zaterdag, februari 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw met dood bedreigd door vriend na aanbieding naar buitenland te gaan

Vrouw met dood bedreigd door vriend na aanbieding naar buitenland te gaan

-

Does Travel & Cadushi Tours

De politie van het bureau Munder heeft een 31-jarige man aangehouden vanwege belaging en bedreiging van een vrouw met wie hij een liefdesrelatie heeft. Dat heeft het Korps Politie Suriname dinsdag gemeld.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat de vrouw een aanbieding kreeg om naar het buitenland te gaan. Dat viel niet in goede aarde bij de man genaamd Wiresh K. Hij begon haar te achtervolgen en stuurde haar WhatsApp berichten waarin hij haar met de dood bedreigde.

De vrouw voelde zich niet veilig en deed aangifte tegen Wiresh op het politiebureau Munder. De man is op donderdag 2 april aangehouden en na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie achter slot en grendel gezet.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

19 REACTIES
 1. Als ze maar niet Nasr Nederland toe komt want hier heeft zij niets te zoeken. Blijf lekker in sweti Sranang.


  gemodereerd
 2. Een aanbieding om naar het buitenland te gaan? Ik ben benieuwd wat haar aa geboden is. Wiresh, en jij wilde niet achter blijven in dat achterlijke land. Maar jij bent ook achterlijk bezig, anders zou ze niet op de aanbieding ingaan. Ik kan van alles verzinnen wat het aan bod was: van schijnhuwelijk tot drugstransport. Hoe groot is je vrouw, groot genoeg voor een paar kilo’s, dan zal men haar nu helemaal volstoppen nu je in de cel zit te rukken.


  Maak melding
 3. Beste mensen, gelukkig zijn vele vrouwen slimmer dan deze “aanbieding vrouw”. Opgepast dat het niet verkeerd afloopt met deze missie. En die kerel,.. misschien heeft die kerel keihard gewerkt om samen met deze gelukzoekster iets op te bouwen. En nu krijgt hij de deksel op zijn neus. Ja van zo iets ga je rare dingen doen.

  Het gaat ze goed.


  Maak melding
 4. Hij kan zeker geen andere vrouw vinden.
  Vrouwen passen jullie op met dit soort hersenloze gasten. Een vrouw is geen bezit van een man. In het leven loopt iemand een tijdje met je mee. Gaat het niet langer samen dan scheiden jullie wegen. Bedreigen is een teken van zwakheid.


  Maak melding
 5. Goed van het OM in Su om hem meteen op te sluiten. In ontwikkelde landen wacht het OM tot de vrouw is vermoord.


  gemodereerd
 6. Ik vermoed dat de vrouw iemand anders op het oog heeft. Ze zou met hem gaan trouwen om in dat land te kunnen verblijven. En op termijn zou Wiresh worden gedumpt.
  Thats the life to day for a woman.


  gemodereerd
 7. Waldo,

  Doorgesnoven Sopielul BOUTERSE schiet zonder aanzien des persoons, schaamteloos 15 onschuldige en ongewapende landgenoten het leven uit.

  Alleen kleine, miezerige en laaggeschoolde rioolratten als jij en je kornuiten lullen dit soort criminele daden nog recht.


  Maak melding
 8. Weer zo een debiel die last heeft van verlatings angst.denkende dat ze zijn bezit is.een aanbieding om naar t buitenland te gaan.🤔.so wan corona crisis.


  Maak melding
 9. Waar is Bumblegum? Vreemd dat hij niet reageert met zijn zwarte aap verhalen.. Rara ..hoe zou dat komen?? Het is nu blijkbaar letterlijk en figuurlijk zwart voor zijn ogen 😂😂 of zijn rasbril afgedaan.

  Zoek een andere vrouw mafkees. Er lopen miljoenen rond.


  Maak melding
 10. @GLENN.☝️je hebt me dag goed gemaakt met je comment.🤣ik vraag me ook af waar hij is die racist.alles wat de klok slaat is zwart.


  Maak melding
 11. mokro oprotten wat doe je in een achterlijke land
  jij wil de oppositie laten regeren in een achterlijke land
  je beledigd de oppositie


  gemodereerd
 12. ook al kennen sommige mensen het motief niet ze maken er een alleen om een ander in een kwaad daglicht te stellen, dit karakter eigenschap moeten jullie achterwegen laten
  het maakt een slecht indruk over onze gemeenschap als of wy allemaal zo zyn ,kom nou toch,
  Jullie hebben toch beters te doen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES