woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidVandaag weer reguliere persconferentie van COVID-19 Managementteam in Suriname

Vandaag weer reguliere persconferentie van COVID-19 Managementteam in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Afgelopen maandag (2e Paasdag) zou de reguliere persconferentie van het COVID-19 Managementteam in Suriname, belegd worden. Die werd echter op de dag zelf afgeblazen. Vandaag, woensdag 15 april, zal de persconferentie normaal voortgang vinden. Deze is vanaf 21.00u hier onderaan de pagina live te volgen.

Ruim een week geleden werd besloten dat de dagelijkse persconferenties van het team niet meer dagelijks gehouden worden, maar drie keer per week en wel op de maandag, woensdag en vrijdag. Ook werd de persconferentie vanwege verscherpte veiligheidsmaatregelen en coronaregels verplaatst naar de Surinaamse Congreshal. 

Deze ontmoeting met de pers wordt live in de huiskamers gebracht door onder meer de televisiekanalen 8.2 en 8.3, op www.covid-19.sr, via radio SRS, op de facebookpaginas van COVID-19, het Nationaal Informatie Instituut (NII) en die van de vicepresident Michael Ashwin Adhin.

Volg de persconferentie hier live:

https://youtu.be/fXlthe7pw0s

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Klopt het wel dat de COCID-19 persconferentie nu vanaf 21.00 uur live is???
  Zo staat het althans vermeld in uw artikel.. was steeds om 16.00 uur.


  gemodereerd
 2. Op de NDP junks na is niemand geïnteresseerd in de onzin die weer verteld zal worden . Het bewijs is reeds geleverd dat de Surinaamse regering; lees BOUTERSE deze crisis zwaar misbruikt en zal misbruiken om in het zadel te blijven.

  Van enige vorm van coördinatie is geen enkel sprake en nog minder van een effectief plan van aanpak.

  Ondanks de schijnheilige excuses van Bouterse met betrekking tot het schenden van het samenscholingsverbod valt niks wat de paarse vloek predikt serieus te nemen .

  De maatregelen zijn in eerste , tweede en derde instantie puur in het eigen belang.

  Ergens achter aan het einde van de rij komt dan het landsbelang.


  Maak melding
 3. Wie houden ze hier voor de gek in Suriname.
  Ik vraag me af of er echt besmettingen zijn. Dit Coronavirus komt Bouterse en zijn boeven goed uit. Dit kunnen ze goed gebruiken om het volk bang te maken. Ze kijken heel goed wat Nederland doet, en doen precies hetzelfde. Mensen, in Nederland zijn er echt BESMETTINGEN EN LIGGEN HEEL VEEL MENSEN OP DE INTENSIVE VARE. Hier liegen ze niet om, er zijn heel veel doden gevallen. In Nederland zijn de maatregelen nodig, omdat er echt corona crises is. In Suriname is het maar de vraag of er echt besmettingen zijn. Kunnen ze hier een onderscheid maken tussen een griepje en Corona?? Bouterse en zijn boeven gebruiken zogenaamde LOCKDOWN, voor eigen doeleinde, allerlei wetten doorduwen . Echt schandalig


  gemodereerd
 4. Het moet de Covid 19 clown team zijn want ze zijn allemaal aangesteld door de dorpsgek bouta van Paramaribo. En kijk hij zelf neemt ze niet zo serieus en maakt de clown team nog belachlijker. Elias, nep colonel veira etc. jullie moeten nog clowns neuzen laten passen net als pinnochio.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES