zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOok in westen van Suriname komen mensen illegaal het land binnen

Ook in westen van Suriname komen mensen illegaal het land binnen

-

Does Travel - naar Suriname

Niet alleen bij de oostgrens van Suriname is er sprake van illegaal oversteken, ook in het westen van het land komen er mensen illegaal het land binnen ondanks de gesloten grenzen. De politie in Nickerie hield deze week twee illegale Guyanezen aan (foto) die in quarantaine zijn geplaatst.

In totaal zijn acht mensen in quarantaine in Nickerie schrijft de Surinaamse krant Times of Suriname vandaag. Daarvan zijn drie Guyanezen illegaal het land binnen gekomen via ‘backtrack’. Ze werden opgemerkt door buurtbewoners die de autoriteiten op de hoogte brachten.

In het oosten van het land ging het afgelopen week flink mis toen een man die in quarantaine zat in Frans-Guyana, illegaal de grens overstak en naar Suriname vluchtte. In die zaak zijn een bootsman en twee militairen verdacht.

Bekijk ook een filmpje van het Korps Politie Suriname hierover:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Politiemensen, zorg eerst goed voor je veiligheid.
  Met alle voorzorgs maatregelingen , die de regering ter beschikking heeft gesteld.
  Ik wens jullie allemaal een goed gezondheid.


  Maak melding
 2. Jammer voor dese 2 Guyanezen dat ze niet genoeg geld bij zich hadden om tjoekoe te geven. Heel veel anderen komen daar gewoon doorheen omdat ze wat extra geld hebben.

  Het is jammer dat niet alleen de Franse agenten de taak niet mogen uitvoeren. Die zijn niet zo gemakkelijk om te kopen als Surinamers


  Maak melding
 3. het is nooit anders geweest, dat zij illegaal binnen kwamen..
  altijd zo ..
  de suris kunnen zich zelf niet beschermen, laat staan anderen beveiligen..
  alles lekt weg, ook vrouw van de man..


  gemodereerd
 4. Een besmette idioot over de grens en we kunnen beginnen opnieuw te tellen. Meer patroille boten op beide rivieren. De bootsmannen registreren en verplichten gps apparaat aan te doen. Mischien als losse arbeider in dienst nemen op de nieuwe boten. Ze verdienen wat en kennen de rivier.


  Maak melding
 5. Door de globalisering komen de grenzen weg te vallen, helaas gaat de economie slecht in suriname anders zouden we overspoeld worden door de caricom gasten die hier het geluk komen zoeken en geen nederlands willen leren praten. Dus dan moeten wij surinamers spaans gaan praten.
  Straks als we de olie gaan verkopen zal het beter gaan en daarmee zullen ook de mensen toestromen om te profiteren van onze rijkdommen.
  Helaas het is niet anders, laten we voorbereid zijn hierop.


  Maak melding
 6. Wat een idioterie

  Denk je nou echt dat jullie van de olie productie gaan profiteren met schurken moordenaars en oplichters in de politiek?

  Kijk naar venezuele olie maar straatarm …en aangezien junkie bouta deze idioot bewonderd is het duidelijk wat dr zal gebeuren in dit land.

  Jammer dat niemand inziet dat deze politieke schurken het land gesloppt hebben jammer dat niemand geloofd dat suriname klaar is falliet bankroet etc…

  Nu kunnen dr geen salarissen betaald worden pensioenen ook niet ….gaan ze ambtenaren in natura betalen?

  Waar is die 100 miljoen trouwens want ik hoor helemaal niets van die torie …ik vind het slap vd bevolking dat ze nog steeds geloven in die anansi tories van junkie bouta.

  Deze hond is straks dood hij gaat dan zgn rusten..en laat dit land in 1 grote chaos achter.

  En onze kinderen en kleinkids mogen de schuld gaan betalen…vervloekte hond.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES