zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAuto eindigt in het water langs de weg in Suriname

Auto eindigt in het water langs de weg in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Zojuist is de bestuurder van deze auto met het voertuig in het water langs de weg terecht gekomen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een eenzijdig verkeersongeval rond 10.00u aan de Magentakanaalweg in Suriname.

De auto werd bestuurd door een vrouw, die vermoedelijk de controle over het stuur verloor en met het voertuig in het water terecht kwam. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Een sleepbedrijf is opgeroepen om de auto uit het water te takelen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Alweer een vrouw? Liever gaan ze thuisblijven en dromen in de keuken als ze eten maken. En wordt het huis ook wat schoner. Buitenman werkt niet zo zie je.


  Maak melding
 2. Man of vrouw is niet zozeer van belang. Beide kunnen vreselijk zijn in het verkeer.

  Belangrijk is om te weten of de dame in kwestie beschikte over een geldig rijbewijs, reed zij nuchter of onder invloed van een verdovend middel en of het voertuig in goed rijbare staat verkeerde (zonder ernstige mankementen). Over de keuring en verzekering hoeven we niet te speculeren want in vele gevallen is men daar ook al nalatig…


  Maak melding
 3. De wegen en de mentaliteit van de mensen die dagelijks deelnemen aan het verkeer in Su moeten worden aangepast aan de omstandigheden. Toen ik op de middelbare school zat was de studenten vereniging gestart met een campagne tot mentaliteitsombuiging van de bewoners in verschillende buurten. Wij werden toen uitgelachen en weggejaagd waardoor dat project geen voortgang heeft gehad. Vandaag aan de dag zie je dat er daartoe dringend behoefte is.


  Maak melding
 4. Ger 19 april 2020 At 18:15
  Alweer een vrouw? Liever gaan ze thuisblijven en dromen in de keuken als ze eten maken. En wordt het huis ook wat schoner. Buitenman werkt niet zo zie je.@@@

  En jij bent erger dan een vrouw met je dom en achterlijk gezwets alleen maar stommiteit en poeperij komt uit je mond.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES