zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMilitair die politiek actief is bij STREI! doet aangifte van vrijheidsberoving

Militair die politiek actief is bij STREI! doet aangifte van vrijheidsberoving

-

Does Travel - naar Suriname

Een opmerkelijke zaak in Suriname: een militair heeft afgelopen donderdag aangifte bij de politie gedaan van vrijheidsberoving. De militair in kwestie is Rodney Cairo, een commando die 6 jaar in leger zit en ook actief is voor de politieke partij STREI! In een video die ook hieronder te zien is, zegt STREI! leider Maisha Neus dat de militair door mannen van het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) zou worden meegenomen. Volgens haar zou de politie dat hebben voorkomen. De politie liet de ‘ontvoerders’ echter ook gewoon gaan, aldus Neus.

De inval zou volgens Neus op donderdag rond 03.00u in de ochtend zijn geweest. Daarbij zouden vier zwaargewapende, in zwart geklede gemaskerde mannen getracht hebben om Cairo mee te nemen in een busje, waarvan het kenteken bekend is. De burman die dit zag gebeuren belde de politie, die massaal uitrukte.

De politie hield een man die in het busje zat staande. Hij legitimeerde zich en mocht vervolgens gewoon gaan. Dit tot grote verbazing van Neus die zegt dat de politie is teruggefloten door hoger hand. Volgens haar zou die man een in Suriname geboren man zijn met de Nederlandse nationaliteit die in opdracht van DNV zou werken. Dat bleek uit een copy van zijn legitimatie die ze van de politie kreeg en die ze ook online heeft geplaatst.

“Hoe kan het dat de politie de mannen heeft staande gehouden en vervolgens heeft laten gaan?” vraagt zij zich af. De mannen namen overigens wel twee telefoons en een boekje met belangrijke aantekeningen van Rodney mee.

De militair in kwestie die ook op de lijst staat bij SRTREI!, had afgelopen week dit bericht op zijn facebook pagina geplaatst waarin hij de Surinaamse minister van defensie een aantal kritische vragen stelt. Ook plaatste hij onlangs kritische zaken over president Bouterse en Daniele Veira. Of deze actie te maken heeft met de poging tot vrijheidsberoving is niet bekend.

Rodney is voorlopig op een onbekende locatie ondergebracht voor zijn eigen veiligheid.

https://www.facebook.com/maisha.neus/videos/3277969242248380/

opening
Fernandes Express
Passion in concert

84 REACTIES
 1. Dat Neus gek is wisten we al. Deze Cairo is even gek en idioot.
  Deze hele partij komt met 0,0 zetels. Als er 200 mensen op dit mens stemmen heeft ze geluk.
  Geen 1 normaal mens in strei.
  Het leger moest eeze halve garen allang eruit kikkeren.


  gemodereerd
 2. Naar onbekend locatie gebracht. Heeft hij vrij van zijn werk hij is nog steeds militair


  gemodereerd
 3. Weer een dictatoriale actie in Sranan !

  Daar zitten dezelfde mensen achter die gewoon
  hebben besloten, openlijk meer dan honderd Miljoen
  USD van het Volk te roven bij de Centrale Bank van
  Sranan !

  Neks no fout, zolang zij over wapens beschikken !

  Fundamentele rechten van burgers worden ernstig
  geschonden !

  PS : Nog niet zo lang geleden is een vakbondsman
  tijdens een vreedzame demonstratie ook finaal
  in mekaar geslagen door gemaskerde idioten,
  aangestuurd door het Paarse regiem !

  Neks no fout ! Dictatura e doro !

  Sranansma un opo un ai ! No sidong wakti !!


  gemodereerd
 4. Dit is een heel ernstige zaak die inderdaad niet lichtzinnig genomen moet worden.

  De NDP honden dulden geen tegenspraak of kritiek en zijn nu blijkt zelfs bereid behalve leugens en bedrog ook geweld toe te passen om critici de mond te snoeren. Wat een stelletje lafaards zeg.

  Gelukkig voor deze Rodney dat de politie tijdig aanwezig was om te voorkomen dat hij meegenomen werd want wellicht had niemand hem ooit nog terug gezien.

  Deze Gestapo praktijken van dit crimineel regime zijn onacceptabel .

  Daarom vrees ik samen met velen dat met list , bedrog en intimidatie de NDP de komende verkiezingen naar de eigen hand zal zetten.

  Oh toch Suriname wat overkomt jou allemaal. ???

  Als autochtone Nederlander heb ik met heel veel plezier in de jaren 70 gewoond en gewerkt in dit prachtig land en draag derhalve Suriname een zeer warm hart toe .

  ik kijk derhalve op afstand met een bloedend hart naar de ellende , het economische en moreel verval waarin de paarse vloek dit mooi land gestort heeft . Nog eens vijf jaar paars wordt Zimbabwe in het kwadraat.


  gemodereerd
 5. Stoere kerels verscholen achter n zwart pak. Ooh wat zijn we flink. Maar de su grenzen beschermen dan wordt er weggedokt en weggerend. Bravo padvinders


  Maak melding
 6. @Freddyyy wat was het toch een heerlijke tijd toen, begin jaren 70. We hadden ook Nederlandse militaire vrienden die thuis bij ons kwamen. Vóór 1975 was Suriname goed georganiseerd!


  gemodereerd
 7. Dat zijn typische praktijken van Bouterse: Hawker, Bhaguadas, Ganpat, Horb en Fernandes…kunnen helaas niet navertellen. Suriname is al 10 jaren lang GEEN rechtsstaat meer. Schending van mensen rechten en vrijheden worden weer als instrumenten gebruikt om die klote dictator Bouterse in stand te houden .
  Kom wel goed eens een keertje denk ik !


  Maak melding
 8. Dus al deze zogenaamde speciale teams staan boven de wet in Suriname? Straks al deze teams opdoeken en onderzoeken. Je heb een leger, politie, MP, dat zijn de door overheid aangewezen partijen. Bovendien ze stellen geen moer voor zijn een stel rovers met maskers bij kogels om hun oren rennen ze naar mama .


  Maak melding
 9. Ik eerder gezegd …. nieuwe regering … doek beide korpsen {militair en politie} op en richt gelijk nieuwe organisaties op.

  De leden van de gewapende machten kunnen weer solliciteren …. een prachtige gelegenheid
  om het KAF van het KOREN te scheiden.

  De huidige leiding …. VEIRA … BENSCHOP {slepen voor de Krijgsraad} en PRADE door het OM laten vervolgen.


  Maak melding
 10. Wat moet ik hier over zeggen bananen republiek. Wie is veira waar heeft ze haar officiers opleiding gedaan dat wil ik weten militairen laten werken in het binnenland om hun consessie te beschermen deze mensen moeten worden gestraft


  gemodereerd
 11. Veiligheid , bewaking van de staat en structuren , genieten prioriteit . Overal ter wereld gebeurt het dat individuen in het holst van de nacht worden opgepikt door veiligheids- en inlichtingendiensten om ondervraagd te worden. Kan ook een vorm van intimidatie zijn. De opdracht komt van hogerhand en dat is de reden dat de politie niks kon betekenen. Opdracht is opdracht ,bevel is bevel. Dit is uiteraard een Surinaamse aangelegenheid. Men hoeft dus niet te rekenen op steun uit het buitenland. Ook in Nederland rukt de AIVD regelmatig erop uit. Ook daar zou de reguliere politie niks kunnen betekenen aangezien het van hogerhand komt. Wat men wel kan doen is het hoofd van de Nationale Veiligheidsdienst benaderen en vragen naar de toedracht. Of men antwoord krijgt is een tweede. Mevrouw Neus is in ieder geval weer in beeld verschenen. Misschien komt Strei! door deze affaire op een kwart zetel te staan.


  Maak melding
 12. Ik heb jaren in het NL-se leger gediend en ik ben jaren uit het leger maar tot heden ben ik gebonden aan een geheimhoudingsplicht. Cairo is ontslagen uit het leger en kan zijn nederlaag niet verwerken. Informatie over het leger deelt hij op Facebook met het publiek.

  Deze man die een psychiater nodig heeft is met een persoonlijke vendetta bezig tegen het min. van defensie. Stapt naar een politieke partij ( misbruikt dit splinters groepje ) om zijn strijd tegen de vroegere werkgever voort te zetten. Uit rancune valt hij het hoofd van de Nationale Veiligheidsdienst mevrouw kolonel Veira aan, minister Benschop van Defensie en anderen geeft hij van langs en ook de opperbevelhebber president Bouterse krijgt van langs. Caïro is een warhoofd.

  Deze psychiatrische patiënt speelt de onschuldige martelaar. Ondanks zijn ziekte is hij het boekje te buiten is gegaan met het verstrekken militaire info aan derden. Hij en zijn politieke partij Strei zijn amateurtjes.Veel kabaal maken, groot doen, de pers inschakelen, internationale organisaties als OAS aanschrijven, misschien ook de mensenrechten rapporteur van de VN inschakelen, enz,enz. Hij mag dan zogenaamd zijn ondergedoken maar als ze hem willen hebben krijgen ze hem zo te pakken. Ze weten waar hij is ondergedoken omdat men de techniek in huis heeft om hem op te sporen.


  gemodereerd
 13. Ai boi gaan we weer de jaren 80 tegemoet toen je letterlijk uit je huis wordt gesleept en weggevoerd?
  Vele grote vragen zijn, die Neus ook aangaf, zijn
  Wie waren de andere 3 mannen
  In opdracht van wie heeft de korpschef opdracht gekregen de vier mannen vrij te laten
  Wie heeft de opdracht gegeven voor het ontvoeren van Cairo
  Wie is eigenaar van het busje met het opgegeven kentekennummer
  Indien luitenant kolonel Veira, de zogenaamde baas is van de Nationale Veiligheid Dienst, de opdracht heeft gegeven of heeft gecommuniceerd dat deze mannen niet moesten worden gearresteerd de vraag van wat Veira weet en van wie Veira de opdracht heeft gekregen.

  Allemaal vragen die ergens toch wel beantwoord moeten kunnen worden omdat
  de politie ter plekke was (A team etc)
  de politie contact heeft gemaakt met de verantwoordelijke van het commando centrum hoe verder
  de politie de identiteit heeft van minstens 1 persoon
  de politie bewijs heeft hoe het is gegaan minstens 2 uur beelden

  Brandende vraag is
  Wie o wie zal de stront put opentrekken.
  De PG
  Het OM
  De minister van Justitie
  Korpschef Prade
  De bevelhebber van het leger Benschop
  De president Bouterse
  De DNA waar de coalitie de dienst uitmaakt
  De advocaat van Cairo
  De vereniging en Deken van advocaten
  De mensenrechten organisatie in Suriname en Caraïbisch gebied en Caricom

  Boi ik ben benieuwd
  Tevens vraag ik mij af of deze Nederlander waarvan de identiteit bekend is zij Nederlandse nationaliteit zal verliezen.
  Maisha neus ik zou dit zeker ook melden bij de Nederlandse zaakgelastigde.

  Wij weten allemaal dus nu zeker dat Suriname, ondanks al het geschreeuw van vele politieke partijen, een dictatoriaal bestuurd land is.
  En het enige om schoonschip te maken is dit gezwel uitroeien, alleen de vraag is wie durft en wie kan en wie ondersteunen dit allemaal.
  Suriname heel veel succes bij het zoeken naar antwoorden en oplossingen


  Maak melding
 14. Worden de beelden ook gedeeld op YouTube? Ben benieuwd want dit reikt een veel groter publiek dan Facebook

  Toen deze jongeman Cairo op het Onafhankelijkheidsplein riep Mi Cairo e taki namens alla soerdati unu e poer a mang disie tapoe 25 mei ik kan u zeggen dat er geen enkele militair in het kamp achter deze man staat.

  Welnu de vraag aan Cairo
  Zijn de mannen die hebben getracht je te ontvoeren geen militairen.
  Ja overal heb je verraders zoals de soldaat die de YP reed naar Fort Zeelandia en het overdrag aan Bouterse en kornuiten waardoor dezelfde Bouterse nog steeds verderf kan zaaien

  Dus watch out wat je zegt Cairo want je weet het nooit. Hulp zoeken bij de VN en Trump geven een zekere garantie als die ingaan op de hulp aanvraag / verzoek


  Maak melding
 15. Maar pakiratigri door deze oerdomme acties maak je juist Strei populair. Persoonlijk zou ik door deze blunder nooit meer op de NDP stemmen. Het lijkt alsof jullie zo bang zijn voor Strei dat de NDP uit vrees je in zijn broek schijt. Weg met NDP, Weg met Desi. En mevrouw Veira: U daalt zwaar in mijn aanzien. Het is gedaan met uw positie bij de volgende regering. U mag nu al uw biezen beginnen in te pakken.


  Maak melding
 16. pakiratigri
  Overal ter wereld gebeurt het dat individuen in het holst van de nacht worden opgepikt door veiligheids- en inlichtingendiensten om ondervraagd te worden.

  Met deze quote kan ik mij vinden maar wat jij pakiratigri even vergeet is dat zo een gebeuren plaatsvind onder het goedkeurend oog van de PG en de OM want daar zijn er wetten voor geslagen zodat het voor een ieder geldt. Ja zelfs de minister en de kamer worden op de hoogte gesteld naar de reden van zo een aanhouding.

  Dus mijn vraag aan jou pakiratigri
  Weten de DNA leden het
  Weten de minister van justitie het
  Weten de PG en het OM het

  Zo ja dan zullen zij wel iets moeten zeggen


  Maak melding
 17. Lijkt zo op het geval Cartouche tussen een Militair die lazarus was en door een politieagent werd aangehouden. Ik hoor nog steeds ge schoten en de motoren van als gekken rondrijdende militairen richting Nwe Haven omdat een militair niet door de politie aangehouden mocht worden dat valt onder de Krijgsraad, Toen het dag werd was intussen een hoge Politie ambtenaar naar het Fort ontboden. Toen hij veilig uit het Fort vertrokken was werd zijn hersenpan eraf geschoten bij Boxuosso. In der haast was er een stukje schedel blijven liggen ik heb nog overwogen het mee te nemen naar Nederland maar heb het na overleg met mijn hospita begraven om ooit weer op te graven.
  Bouterse heeft geen geweten!
  Ik ben ervan overtuigd dat de verkiezingen niet doorgaan. Het zal maar enkele dagen tot uren voor de verkiezingen schelen voor de staat van beleg weer wordt uitgeroepen. READ MY LIPS.


  Maak melding
 18. Het is alom bekend dat mpp bouta de politie en militairen bedreigen met ontslag als ze een andere partij willen ondersteunen. Iets anders kunnen ze niet. Door deze paarse bende is Suriname verworven tot het armste land in de regio. Sharmila voelt het niet, ze heeft lekker de dikke paarse lul te pakken. Voorlopig is ze zoet.


  Maak melding
 19. @Pakirtigri
  “Overal ter wereld etc.”

  U kijkt te veel naar Bondfilms ik heb in NL een opleidingscentrum mogen bouwen waar ook Arrestatieteams en Bijzonder Bijstandseenheden opgeleid worden en acties voorbereiden en etc.
  Deze mensen komen niet zo ongeregeld langs als hier beschreven. Dit zijn absolute top sporters die de buurt alleen ziet als ze vertrekken als er nog gezocht wordt naar bewijs. OOk al betrof het een commando als op te halen figuur dan heeft hij een zak over z’n hoofd voor dat hij kan knipperen met z’n ogen.
  Acties kunnen alleen met alle vormen van autorisaties en nu realtime toezicht. Zij kunnen ook nooit door politie gestopt worden etc.

  Dit waren gewoon criminelen die indruk moesten maken en die vrijgeleide kregen van hoger hand toen ze faalden.


  Maak melding
 20. Pakira-Tigri …. wat LUL je weer uit je Dierenbos Nek !!!
  @@@Pakir-Tigri

  Waarom wordt niet van hogerhand opdracht gegeven om de Misdadige Moordenaar Desire Delano Bouterse uit zijn SLAAP te wekken … mee te nemen en op te sluiten in Santo Boma … sleutel … tjoe …boem … vanaf een bekende plek { Bosjebrug} in de Suriname rivier !!!!!

  Dat geldt ook voor het Poepejantje kabinet en de Paarse nietsnut DNA leden.

  Waarom worden de Paarse Bandieten … Abra{boef}hams {300 milj. OWV} …. Bouva en Mi-sji-keba {milj. naschoolse opvang } … Graanoogst { 19 milj. Carifesta } … Eddy Jozefzoon { 9 milj. schoolboeken } ……….. niet opgepakt en uit de gemeenschap verwijdert !!!!!!!!

  Ik blijf het HERHALEN …. totdat de nieuwe regering alle corruptieve en frauduleuze zaken laat onderzoeken.


  Maak melding
 21. Soso shit happens.

  Mensen die vreemde valuta willen opnemen van hun eigen rekening, zijn geschrokken dat ze niet eens US$ 200 konden opnemen bij De Surinaamsche Bank (DSB). Zij hebben van de bank te horen gekregen dat er geen cash US-dollars zijn. Wie giraal overgemaakt heeft, kan helemaal niet komen aan cash US-dollars. Alle banken hebben een limiet voor opname van cash US-dollars.
  —–
  Alle vreemde valuta zijn verdampt in de paarse ratten. De npd rooft wat te roven valt. Na 25 mei is het einde oefening. Dan zullen. Chan gaat geen medelijden met ze hebben.


  Maak melding
 22. Deze man is oneervol uit militaire dienst ontslagen. Zijn ontslag kan hij niet verwerken. Uit rancune tegen zijn vroegere militaire meerderen is deze wrhoofd een vendetta tegen zijn vroegere werkgever begonnen.Hij schroomt er niet voor om iedereen bij defensie en de opperbevelhebber op Fcebook valselijk te beschuldigen. Ook het hoofd van de Nationale Veiligheidsdienst moet het bij hem ontgelden. Uit wanhoop sloot hij zich aan bij STREI.Dat men hem wilde oppakken omdat hij vertrouwelijke militaire informatie met anderen heeft gedeeld wordt verzwegen.


  gemodereerd
 23. Bouterse zijn vuile was mag niet naar buiten gebracht worden. Ze mogen zijn tel houden, maar wat opgeslagen is in zijn hersenen kan geen ene peresoon met een zwarte masker weghalen.
  Zie maar weer wie aan de macht is. Een moordenaar die Bouterse heet.

  Ik wens Bouterse en co slapelozenachten toe en de natuurwet zoals die beschreven staat, zal die vloek bij allen doorwerken op hun kinderen en kleinkinderen.

  Niemand op deze aarde die slecht is slaapt goed. Het zijn mensen die heel ongelukkig zijn met hun zelf en dan reageren zij het ook af op anderen.

  Karma doet zijn werk al.


  Maak melding
 24. john
  Je vergeet 1 ding en dat is dat mevrouw Veira een bloed eigen nicht is van Bouterse.
  Zijn tante Dini Blokland, luister naar stanvaste radio interview, is een zus van Bouterse zijn moeder en Veira is de dochter van een zus van de moeder van Bouterse.
  dus zal Veira nooit haar bloed eigen neef Bouterse afvallen.

  Zoals de overloperster Welles van de VHP naar de NDP die zelf zegt:
  Op de kandidaten lijst staan vader en zoon familie en dat is niet integer dus gaat ze naar de NDP waar Bouterse familie zet als verantwoordelijke van de NVD en 2 broers neerzet één als CEO staatsolie en één als minister volksgezondheid
  Getrouw minister van Justitie familielid is van Bouterse dus hoe bedoeld Welles dat ze weggaat omdat WAT ontbreekt bij VHP dus het is dus echt niet aanwezig bij de NDP


  Maak melding
 25. Rodney Cairo voor Strei
  15 april om 07:18 ·
  Suriname 🇸🇷 boven alles.
  In het kader van openbaarheid van bestuur wil ik de Minister van Defensie een aantal vragen stellen. Minister Roni Benschop het volk leest mee dus eerlijkheid is gewenst. Wie vragen voor minister Benschop heeft mag ze hier achter laten voor hem.

  1 waarom voert u een rancune beleid uit en gedraagt u zich niet professioneler naar uw achterban (het leger) toe?
  2 waarom worden militairen met ontslag gestuurd wanneer ze ontevreden zijn of wanneer zij hun misnoegen uiten. Feedback uit het veld versterkt toch juist uw beleid?
  3 waarom stuurt u militairen naar het Binnenland om in de goudvelden te werken en bij de terugkeer de militairen een loon ontvangen dat niet in verhouding staat tot de geleverde prestaties?
  4 waarom houden militairen de wacht bij derden en andere privé aangelegenheden. Is dat wel volgens de regels in het leger?
  5 waarom heeft u er moeite mee als een militair gebruik maakt van zijn of haar recht om naar de rechter te stappen voor rechtvaardigheid? Vaak genoeg misbruikt u uw macht om een militair dieper in de put te laten geraken.
  6 Waarom is er in het leger van Suriname een afdeling opgericht die de belangen van U en de heer Kassels moet behartigen? Is dat het primaire doel van een leger in een land? Heeft u niet meer dan voldoende personeel om dat vanuit uw ministerie te delegeren?
  7 Het leger plant en kweekt maar de heren krijgen niet voldoende voeding op de detachering posten, hoe komt dat? bent u hiervan wel op de hoogte en wat gaat u hieraan doen?
  8 waarom lopen bepaalde militairen nog in hun eigen schoen en geen schoen van het leger zelf.
  9 Hoe moet het verder met de gezondheidszorg in het leger.
  10 wanneer krijgen de lagere rangen in het leger een betere loon waardering, waardoor men beter in staat wordt gesteld om voor hun gezin te zorgen?
  11 kunt u de gelden die opgehaald zijn uit de goudvelden en gelden bestemd voor het leger verantwoorden en aangeven waar het voor gebruikt wordt?
  12 Waarom zijn er nog militairen die niet bevorderd kunnen worden naar een naaste hogere Rang?
  13 waarom komen militairen na 5 jaren te hebben gediend in het leger nog steeds niet in een vaste aanstelling?


  Maak melding
 26. De familie Caïro en Neus zijn gekke mensen.
  Als he zoveel te kletsen hebt in het leger hoepel er dan uit.
  Gaat hij niet vreten. In het leger kon hij omdat zijn scholing niet meer dan Glo is.
  Ik hoop dat deze gek geen wapen heeft van het leger want pluis is hij niet.
  Maisha met dr dronken kop zegt hoop na. Ze was erbij???
  Denk je dat men tijd heeft voor dit soort figuren. Strei komt met 0,0 zetels


  gemodereerd
 27. Deze mensen leren het nooit meer ik dacht dat deze partij anders propaganda zou voeren maar zijn ook in dat zelfde boot gevallen dus jammer geen zetels


  Maak melding
 28. 100.000.000% BOUTA ZIT HIERACHTER. NIEMAND ANDERS. DE PAARSE BENDE.

  daarom wilde hij graag uitzonderingstoestand. om mensen te vermoorden. GEEN COVID 19


  Maak melding
 29. Daarom is de avond klok gekomen ,om te gaan rommelen in de avond uren .

  Voorzichtig bevolking groepen in Suriname ,laat je niet uitlokken door NDP .

  Neem zo min mogelijk risico ,met NDP hoogopgeleide medewerkers .


  Maak melding
 30. Bigi Sma. Uiteindelijk door de alerte buurman die de politie belde ,die dus gauw ter plaatse was ,is deze puin militair alsnog niet afgevoerd. Dit kan erop duiden dat het een clandestiene operatie was. Dus nergens officieel vastgelegd anders dan van hogerhand. Door interventie van de politie bestond de noodzaak niet meer deze rommelsoldaat af te voeren. Is hij wel militair? Met andere woorden; alleen degene of degenen die deze opdracht gaven ,wisten ervan. Zeer zeker niet de DNA. Die hoeft overigens niet verwittigd te worden. Het is maar net afhankelijk van wat de bedoeling was met deze kerel. Zeker niet onder alle omstandigheden hoeft de PG verwittigd te worden. Pas als er sprake zou zijn van een daadwerkelijke arrestatie ,wordt de PG in kennis gesteld. Er wordt niet om toestemming gevraagd aangezien we praten over staatsbelang. Een PG gaat bijvoorbeeld niet bepalen of men een terrorist gaat aanhouden. Kijk maar hoe Amerika het aanpakt. Er moet wel een bevoegd iemand zijn om deze opdracht te geven .Bevoegd zijn , kan wel losstaan van de rechtmatigheid. Indien men echt van plan was geweest deze wanna be soldier te arresteren, had men hem zonder meer meegenomen of de politie er nou bij was of niet. Dus alles volgens het boekje. Vandaar dat de optie meegenomen kan worden dat het een clandestiene operatie betrof .


  Maak melding
 31. Laatstleden verschenen er ook militairen op Face Book ,die dreigden burgers af te ranselen indien zij zich schuldig maakten aan overtreding van de avondklok. Later zijn ze door hun meerderen berispt. Nu verschijnt deze Rodney en begint via Face Book allerlei vragen te stellen aan de minister van Defensie. Is hij wel militair? Voor zover ik weet, is een leger een zeer strakke organisatie met een duidelijke hiërarchie en structuur. Het allerlaatste wat men moet doen is via social media verschijnen en allerlei vragen stellen. Er is namelijk geen openbaarheid van bestuur binnen een leger. Je hebt altijd de verhouding meerdere vs. mindere. Uiteraard is de meerdere verplicht billijk te zijn. De mindere kan ook altijd in beklag. Maar via social media lijkt me niet slim. Men was reeds gewaarschuwd. Daarbij komt dat hij zich op de politieke toer beweegt. Dit is geen militair waardig. Met de vuile was van het leger probeert hij nu politiek te scoren. Alles door elkaar. Dat kan dus niet. Voor zover hij nog militair is ,moet er gauw verandering daarin gebracht worden.


  Maak melding
 32. NOGMAALS: PRADE JIJ BENT DE GROOTSTE BOBOJANTJE IN DIT VERHAAL.
  LEG JE FUNCTIE NEER EN HOEPEL OP!!!!!!

  JE BENT 1 EEN GROOOOOOTE SLAPAMPER. NOGMAALS 1 GROOOTE BOBO.

  JOU AGENTEN ZOUDEN DEZE MENSEN MOETEN OPPAKKEN OMDAT ZE GEMASKERD WAREN EN NIET ANDERS!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 33. Wanneer gaan Limbo en Slooten van SRS Radio afvoeren stelletje zwarte kolonisten .

  Wanneer gaat NDP meer produceren en exporteren in plaats mensen laten op halen .

  Welke producten denk NDP te produceren .

  Welke eind producten en met welke grondstoffen worden de producten van NDP gemaakt .

  Zijn er mensen van NDP die hier kunnen aan geven ,welke producten NDP gaat of kan produceren ,geef ook de tijd aan ,in welk jaar dat word uit gevoerd .


  Maak melding
 34. @Ali … mag ik enkele vragen aan toevoegen … richting Benschop !!

  14. Hoeveel is de Overheid de fam. Benschop verschuldigd wegens levering “materieel”
  aan het leger ???

  15. Ben je niet in de rang van Brigade-Generaal benoemd in ruil voor de miljoenen die de Overheid de fam. Benschp verschuldigd is ???


  Maak melding
 35. @pakiratigri
  Je maakt een cardinale fout. Het wetboek van strafvordering kent geen hogere hand. Art. 134 SV geeft duidelijk aan wie opsporingsambtenaren zijn. Elke persoon dan wel instantie die niet hierin opgesomd is, heeft geen opsporingsbevoegdheid. Wat daar gebeurde volgens de beelden en zeggen, is er sprake geweest van aanhouding, huiszoeking en inbeslagneming. Deze staat in het wetboek van strafvordering bekend als dwangmiddelen, die alleen door opsporingsambtenaren kunnen worden toegepast. Dus probeer het volk niet voor de gek te houden dat hogere hand wel bevoegd is een opdracht te geven.


  Maak melding
 36. @ Pakiratigri.
  Alles door elkaar halen. Waar kunnen we dat van….
  O,ja. Meneer Bouterse als s’lands leider, voorzitter NDP of zogenaamd als prive persoon praat
  ook alles door elkaar. Vanuit ocer beledigd hij alles en iedereen.
  Verklaar dat eens?.


  Maak melding
 37. No broeja,
  Ik heb het over militaire zaken. Een meerdere is bevoegd een opdracht te geven aan een mindere. Ik heb ook aangegeven dat het los kan staan van de rechtmatigheid. Dat zijn twee verschillende dingen. Pas bij het toetsen hiervan zal het naar voren komen. Het toetsen zou dan bij de krijgsraad moeten gebeuren mocht het zover komen (wat dus niet gaat gebeuren), aannemende dat het om militairen gaat.


  Maak melding
 38. @papiratigri

  Waarom was een NVD auto betrokken bij de
  roofoverval op een zakenman ? Een zogenaamde
  regeringswagen !
  Waarom is bij die roof, toevallig, een CTU-ex-medewerker
  doodgeschoten ???
  Waarom is een NVD man in zijn waggie neergemaaid voor
  zijn eethuis ? Diezelfde man heeft in mijn bijzijn meerdere
  personeelsleden gedreigd het casino kapot te schieten met
  zware wapens !

  Ook geheime diensten leggen in elk beschaafd en
  democratisch land Verantwoording af aan de PG en de DNA !

  Waarom is er geen onderzoek en zijn er geen mutaties
  gepleegd bij de CTU, toen hoofd CTU bleek te handelen in
  harddrugs en hij ook terroristen ging faciliteren met
  staatsmiddelen ?

  Desi en anti-democratische bende krijgen contant betaald voor
  al deze criminele wandaden !

  PS : U stelt dat er in het leger er altijd sprake is van verhouding
  meerdere tov mindere ! Inderdaad alleen ontkennen alle Paarse
  trollen dit legerprincipe uit volle borst wanneer het gaat om de
  uitvoering van de Martelingen en de Massamoord op 8 December,
  massamoord op onze ongewapende landgenoten ! !


  gemodereerd
 39. pakiratigri
  Hij is in zijn prive tijd lid van een politieke partij. Als hij gekozen wordt in de DNA dan zal hij een keuze moeten maken net zoals Belfort dat deed. Zolang hij werkt, doet niet terzake waar en onder welke titel, moet het kunnen om lid van een partij te zijn.
  Ten tijde van Bhagwandas mocht je als voetballer alleen voor SNL of Boxel uitkomen. Ik zat in het bestuur als ondervoorzitter van een voetbalclub uit de hoofdklasse en een broer die echt kon voetballen wilde voor deze club uitkomen en dat mocht niet. Was volgens Paul Bhagwandas verboden je mocht dus je sport uitoefenen alleen als militair want je was werknemer van het nationaal leger.
  Hoe bekrompen is deze gedachte.
  Neen ik ben het niet met je eens want als burger mag je kiezen op wie je stemmen wilt en voor welke partij. Niet omdat je militair bent moet je stemmen op Bouterse en de NDP.
  Als jij pakiratigri dit zo bezigd dan vertoon je enkel en alleen dictatoriaal gedrag.

  Wat jij pakiratigri aangeeft over de PG is bij lange na niet waar. De hulp offoicier of de officier van justitie of de advocaat generaal geven toestemming voor huiszoeking, al is er sprake van staatsbelang en dus niet van persoonlijk belang.

  Zou toch niet waar zijn dat de directeur van Telesur je verplicht om te stemmen op Bouterse en de NDP omdat de overheid de enige aandeelhouder is van Telesur.
  Vind je dat zelf niet bekrompen. Vraag dit aan jezelf of dit bekrompen is of niet.

  Ik heb de jaren 80 meegemaakt ook nadat een democratische regering was gekozen. En toch deed Bouterse wat hij wilde ook mensen laten achtervolgen door zijn militieleden.

  En dit is echt geen clandistoine operatie want de politie was erbij en keek ernaar ja zelfs de beruchte jongens van het A team die de protestmars van de leraren uit elkaar ramde door bestuursleden en belangrijke mensen op te pakken.
  I rest my case pakiratigri en wij zullen elkaar weer tegenkomen op deze site na 25 mei.


  Maak melding
 40. Kondremangs
  @PKT. ….u zegt dat een militair een opdracht van een meerdere moet uitvoeren? Correct. …zo werkt het in het leger. .mag ik u terugvoeren naar de zg vakbondeis van de sergeanten in 1979 en 1980. ….waarom hebben DiDiBri en zijn medecoupplegers zich dan NIET eraan gehouden? ??
  Dit alles en natuurlijk de avondklok en de. .ik DiDiBri mag alles. …riekt weer naar de verschrikkelijke militaire periode van de jaren 80. …..
  De geadoreerde lijder moordenaar en drugsdealer DiDiBri zal NIMMER en NOOIT zich houden aan de democratie. …..hij en zijn boevenbende zullen er alles aan doen om de macht te behouden. ….maar deng lee. …..de intimidatie politiek werkt niet meer melvin linscheer. ….
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 41. Waldo en Robg
  Blijkbaar willen jullie niet in een rechtsstaat leven maar ik wel. Als Cairo iemand beledigd heeft dan kan er aangifte worden gedaan tegen hem. Dit is niet de manier hoe een rechtstaat werkt. Mensen met vergelijkbare ideeën als jullie hebben in de jaren 90 inspecteur Gooding vermoord.Het waren mensen als jullie die verdachten naar Apoera hebben meegenomen voor reconstructie en nooit meer zijn teruggekomen. Van de ideeën van jullie krijg ik kippeveld van. Jullie kunnen beter naar Noord Korea verhuizen. Kunnen jullie jullie ideeën beter in de praktijk brengen.


  Maak melding
 42. @ GUNO heel mooi gezegd

  Dan vraag ik me af wat Bouterse en Veira hiermee te maken hebben wang law politiek partij Strei die niet eens 40 stemmen gaan krijgen dang Bouta nanga Veira o kong poti deng srefi ini wang waardeloze nonsens kandeh na unu 2 seti a sani waai kmopo dja jereh Noso


  gemodereerd
 43. Een vraagje voor de zoveelste keer aan WKN waarom is mijn eerdere posting op dit bericht verwijderd!?????

  Kunt u mij vertellen wat de rede daartoe is ????


  Maak melding
 44. RobG en Pakiratigri’

  Jullie zijn er als de kippen bij deze meneer te stigmatiseren en een rommel rancuneuze (ex) militair te noemen.

  In denk helaas dat de leiding rancuneus is omdat deze militair vragen gesteld heeft die niet welgevallig waren voor de leiding. De vragen die ik las zijn aan de minister en vallen geheel niet onder het directe functioneren resp. de gezagsverhoudingen waar deze (ex) militair onder zou vallen.
  Ik verwijs hierbij dan ook nog eens naar de ontstaansgeschiedenis van de sergeants coupe die ook ging over de rechten van de militairen.

  Beste RobG en Pakiratigri ga niet direct in de verdediging op een ongenuanceerde wijze. Het maakt het alleen maar erger.
  Dit was gewoon een actie van ingehuurde criminelen die hem een lesje moesten leren zodat hij Bensschop niet met de neus op de harde feiten drukt.


  Maak melding
 45. Het gaat om de afdeling MIB, man in black, vandaar dat de politie hun heeft vrijgelaten. Misschien is deze militair een mutant, en moest worden ondervraagt.
  In ieder geval blij te horen dat Su over z’n afdeling beschikt en allert zijn.


  Maak melding
 46. Freddyyy.

  Ik kan je misschien gerust. Dit gebeurd ook regelmatig met mij post. Dus niet alleen bij jouw. Normale reacties waarin niemand wordt beledigd zie je ze niet meer staan of alleen op de device waarmee je gepost hebt is het zichtbaar.


  Maak melding
 47. @Wqldo.

  Vaststellen dat Bensschop militairen inzet voor prive zaken heeft niets met de Militaire tucht of verraad te maken. Het zou zaak zijn Bensschop op te halen.


  Maak melding
 48. @PKT: pakiratigri 18 april 2020 At 12:34

  Laatstleden verschenen er ook militairen op Face Book ,die dreigden burgers af te ranselen indien zij zich schuldig maakten aan overtreding van de avondklok. Later zijn ze door hun meerderen berispt. Nu verschijnt deze Rodney en begint via Face Book allerlei vragen te stellen aan de minister van Defensie. Is hij wel militair? Voor zover ik weet, is een leger een zeer strakke organisatie met een duidelijke hiërarchie en structuur. Het allerlaatste wat men moet doen is via social media verschijnen en allerlei vragen stellen. Er is namelijk geen openbaarheid van bestuur binnen een leger. Je hebt altijd de verhouding meerdere vs. mindere. Uiteraard is de meerdere verplicht billijk te zijn. De mindere kan ook altijd in beklag. Maar via social media lijkt me niet slim. Men was reeds gewaarschuwd. Daarbij komt dat hij zich op de politieke toer beweegt. Dit is geen militair waardig. Met de vuile was van het leger probeert hij nu politiek te scoren. Alles door elkaar. Dat kan dus niet. Voor zover hij nog militair is ,moet er gauw verandering daarin gebracht worden.
  ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

  Jouw opper moordenaar en zijn ploegen speelden toch ook Militair en politici? Ze misbruiken en bevuilen 2 hoogstaande ambten


  Maak melding
 49. Degenen die nog met oogkleppen rondlopen zullen straks merken wat de moordenaar in staat is om de macht te behouden. 4 van 17 partijen hebben hun kandidatenlijst niet op orde. Kijk goed welke 4 partijen tot op de i alles in orde heeft. Wat de inval betreft, niks nieuws onder de zonder, fase twee is ingegaan. Straks begint de consolidatie. Alle mpp’s van paars zullen nu opgelucht zijn. Succes met het vreten van gebakkenlucht.


  gemodereerd
 50. pakiratigri 18 april 2020 At 09:24
  “De opdracht komt van hogerhand en dat is de reden dat de politie niks kon betekenen. Opdracht is opdracht ,bevel is bevel. Dit is uiteraard een Surinaamse aangelegenheid. Men hoeft dus niet te rekenen op steun uit het buitenland.”

  Waldo 18 april 2020 At 10:27
  Deze dame maakt alweer een drama van. Deze militair moet zijn bek dichthouden tegenover het gezag!
  ========================================================

  “mannen van het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV)…”
  …waarvan minimaal één met een Nederlandse Nationaliteit?????

  @papiratigri,
  Ik weet zeker dat de Nederlandse autoriteiten vanaf nu ook interesse hebben in deze mensen. Plotseling gaat het nu ook over de Nederlandse veiligheid? Eat your fucking heart out…whoha

  @Waldo,
  Als er iemand zijn stinkende bek dicht moet houden, dan ben jij het wel.
  Ook internationaal weet men inmiddels wie er allemaal hier op deze site allemaal diarree uit hun stinkende bek zitten te spugen. Maak je niet druk, staat allemaal in de cloud.


  Maak melding
 51. @Waldo-buriki :

  U zegt dat uit geroofde en gestolen telefoons etc
  belastende info tegen meneer Cairo kan worden
  gevonden !

  Huiszoeking en doorzoeking woning en persoon
  zijn 100% Illegaal !

  Alle bewijs dat voortkomt uit deze roof en onwettige
  optreden van militie, zal elke rechter onrechtmatig verklaren
  en uitsluiten voor bewijs tegen de benadeelde heer Cairo !

  PS : helaas weet en snapt u niets van strafrecht, strafvordering
  en van de rechtsstaat Sranan ! Ga u scholen !!!

  Sranan moet geen Paarse dictatuur worden !
  DDB en Clan moeten afblijven van onze mensenrechten en
  van onze grondrechten !

  SUMA NA YU ??????????


  gemodereerd
 52. Waldo,

  Whahahahahahaha….Je bent en zal voor altijd de grootste grap hier op het Forum blijven. Dat je niet inziet dat jij jezelf keer op keer onsterfelijk belachelijk maakt.
  Je blijft diarree schijten uit je stinkende bek…..NDP rioolrat.


  Maak melding
 53. @Waldo-logologo

  Alles bij de militairen geschied op bevel van
  de meerdere !

  Behalve bij de Moiwana-massamoord en bij de
  8 December Martelingen gevolgd door massa-
  moord !

  Ijaah-toch toen was er geen bevel gegeven, ik zat
  op het toilet bij een vriendin !

  Krijgsraad : Ga toch maar twintig jaar de Cel in !

  PS : hoeveel moordende militairen, die geen bevel hadden,
  heb je als bevelhebber voor de KRIJGSRAAD te velde
  gebracht, Opa ????????????????????


  gemodereerd
 54. @jojo, deze ontslagen brokkenmaker uit het leger is uw vriend omdat hij tegen de regering is. Zo kan ik meer voorbeelden opsommen van labiele figuren die door u en de uwen worden gesteund. Men zegt ‘ eenmaal commando altijd een commando’. Maar een stoere figuur gaat niet onderduiken om vanuit zijn schuilplaats via een medium alleen maar huilie huilie verkondigen. ” Kijk maar hoe zielig het is voor deze man”. In feite snakken deze man en Strei naar aandacht. Wat mij betreft mogen VHPers en NPSers overlopen nasr Strei.


  Maak melding
 55. Beste RobG hij is niet tegen de regering maar heeft vervelende vragen gesteld aan Benschop.
  U raakt de weg steeds meer kwijt.
  Geef nu eens toe dat de NDP op sterven na dood is.


  Maak melding
 56. Zou het Minister van Defensie niet een deeltijdbaan moeten zijn? Want zoveel valt er echt niet te doen.
  Is deze intimidatie een voorbode voor de kogelbrieven en andere vormen van bangmakerij? We zullen zien.


  Maak melding
 57. JoJo 18 april 2020 At 21:05
  Beste RobG hij is niet tegen de regering maar heeft vervelende vragen gesteld aan Benschop.
  U raakt de weg steeds meer kwijt.
  Geef nu eens toe dat de NDP op sterven na dood is.
  =====================================================

  Jojo,
  Je kan je natuurlijk afvragen wie hier de labiele is.


  Maak melding
 58. Rodney heeft nooit zyn inwendige diens gekend nog wet militair recht positie en al ben je met ontslag ben je nog een jaar onder de krygstug hy heeft zn zelf gekild want wat hy doet om militairen tegen t bevoeg gezag te zetten is staat gevarlyk dus hy had t moetten geweten zelf gezocht


  Maak melding
 59. Leve de rechtsstaat Sranan, sta niet toe dat Paarse
  frommelaars en hun zogenaamde veiligheids-
  diensten aan uw grondrechten komen !

  De diensten kunnen u gewoon voor het gerecht dagen
  en hun bewijzen op tafel leggen !

  Zonder hocus pocus intimidatie en stelen van eventueel
  bezwarend materiaal !

  Waren de Paarse heersers maar zo actief bij uitroeiing van
  de mega-Paarse-corruptie, dan was de staat Sranan niet
  failliet gegaan !


  gemodereerd
 60. @jojo, u krijgt weer last van waan-ideeen. In aanloop naar de verkiezingen van 2015 deed u ook soortgelijke uitspraken over de NDP. De NDP zou volgens u op sterven na dood zijn.Wie won uiteindelijk in 2015 de verkiezingen. Niet de VHP, niet de NPS, maar de NDP was de grote overwinnaar.


  gemodereerd
 61. @Walso, RobG en Pakiratigri

  Ma Diny bevestigd de rol van Benschop kwa chantage en afdwingen van beveiligingsvergoedingen voor mensen die dienen in het leger.

  De boevenbende gaat nog verder dan ik durfde vermoeden.


  Maak melding
 62. JoJo 19 april 2020 At 09:41

  @Walso,

  Ma Diny bevestigd de rol van Benschop kwa chantage en afdwingen van beveiligingsvergoedingen voor mensen die dienen in het leger.

  De boevenbende gaat nog verder dan ik durfde vermoeden.
  =====
  Ik ben benieuwd met wat voor verklaring justitie en politie komt. Ik kijk alleen maar naar berichten van de verantwoordelijke instanties! Dus ik wacht rustig af!


  gemodereerd
 63. @pakiratigri
  Zelfs de militairen zijn onderhevig aan de wet en wel het militaire tuchtrecht. De procedure vanaf de opsporing tot berechting is ook bij de militairen volgens het dit recht. En zover mij bekend is geen enkele militair een hulpofficier van justitie om een opdracht te geven van een verdachte buiten heterdaad. De tuchtraad toets niet of de aanhouding al dan niet rechtmatig is. De rechtmatigheidstoets van de aanhouding wordt gedaan door de hulpofficier van justitie. Die bepaald of een verdachte al dan niet inverzekering wordt gesteld. Ik zou zeggen schoonmaker hou je bij je leest. Ik zou je willen adviseren om het wetboek van strafvordering en het militaire tuchtrecht door te nemen eer je een commentary geeft in strijd met elke wet.

  Ik will he ook verwijzen naar artikel 19 strafvordering die aangeeft wie een verdachte is. Zonder een verdachte kan geen opsporing plaatsvinden.


  Maak melding
 64. @pakiratigri
  Zelfs de militairen zijn onderhevig aan de wet en wel het militaire tuchtrecht. De procedure vanaf de opsporing tot berechting is ook bij de militairen volgens het dit recht. En zover mij bekend is geen enkele militair een hulpofficier van justitie om een opdracht te geven van een verdachte buiten heterdaad. De tuchtraad toets niet of de aanhouding al dan niet rechtmatig is. De rechtmatigheidstoets van de aanhouding wordt gedaan door de hulpofficier van justitie. Die bepaald of een verdachte al dan niet inverzekering wordt gesteld. Ik zou zeggen schoonmaker hou je bij je leest. Ik zou je willen adviseren om het wetboek van strafvordering en het militaire tuchtrecht door te nemen eer je een commentary geeft in strijd met elke wet.

  Ik will he ook verwijzen naar artikel 19 strafvordering die aangeeft wie een verdachte is. Zonder een verdachte kan geen opsporing plaatsvinden.

  Jou verhaal zal worden geloofd door die paarsen die alles zwart voor hun ogen zien.


  Maak melding
 65. Ho ho Boegaloe, niet te hard van stapel lopen. Ik heb niet uiteengezet hoe de procedure werkt. Dat was niet het onderwerp. Wat ik zei is dat een opdracht geven, losstaat van de rechtmatigheid ervan. En dat het getoetst kan worden. Dit onderwerp gaat helemaal niet hierover. Ik vertel in grote lijnen en ik wil niet graag afgeleid worden want dan praten we niet meer over het onderwerp maar technische details en dat is niet de bedoeling.


  Maak melding
 66. @RobG

  Mijn uitspraken in 2015 waren veel genuanceerder dan nu. Ik heb toen nooit beweerd dat de NDP op sterven na dood was. Hoewel ik het vertrek van Palhadsingh en het gedrag van Sital wel als een splitsing van de geesten zag.

  Ik heb Bouterse altijd als een slimme, straat wijze stemmen trekker gezien. Ik heb geen rekening gehouden met het gegeven dat een waterkraan hier en daar als enorme prestaties verkocht kon worden aan een deel van het kiezers publiek. Toen kon Bouterse de slechte staat van het land nog verdoezelen en de monetaire financiering, devaluatie, prijsstijgingen, etc. pas na de verkiezingen onthullen. Nu is de naakte waarheid niet meer te verhullen.

  Elke dag haar eigen schandaal.

  Hoewel in Ma Dini Blokland niet echt geloofwaardig vindt spreekt zij wel tot de achterban van de NDP en houdt ze deze voor hoe zij bestolen worden door de top van de NDP.


  Maak melding
 67. Het gaat niet om de persoon maar om de handeling van een paar ontvoerders en een huurling gekleed in militaire uniform. Hoe kan een man met een vreemd nationaliteit strafbare feiten hebben gepleegd en ongestoord de plaats mag verlaten? Is de politie goed bezig of zijn deze ook medeplichtig. Naar zeggen zijn het mannetjes van het nationaal leger, dat in opdracht van …. hebben gehandeld. De politie is gevalt om de gasten niet hebt opgebracht voor verhoor. Dit wekt argwaan bij het volk en de vraag is.
  Hoe veilig zijn wij burgers in dit land? Als we niks meer mag zeggen dan kan men de tent sluiten en de hele dag naar de STVS en ATV kijken naar het mooi gezicht van de president. In elk geval denk ik of met alle zekerheid mag zeggen dat de bevelhebber van het leger zeker hierachter zit. De tijd zal leren.
  SURINAME WAARHEEN?


  gemodereerd
 68. Het is allang bekend dat Benschop militairen als bewaker laat werken bij rijke surinamers die er dik voor betalen,soms 2 tot 3 militairen o.a bij het huis van Choi.
  De militairen krijgen geen cent ervoor. Alle overheidsgebouwen levert Benschop natuurlijk niet gratis airco,s want hij heeft een airco bedrijf en ga o maar door ,als dat geen conflict of interest is. ,savonds halen militairen de werknemers bij chotelaal op en overdag leveren ze fourage,dit heeft in diverse kranten gestaan. de Cubaanse artsen,ook zo een rampscenario, ze zijn blijkbaar de domste uit Cuba en lopen nog steeds stage i.p.v te werken en als ze werken maken ze brokken.


  Maak melding
 69. De heer Bram Moszkowicz mag niet meer werken als advokaat in Nederland. Kan hij iets voor Suriname betekenen? Ik neem me te herinneren dat hij er al eens eerder was. Scheelt bij inwerken.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES