maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidOnhygiënische winkel in ressort Centrum gesloten

Onhygiënische winkel in ressort Centrum gesloten

-

Does Travel - naar Suriname

Bestuursambtenaren van het ressort Centrum in Suriname zijn vanmorgen bij controle werkzaamheden op een onhygiënische winkel gestuit. De situatie was van dien aard dat de zaak onmiddellijk gesloten moest worden tot nader order.

Enkele geconstateerde misstanden zijn vervallen goederen, sporen van ongedierte, slechte hygiëne in de zaak en in de coolers. De ondernemer heeft de ruimte om alle misstanden in orde te maken.

Indien bij hercontrole blijkt dat alle ongeregeldheden zijn aangepakt, zal de ondernemer in de gelegenheid gesteld worden de zaak open te stellen voor het publiek.

Hieronder meer foto’s van de aangetroffen situatie:

https://www.facebook.com/301995390235262/posts/942193022882159/

opening
Fernandes Express
Passion in concert

22 REACTIES
 1. Hoe zo de ondernemer heeft ruimte om alle misstanden in orde te maken????!

  In deze Corona tijd is het deze ondernemer extra kwalijk te nemen dat hij/zij het hygiënisch aspect niet serieus neemt.

  Permanent de tent sluiten en een gevangenisstraf opleggen zal deze misdadigers wellicht tot inkeer brengen.


  Maak melding
 2. SLAP GELUL VAN HI&T.
  ALLEMAAL 7 EVEN DAAR. 10UUR ZIJN ZE WEER THUIS.
  LUIAARDS NUMMER 1 BIJ HI.

  ZOGENAAMD EEN ARME WINKELIER AANPAKKEN. GAAN JULLIE USD ZOEKEN. TSANG IS EEN SCHANDE VOOR DE CHINEZEN. A MANG SABIE. NA WANG WAARDELOOS SNESIE DRAPE. GIJ GEEN ZIJN BROEDERS SCHANDE.


  Maak melding
 3. Volkomen eens met Freddy.
  Ik snap nog steeds niet waarom het adres van deze smerige winkel niet vermeld wordt.Door het adres te publiceren hoeven wij als klanten nooit meer bij deze smeerlap inkopen te doen maar hebben wij de keuze ons goederen elders te halen.
  Overheid jij hoort de gezondheid van de bevolking te bewaken en niet deze overtreders de mogelijkheid bieden om na schoonmaak vrolijk verder te gaan.Waarom de zaak als straf niet sluiten voor zes maanden ,dat zal een krachtig signaal zijn en niet de tot nog toe gevoerde fluwelen handschoenen beleid, alsof wij bang zijn om op te treden tegen deze viezerikken maar jouw bevolking aan infectie risico’s blootstellen.


  gemodereerd
 4. kijk als het een chinees is uit china dan kan onze minister niet zomaar handelen want er zijn op de achtergrond andere krachten die hun werk doen.


  Maak melding
 5. Nouuuu, de ondernemer heeft de ruimte om alle misstanden inorde te maken. Belachelijkkkk!!!!!!! Ze zijn eenmaal slordig wanneer worden ze dan netjes? Het zit in de genen.


  gemodereerd
 6. Omu denkt nu: Fa alla suma snapu ini rij mi seri via luikje dan sma no kan sjie owru sani ini winkrie dan mi seri owru voorraad moro snel. Wiensie sani over datum poti ini bigi wokpan hei faya dan a knapperig mooi. San denki yu njan ini restaurant. Njan bunkopu dan denki alla sani vers? Haha. Omu kisi yu.

  Wani njan bun sani dan bai yu vers gruntu dan meki njan.

  Omu kisi someni lesi keba. Disi no laatste lesi.


  Maak melding
 7. Schuld van de overlopers. Sharmila heeft de grootste paarse lul gepakt. Kesho komt nu spijt betuigen. Feit is dat Chan gehakt gaat maken met deze paarse bende.


  Maak melding
 8. In Nederland is het niet veel beter ook hier krijgen grove overtreders alle ruimte om het nog een keertje (of tien!) Te doen.

  Het beste is met zijn alle slechte recensies achter te laten waarmee de zaak aan het licht te stellen.


  Maak melding
 9. Stelletje slappe lullen xolang dr geen mensen doodgaan houd het niet op…deze hond moet zn winkel voorgoed sluiten!!!

  Jullie geven de verkeerde signalen af..jullie moeten een voorbeeld stellen want dit werkt zo niet.

  Op deze manier blijven jullie bezig …moet ik jullie verdomme uitleggen hoe jullie je werk moeten doen, die ambtenaar zal zeker weer een dot moni hebben ontvangen.

  Corruptie maakt dit land alleen maar kapot…zolang dit volk moordenaars dieven en dealers accepteerd id politiek zullen we never vooruit komen.

  Te beginnen bij de snuivende moordende liegende bejaarde junk president


  Maak melding
 10. Zoals altijd komen ze d’r mee weg, die ambtenaren die belast zijn met het uitvoeren van die controles zullen ook wel geen schone vesten hebben (zo corrupt als kweetnie wat), het is toch all om bekend dat deng mang e tek tjoekoe, smakelijk.


  Maak melding
 11. Eh eh , mang no mek grap anga BOG Su. Ze zijn van schoon laten maken voor de foto en kaboem, het riedeltje kan weer beginnen. Dus gaan ze weer over een maand naar Viezerik strijken hun Tjoekoe en gaan ze vrolijk fransje zingende verder naar de volgende Viezerik. Boi, a no grap, ik heb in mijn korte leven veel gezien en meegemaakt, maar wat in Suriname gebeurt is met geen tamararinde stok te beschrijven. So so ka, moro ka ai kong.


  Maak melding
 12. Mensen worden vergiftigd …
  En men besluit het restaurant voor eventjes te sluiten…deze restaurant houder weet niet wat corona is ebola sars etc

  Waarom pikt men dit ..waarom geen korte metten maken met deze onmensen.
  Dat dr corruptie op alle lagen bestaat tot daar aantoe ..maar dat men bewust deze winkel eventjes sluit om weer te heropenen vind ik bullshit.

  Ik vind degene die de restaurant afgekeurd heeft zelf zo smerig als die rrstaurant houder…daarom staat suriname stil omdat alles onder de mat word geschoven.

  Wat een volk zijn jullie in eigen land!!!


  Maak melding
 13. Waarom betrekken jullie Nederland er altijd bij. Een groot deel is nog nooit de grens overgegaan. Ze hebben het alleen maar van horen zeggen. Ik ben blij dat ik niet in Suriname woon, want het is slecht gesteld met jullie. Hier is alles op slot, maar de Nederlandse overheid heeft het goed voor elkaar. Van de Surinaamse regering kan dat niet worden gezegd. Stelen van het volk is het devies. Als die 100 miljoen niet was verdwenen, vormde dit een aardig potje om de crisis op te vangen. Jullie regering heeft aan de eigen ondergang gewerkt. Anderen hebben daar geen schuld aan. Ik werp de verwijten richting de Surinamers in Nederland ver van mij.


  Maak melding
 14. Deze chinese winkeliers zijn erger dan varkens. Helaas is dit naar mijn weten, al 75 jaar zo. Deng snesie na agoe, het kan ze geen moer schelen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES