vrijdag, december 1, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieBrutale eendendieven aangehouden dankzij camera geplaatst in kooi

Brutale eendendieven aangehouden dankzij camera geplaatst in kooi

-

Does Travel & Cadushi Tours

De politie in Suriname heeft onlangs twee brutale eendendieven aangehouden te Calcutta. De mannen hadden 20 eenden van een vrouw weggenomen en doorverkocht. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Een aangeefster deed in de eerste week van april bij de politie van Calcutta, aangifte van diefstal van haar eenden. Via een camera, die door de vrouw in haar eendenkooi was geplaatst, konden de verdachten in beeld worden gebracht.

De twee mannen, te weten de 23-jarige Sandeepkoemar alias ‘Jeetindra’ en Sarwankoemar L. (35) alias ‘Sonalal’, werden daarvoor aangehouden. Het onderzoek leidde ook naar een 34-jarige heler genaamd Navin C. alias ‘Pakkal’.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn de twee eendendieven ingesloten. De heler is na verhoor heengezonden, aldus de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

38 REACTIES
 1. Tegenwoordig beginnen al die Koemars en Radji’s ook allemaal te stelen. Voorheen zeiden deze mensen dat alleen de donkere mensen altijd stelen.
  Opvallend is dat juist precies deze twee groepen die het meeste haat naar uiten, telkens weer opnieuw heel nadelig in het nieuws verschijnen. Ik ben zelf geen voorstander van zaaien van rassenverdeeldheid.

  Maar het stomme is dat men niet inziet dat men tegen elkaar op wordt gezet. Er zit 1 meneertje die zich aardig in zn vuistje lacht. Voor hem is alles 1 groot schouwspel natuurlijk. Eet elke avond crackertjes met Noorse gerookte zalmfilet en blue brie. Rookt Marlboro sigaretten en nog een shotje palm.

  Hij gaat straks nog wat huizen voor jullie bouwen. Want ja, echt helemaal niemand anders kan dat natuurlijk.

  Ik begrijp het gewoon niet. Waarom ga je eenden stelen? Zo zwakzinnig!


  Maak melding

 2. Dit zijn natuurlijk gewoon kruimeldieven. Kleine jongens die vroeg of laat zullen te komen overlijden of voor lange tijd in de bak zitten. Meestal is het 1 van de 2.

  In je criminele leven moet je voor drie dingen heel erg oppassen. Voor politie, voor andere criminelen en voor karma.
  Als je als kruimeldief al snel gepakt wordt zou ik je aanraden om je criminele ‘carrière’ te staken en gewoon te zweten voor je geld.

  Even serieus. Jongens, jullie namen staan hier en je mag blij zijn dat jouw gezicht niet rondgaat, in zo een kleine samenleving als in Suriname. Liever gaat je naam rond over dat je goede prestaties levert omtrent werk, diensten of een product. Maarja, vele Surinamers denken even snel kassa slaan en als dat ten koste gaat van mijn naam en of gezicht zal ik gewoon schijt er aan hebben. Zo denken de meesten 😆


  Maak melding

 3. Dedikkezaak 17 april 2020 At 06:52

  Je slaat de spijker op z’n kop.
  Het wordt tijd dat Surinamers zich gaan verenigen tegen alle gespuis die zich ten koste van het volk verrijken en Russische roulette spelen met het land. En niet elke keer die rassen kaart spelen.
  Gemengde huwelijken/relaties hebben geen boodschap aan die racisten hier op het forum.
  Alleen als het volk zich over dat rassen ding heen kan tillen gaat er ontwikkeling komen.


  Maak melding

 4. De heler is erger dan de speler en juist die wordt heengezonden. Rare toestanden. De heler gaat zeker andere dieven aan het werk zetten. KPS waar zijn jullie mee bezig.


  Maak melding

 5. Dat geklets altijd over kleur.
  Ik neem aan dat deze mannen geboren en getogen zijn in Su, dus zijn ze gewoon Surinamer. Mochten zij een paspoort hebben dan staat er geen hindustaan/creool/Javaan enz in.
  gemodereerd

 6. Piet alias Jan. Kees alias Freek. Johan alias Maarten……. Lees je dat ook in Holland? Nou ik niet. Allemaal bekende duistere figuren die je voor lange tijd moet opbergen.
  gemodereerd

 7. Ze noemen zichzelf ondernemers en hadden een zakelijke overeenkomst met een grotere ondernemer, die roti met doksa verkoopt. Zo zie je, nooit generaliseren, de grootste dieven lopen met jas en das, en hebben een titel.Gelukkige heeft deze mevrouw een camera geplaatst in haar eendenhok, dus bewijs is er. Was er geen camera, dan kon de politie een signalement krijgen van, djoeka of blaka keskesie, en hoogstwaarschijnlijk door de dader zelf, die vaak genoeg in de buurt is en meekijkt.E en heler is een slimme ondernemer, altijd op zoek naar spullen die van de truk vallen.


  Maak melding

 8. Sabaku en Dedikkezaak heel goed geschreven kerels. Zo hoor een Surinamer te ziin. Ik reageer soms heel fel op sommige hier om hun racistische opmerkingen. Als Ricardo, Kromo of Ramlal steelt of moord is het hun eigen verantwoordelijkheid, maar niet zijn hele ras. Dat kan de meeste racisten niet begrijpen of niet willen begrijpen, omdat het hun goed uitkomen. Dan kunnen ze hun racistische uitbarsting op papier zetten. Ik hoop van harte dat het goed komt met alle Surinamers in Suriname.


  Maak melding

 9. Maripa kohihihi. Dar gaan we weer..Ik ben een blakamang zonder een strafblad .Mensen als jij is een vloek voor Suriname. Jij leeft nog in de oertijd. Heb je probleem met de Blakamang vertrek dan naar land zonder Blakamang. Misschien word je daar aangezien voor pinda of pakie.


  Maak melding

 10. Er is geen situatie te bedenken om dit goed te praten. Deze twee zijn gewoon dieven en dieven moeten direct bij de lurven worden gepakt. Wanneer ze van mijn moeder hadden gestolen dan weet ik wel hoe ik die badgasten had aangepakt.
  Stelletje imbecilen.
  gemodereerd

 11. Beste forum schrijvers. Alle ellende die in Su heerst is de schuld van de regering.
  Waarom pakken jullie de regering niet aan, die dood en verderf zaait en het land besteeld. Waarom komt de bevolking hiertegen niet in opstand.
  Denk eens goed hierover na.
  gemodereerd

 12. Forummers ( geachte )

  Het etnische gedoe in Su is al jaar en dag zo geweest, en het zal zo blijven. En daarom komen we niet voorruit. Zo lang wij de handen niet in elkaar kunnen slaan zal het zo blijven, ik vind als je in Su geboren bent, ben je gewoon een Surinamer ! Oké, je mag wel je afkomst niet verloochenen,doe je dat dan ben je ook verkeerd bezig. Als we samen kunnen eten, waarom niet samen leven ? ( Vroeger werden gemengde huwelijken ) veroordeeld zelf afgestoten, door de fam: tegenwoordig is dat gedoogd en geaccepteerd.( Vroeger waren de Javanen kippen dieven, nu doet iederéén dat.) We moeten, willen wij het land op kaart zetten, samen werken en niet kijken naar onze afkomst. ( Etnische achtergrond.)

  @ Glenn.

  @ Glenn

  Je probeer @ Maripa Kohihihihiii terecht te wijzen maar op een verkeerde manier, waarom moet hij verhuizen ?? Hij moet proberen zijn gedrag ten opzichte van een ander, te herzien. Glenn en je bent ook bezig te stigmatiseren, Pinda bedoel je Javaan, en Pakie is Pakistaan. ( Ik ben een Sranan man, mijn etnische achtergrond is niet van belang )

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 13. Deze 2 waren softcore criminelen hahahaah.gewoon in de kooi gaan stelen verder niks meer.was t die blaka brada van my dan hadden ze eerst die vrouw vastgebonden,mishandeld,verkracht en misschien ook vermoord!!en daarna helehuis geplunderd.ka jong jong mang boi inplaats je wat werk gaat zoekn dan zettn ze hun leven op t spel.wel oe go tek law law kans jere een dagje gaan jullie kennis maken met lood.vraag maar aan die kippen dief hy heeft al kennis gemaakt.als hy uit de gevangenis komt dan word hy vegetariër haha.amang now fas fowroe moro.ik zou zeggn gaan jullie door hoor redie blaka bruin oe go doro want er is genoeg plaats nog in de begraafplaats dus no frede.


  Maak melding

 14. Stop met racistisch geouwehoer, Onze staat is door
  een Marsmannetje, finaal financieel kapot
  gemaakt !

  Bankroet ! Neks no de moro na Centrale Bangi !

  PS : Marsmannetje heeft eertijds en staatsgreep
  gepleegd in Sranan zijn met zn koloniale vrienden
  uit Holland, oa kolonel Valk !
  Neks no fout, Koloniale coup !

  Now now a coup alla monni fu Sranan !!!
  gemodereerd

 15. Glenn 17 april 2020 At 10:27

  Ik lees twee reacties van jou waarbij je nogal tegen racisten tekeer gaat. Volgens jou is racisme funest voor Suriname en iemand die zich racistisch uitlaat leeft volgens jou in de oertijd. Ik heb mijn roots op Curacao en onderling tussen de lichtgetinte en de donkergetinte creolen was het niet anders. De lichtgetinte creolen voelen zich bovengesteld tas de donkere creolen. Ook in Suriname zie ik veel racisme waarbij het mij opvalt hoe racistisch de Aziaten (Chinezen) worden behandeld. Ook de verhouding tussen de creolen kent een van wantrouwen. De verhouding tussen creolen en Hindoestanen is eigenlijk het meest in het og springend omdat je hier de haarverhouding ziet.
  Mijn vraag dan ook aan jou is als racisme iets uit de oertijd is, dan zijn heel wat landen in hun ontwikkeling stil blijven staan.
  Maar ook jij bent een racist merk ik. Want mensen die naar de blakamans toe racistisch zijn moeten van jou naar Pakistan of India vertrekken, maar de donkere creool die zich racistisch uitlaat jegens mij (lichtgetint) of de Chinezen mag van jou daar wel blijven wonen ?

  Je bent net zo erg als de rest van de racisten alleen weet jij het mooi in te kleden en dat zijn de ergste racisten.
  gemodereerd

 16. Wat mij bevreemd is dat een eenden dief ingesloten wordt, en een vent die voor moord is veroordeeld trallala kan doen en vreten en zuipen wat hij wil wanneer hij maar wil.
  gemodereerd

 17. Als het land goed draaide, zouden deze gasten toch niet de tijd investeren om doksen te gaan stelen. Sommige mensen hebben geen keus. Jullie moeten naar jullie leiders kijken die de mensen voor deze keuze stelt.
  gemodereerd

 18. Met al die camera’s nu hoop ik niet dat die kleine en grote boeven nu op jacht gaan naar de Hard drives met de camera beelden…

  In Suriname steelt men bijna alles dat los en vastzit voor een kleine winst. Vooral die rotjunkies, je knippert een keer met je ogen en je spullen zijn weg. Net een een goocheltruuc…


  Maak melding

 19. Niets en niemand is veilig in Suriname.
  We leven met een crimineel als lijder..we hebben het overleefd.
  Nu, straf de eendendieven en concentreer je op de volgende crime want die zullen zeker niet gaan over het stelen van eenden…


  Maak melding

 20. Allen,

  Gelukkig zijn er nog mensen die verder denken, ik lees namelijk na lange tijd dat de rassen in Suriname tegen elkaar uitgespeeld worden.
  Goed gezien, en nu een eenheid vormen zoals vroeger en stem bewust.
  Genoeg is genoeg, alle boeven moeten weg, van hoog naar laag, dan is er weer hoop voor onze mooie Suriname.
  SUCCES,


  Maak melding

 21. ofa sranang kondre, sa e gebeur,,, eerst centralebank tralala
  nu doksa,,e a kondre tof,,ja deng boi angrie..
  maar goed van de eigenares.heel slim, ik denk ook nu aan fu pot camera bij mijn hondenhok ,want ook die pittjes zijn niet veilig,hahaha
  ik zou evve reageren op wat bepaalde mensen zeggen over die koelies en die blaka boeba,,kijk no ,iedereen steelt maar over het algemeen zijn de blaka boebas meer in zwaardere delicten .die koelie gaat voor doksa, pai gaat voor oplichting..cheq sommo als voorbeeld,maar laten we het laten daarbij….
  ko jep oe srefi in a tranga teng bradda,geen gelul en geoue hoer.. oe da aiii,, anders wo njang ajjj,,,,hahahahaha
  gemodereerd

 22. Inderdaad ja. Hoe kun je zo vreselijk stom zijn om (rassen)haat te hebben en dat ook nog eens te uiten naar blakas of hindoes. Terwijl, je woont zelf in Suriname. Daar waar juist die twee groepen het grootst in aantal zijn.

  Het is dan echt alleen JOUW PROBLEEM!

  Sorry, maar je moet dan echt geholpen worden (PCS) of naar een ander land gaan verhuizen. Zoals een nederlander liever geen Marokkanen meer ziet, dan gaat hij in Suriname wonen of de Antillen 😆


  Maak melding

 23. Waldo wie was dat? Obama de loser die niks voor zijn eigen soort heeft gedaan. Noem mij één ding maar en vergeet niet hoe hij syriers heeft laten stikken toen Assad chemische bommen op kinderen gooide. Te laf om de oorlog in te gaan want zijn verkiezingen gingen voor. Kortom jij weet geen moer van de wereld. Kijk in je eigen achter tuin wat je baas er van maakt.


  Maak melding

 24. De slachtoffer had het goede idee om een camera te plaatsen.Ik vind het ook vreemd dat de heler vrijuit gaat. Dat de dieven gestraft Worden is alleen Recht.


  Maak melding

 25. @ Talk Right

  Hindoestanen hebben altijd eenden en kippen,eigenlijk alles : Jij met je Junk baas stelen eerder. Natuurlijk zijn er goede NDP’ers, maar jij behoort niet die categorie !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 26. wat een stel hersenloze komen hier zeg allemaal bulshit lijk dat weinig scholing hebben gehad hier wat mankeert deze samenleving ,allemaal haat,jaloezie,afgunst.
  de aarde is van iedereen geniet ervan zolang je het mag gebruiken.
  gemodereerd

 27. Varkens Verkrachter @@@Waldo …. ben je intussen ook ….. KIPPEN NEUKER !!!!!!!!

  Foei toch … ” schoenmaker hou je bij je leest … V.V.@@@W “!!!!!!!!


  Maak melding

 28. Talk Right 17 april 2020 At 19:36
  VHP stuurt haar trawanten reeds erop uit om eenden, kippen en vee te stellen voor de verkiezingsoverwinning……..in hun dromen.
  *****************************************

  De HELER is een PAARSE NDP’er { Nationale Dieven Partij } … na verhoor heengezonden !!!!!


  Maak melding

 29. @Bumblegum, het lijkt alsof je de techniek goed kent, maar verbroederen heeft niets met sex te maken. Zeker lid van de LBGQT gemeenschap. Over 100 jaar winnen jullie dan de verkiezing, jammer dat Chan er dan niet bij zal zijn.


  Maak melding

 30. @@@Waldo
  Hij was en is een Amerikaan in Hart en Nieren.
  Bouta had ook een echte Surinamer kunnen worden wanneer hij niet op het verkeerde spoor was beland.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES