegeven HOUD U AUB OOK IETS MEER REKENING MET DE (BROM) FIETSER(S)!!!. A verkeer ano fu pley pley…


  gemodereerd
 2. Het zou langzamerhand wel eens tijd worden om die bromfietsers die geen verkeersbord kunnen lezen eens een rijbewijs te laten halen. Ik maak regelmatig mee dat als je als automobilist anticipeert op de drukt van het verkeer en een andere auto bv voorrang heeft er een malloot op een brommer langs jakkert die geen enkel benul heeft dat hij weer eens aan de dood is ontsnapt. We hebben hier te maken met complete verkeers analfabeten en het is aan de overheid deze kwetsbare personen van hun eigen ondergang te redden door ze een gedegen opleiding te geven en ze te leren wat het betekent je in het verkeer te gedragen.Voorrang hebben is niet voorrang krijgen en nemen. Vele bromfietsers menen het recht te hebben gewoon maar overal tussendoor te kunnen rijden. Zij denken dat een automobilist een helderziende is. Maar dat is niet zo zo zien we iedere keer weer. Dus overheid neemt de levens van deze weggebruikers serieus en bescherm ze tegen zichzelf


  gemodereerd
 3. Zolang deze wegen zonder De nodige internationale standarden worden gemaakt en de bevolking er genoegen mee neemt zullen by ons in alle FAMILIE,s verkeers doden vallen
  een weg behoort een voetgangerspad een fietserspad en op zyn minst twee autorybanen
  en u zult zien dat het aantal verkeersdoden meer dan gehalveerd wordt
  de wegen zyn tesmal, het is altydt afachten op de volgende je moet dat niet willen bovenal moet er ook een goedeAfwatering zyn(riolering)


  Maak melding
 4. Het probleem zit niet alleen in de inrichting van de infrastructuur, mentaliteit en roekeloos rijgedrag speelt ook een zeer grote rol.

  Zolang mensen een agressieve houding aannemen in het verkeer en zeer onverschillig omgaan met hun eigen veiligheid en dat van anderen, kun je miljoenen rituelen en handelingen plegen. Het gaat niet werken omdat de persoon (op dat moment) zelf al beladen is in een negatieve sfeer en energie.

  Voor verandering moet de individu uit zichzelf ervoor openstaan. Je kunt iemand niet dwingen om (geestelijk) te veranderen.

  Bovendien moet men heel voorzichtig zijn met het plegen van rituele handelingen. Met alle verschillende culturen en achtergronden in ons land kan dat wat de ene doet juist een negatieve invloed en werking hebben op de ander.

  Rituelen om de overledene een rustige/ vredevolle uitvaart te bezorgen, tot daar aan toe. Maar ik ben geen voorstander van altaars en beelden op zulke plekken. Het trekt ook mensen en entiteiten aan met negatieve energie en kwade bedoelingen…


  Maak melding
 5. Alleen maar idioten op de weg, niemand kent de regels, wie het snelste is heeft mazzel of dikke pech. Er is in ieder geval altijd eentje met dikke pech.😏


  Maak melding
 6. HongKongFree ; ik ben het voor het eerst 100 procent met jou eens. Het ligt aan de mentaliteit van bepaalde mensen die denken dat de weg alleen voor hen gemaakt is. En natuurlijk is de Infra van de wegen zeer belangrijk. Vaal weg verzakkingen en als je niet bekend bent met de weg kan dat jou fataal worden. Mensen neem de tijd als je onder weg ergens naar toe bent en geef andere weggebruikers voorrang als dat wordt vereist. Je leeft tenslotte maar een keer.


  Maak melding
 7. Ik heb geleerd om een steen ter plekke te gooien en de naam van het slachtoffer weg te roepen van die plek. Dit werd al gedaan bij een val dan hoefde er nog geen dode te zijn.
  met al die gebeden en monumenten bij Bosjebrug worden het er ook niet minder springers en zou de rivier elk half jaar uitgebaggerd moeten worden.
  Eeerder zouden alle religies een soort gebeds maraton moeten houden om Mama Sranang tot rust te brengen want ze eist meer levens dan Corona dat moet tot nadenken zetten.


  Maak melding
 8. Triest voor deze 79 jarige man. Heel veel sterkte aan de nabestaanden. Één ding dat je in Suriname vooral niet moet doen is, op de fiets en bromfiets op de weg begeven. Is levensgevaarlijk, omdat de meeste wegen net breed genoeg zijn voor twee auto’s. Maar tja, sommigen moeten het doen met een fiets of bromfiets. Vooral autobestuurders zijn heel asociaal in het verkeer in Suriname. De bromfietser kwam vanuit een inrit en had niet goed opgelet. En dan nog moest de autobestuurster goed uitgekeken hebben! Vervelend geval!


  Maak melding
 9. Sammy the Queen 19 april 2020 At 20:57
  Ik heb geleerd om een steen ter plekke te gooien en de naam van het slachtoffer weg te roepen van die plek. Dit werd al gedaan bij een val dan hoefde er nog geen dode te zijn.@
  wat is dit voor achterlijke stommiteit we leven in 2020 jij hebt altijd van die rommel reactie,s
  En zo moet Suriname vooruit komen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES