woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOnbekende man vermoedelijk door misdrijf om het leven gekomen

Onbekende man vermoedelijk door misdrijf om het leven gekomen

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van Brownsweg kreeg op zondagmiddag 12 april de melding dat een gewonde man achter een bushuisje lag, ter hoogte van de kruising Bronsweg en de weg die leidt naar Koffiekamp in het district Brokopondo. Ter plaatse aangekomen trof de politie inderdaad een zwaargewonde man aan die niet aanspreekbaar was.

Een ingeschakelde ambulance bracht het slachtoffer over naar een polikliniek van de Medische Zending in Suriname om medische hulp te krijgen. De man is in de polikliniek gestorven. Het slachtoffer wiens personalia nog niet bekend is bij de politie, was gewond aan zijn hoofd en in zijn gelaat. Zijn lijk is in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie in beslag genomen.

De man is van het negroïde ras. Hij was gekleed in een rode T-shirt en een grijs/zwarte korte broek. Hij was blootsvoets en zijn hoofdhaar was kort geknipt. Op de samenleving wordt een beroep gedaan alle informaties die kunnen leiden tot het achterhalen van de identiteit of nabestaanden van het slachtoffer door te geven aan de politie van de afdeling Kapitale Delicten, ondergebracht op het politie bureau Nieuwe-Haven.

Men mag de informatie persoonlijk of telefonisch door geven. De telefoonnummers van de afdeling Kapitale Delicten zijn: 403645, 402730 of 402736. Men mag ook bellen om de informatie door te geven aan Het Command Center op het nummer 115 of via de tip lijn op het nummer 179, meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Sammy the Queen@ aan wie stel jij je vragen ben je van de politie
  Ga de politie je vragen stellen
  Waarom heb jij je vragen niet gesteld voor ze het lijk hebben ontdekt omdat je nu te laat bent met je domme vragen
  Nu het al gebeurd is kom je met je domme vragen je bent slim je loopt achter de feiten aan konkonie.


  gemodereerd
 2. “Sammy the Queen 16 april 2020 At 21:44”
  Wat een vragen. Maar goed, ik wist al dat je achterlijk was dus dan zijn die achterlijke vragen ook onvermijdbaar


  Maak melding
 3. Sammy the Queen 16 april 2020 At 21:44
  “Zijn er nog vermisten van een onbekende leeftijd?”
  Jij denkt zeker dat alle Surinaamse politie agenten uit een ei komen en er geen recherche bestaat die dat allemaal na is gegaan, zo niet, nog zal nagaan.
  Wie ben je, inspector Gadget misschien? 😆


  Maak melding
 4. Btw, wanneer een persoon als vermist zal worden opgeven zal er negen van de tien keer ook alle (en ja dus ook leeftijd) benodigde gegevens bij worden verstrekt. Dus als je even 2 seconden nadacht dan wist je dat je vraag overbodig is of zelf al had kunnen beantwoorden. Maar goed, iedereen maakt wel eens een foutje


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES