maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidDrie COVID-19 patiënten herstellende en binnenkort uit ziekenhuis

Drie COVID-19 patiënten herstellende en binnenkort uit ziekenhuis

-

Does Travel - naar Suriname

Drie patiënten in Suriname, die besmet zijn met het coronavirus en in het ziekenhuis liggen, zijn herstellende. Ze zullen binnenkort uit het ziekenhuis mogen. Eerder waren in totaal al zes COVID-19 positief geteste patiënten gezond verklaard en ontslagen uit het ziekenhuis.

Dit zei de directeur van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG), Minouche Bromet, tijdens de reguliere persontmoeting van het COVID-19 Managementteam van woensdag 15 april 2020.

In Suriname zijn in totaal 10 mensen positief getest op het coronavirus. Volgens Bromet zijn er sinds het laatste positief getest geval van COVID-19, tot op heden geen nieuwe besmettingen genoteerd in Suriname.

In totaal zijn nu nog maar 97 mensen in quarantaine. Dit aantal zal weer toenemen omdat de Surinaamse overheid bezig is gestrande burgers uit Nederland terug te halen. De eerste vlucht in dit kader zal op maandag 20 april 2020 uitgevoerd worden.

Er worden 200 personen teruggehaald en ieder die Suriname binnen komt moet 14 dagen in overheidsquarantaine. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
 1. Goed zo. Als deze mensen niet zo strak waren hadden we albina/moengo en nickerie kunnen wegvegen. Want een paar gevallen zouden genowg zijn om de boel te laten sterven. Denk niet dat fr guyana covid patienten zou opvangen in hun land


  gemodereerd
 2. Voor dat ze de ✈️ instappen richting Suriname 🇸🇷 moet ze in Nederland eerst getest worden op Covid-19 , anders kunnen ze lekker hier blijven. Nederland 🇳🇱 moet ze nogmaals eerst testen hebben ze geen Covid -19 . Opgelopen dan mogen ze gezond terug naar De mooie Republiek Suriname 🇸🇷 🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽.


  gemodereerd
 3. dus als de overgeblevene besmette mensen hersteld zijn, de teruggekeerde surinamers in quarantaine zij ngeweest, kan suriname weer normaal functioneren? vind het moeilijk te geloven


  Maak melding
 4. Stuur er VN waarnemers heen. Zij zullen met heel andere cijfers komen. Zeer gevaarlijk waar deze jokkende overheid mee bezig is. Een interventiemacht om desi en zijn kompanen op te pakken. Een tijdelijke regering instaleren die orde op zaken stelt. Suriname teruggeven aan het volk.


  gemodereerd
 5. Ik begrijp niet waarom Suriname een total lockdown heeft. Ze kunnen de grenzen dichthouden en mensen alle vrijheid geven. Ze zijn al langer dan 14 dagen in lockdown. D.w.z dat er geen nieuwe gevallen meer zijn. Er was niet veel over van de economie en wat er nog over was wordt op deze manier de grond ingeboord.


  Maak melding
 6. Ik heb sterk de vermoeden dat er een addertje onder het schuilt. Ik geloof deze regering niet!!

  Liegen, bedriegen en misleiden staat hoog op de agenda bij deze regering.


  Maak melding
 7. Applaus voor Jules Fernandes en zijn zakenvrienden die gezamenlijk meer dan $ 1 mil hebben opgehaald. Het doel is $ 2 mil mbv Ned Rode Kruis en diaspora. (Tbv covid in su).

  Bron: Volkskrant 15 april 2020 20:38
  Interview met J. Fernandes


  Maak melding
 8. Wat een stelletje zoutzuur pissers hier die alles beter weten
  Gaan jullie maar die andere patiënten en corona doden maar opsporen en testen
  Alsof jullie wensen en hopen op een corona uitbraak in Suriname
  Dat er maar 10 besmettingen zijn geweest werkt in het nadeel van de paarse ratten bye,bye Lockdown en alle corona maatregelen de Surinaamers kunnen hun leven verder leven.


  gemodereerd
 9. Wanneer deze regering naar huis is weggestemd gaat men schrikken hoeveel mensen werkelijk besmet zijn en hoeveel dood zijn gegaan. Men gaan dan schrikken van de hoeveelheid besmettingen.


  Maak melding
 10. Ze komen er pas achter hoeveel mensen zijn besmet door een ieder daadwerkelijk landelijk
  te testen. Laten zij het volk oproepen zich te melden via de drive methode. Ze hoeven hun auto niet uit te stappen en BOG neemt een strijkje af uit de keel en hun neus
  Je hoeft geen koorts te hebben of grieperig te zijn maar toch de virus onder de lederen hebben. Dan kan men pas met overtuiging bewijs komen dat de gevallen beperkt zijn tot bovengenoemd aantal. Anders is het te vroeg juigen en schreeuwen hoe goed de overheid het heeft gedaan met de genomen voorzorgsmaatregelen. Deze coronavirus is een sluipmoordenaar.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES