VIDEO: Auto na aanrijding op z’n kop in de H.D. Benjaminstraat

5

Dit voertuig belandde woensdagmiddag op z’n kop bij een aanrijding in Suriname. De redactie van Waterkant.Net verneem dat het verkeersongeval rond 15.30u plaats vond, op de hoek van de H.D. Benjaminstraat en de Boretstraat.

Volgens omstanders was de veroorzaker een vrouw, die na het ongeval de auto zou hebben verlaten. Vervolgens zou er een man ter plekke zijn gekomen, die beweerde dat hij de bestuurder is van het voertuig. De politie is nu ter plaatse om de juiste gang van zaken te onderzoeken.

Bij het ongeval raakten zeker twee mensen gewond. Een persoon werd met een ambulance naar de Spoedeisende Hulp gebracht.

5 REACTIES

 1. Weer zo’n maloot die in een stapt en na een aanrijding wegloopt, waarschijnlijk geen rijbewijs. Daarom moet die vent komen om het op te lossen, ze vergeet dat mensen dit hebben gezien. Wacht effe : ”ik denk dat het Wendy en Damsco zijn”.

  sari toi

  Jacko
  gemodereerd

 2. Rectificatie

  Weer zo’n malloot die een stapt, en na een aanrijding wegloopt.
  gemodereerd

 3. Deze vrouw heeft geen rijbewijs haar man schoot haar te hulp onder het mom van.ik heb de aanrijding veroorzaakt. KPS zoekt dit tot op de bodem uit. Die is de boel misleiden en manipuleren.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.