zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenMedia en literatuurVIDEO: 'Geen verband tussen COVID-19 coronavirus en 5G in Suriname'

VIDEO: ‘Geen verband tussen COVID-19 coronavirus en 5G in Suriname’

-

Does Travel - naar Suriname

In de afgelopen weken zijn mede tegen de achtergrond van het coronavirus objecten van telecombedrijven in Europa vernietigd vanwege het verband dat men legt tussen dit virus en 5G. Mike Antonius, directeur van het Telecommunicatiebedrijf Suriname (Telesur), begrijpt de bezorgdheid van de samenleving over de introductie van 5G in Suriname. Hij ziet echter het verband niet tussen het COVID-19 coronavirus zoals die momenteel in de wereld speelt en zegt in het actualiteitenprogramma ACTUA dat er geen reden is tot vrees.

“De stralingen van 5G zijn niet alleen op wetenschappelijke basis door onderzoekers beoordeeld, maar voldoen ook aan de restricties van de Wereldgezondheidsorganisatie, WHO. Telesur volgt als telecomoperator in Suriname ook deze restricties” aldus Antonius.

Hij legt uit dat ook rondom de introductie van het internet 2G en 3G mensen zich zorgen hebben gemaakt. Volgens hem is dit om de tien jaren het geval bij de introductie van een nieuwe mobiele standaard. Bij 5G is er echter niets veranderd ten opzichte van 3G en 4G.

5G is in Suriname uitgegeven op de frequentieband 3.5ghz, dezelfde frequentie waarop toen Wimax als latere standaard voor 3G gefunctioneerd heeft. Directeur Antonius zegt dat niemand last heeft gehad van 3G en 4G en dat bij 5G die vrees ook niet hoeft te bestaan.

Hij roept op tot het omarmen van het 5G netwerk en gebruikmaken van de innovaties en kansen die het biedt. Hij benadrukt dat Suriname in de beginnende fase zit, “maar hoe sneller we het omarmen, hoe verder we kunnen geraken”. De voordelen voor de gemeenschap zijn sowieso snelheid en gemak.

Het 5G-internet biedt kansen voor de verdere ontwikkeling van Suriname vooral wanneer het gaat om de e-visie waarbij het de bedoeling is om diensten in ons land zoveel als mogelijk te digitaliseren, aldus de directeur.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

18 REACTIES
 1. Steeds meer apparaten, of dit nu om apparaten in huis, op kantoor, of op straat gaan, zullen worden aangesloten op de Internet of Things. Dit houdt in dat deze apparaten verbonden zijn met een het Internet, een bestaand datanetwerk. Je hebt hierdoor geen onafhankelijke infrastructuur voor deze apparaten nodig. Om dit te kunnen dragen, is het noodzakelijk dat we een groot datanetwerk hebben. Dit datanetwerk moet om kunnen gaan met de onderlinge communicatie van al deze apparaten, vb wasmachines, koelkasten, tv’s etc
  Ook het verder ontwikkelen van zelfrijdende auto’s, de medische wereld, kunstmatige intelligentie, databeveiliging en meer. Het 5G-netwerk is hiertoe in staat. Surinaamse volk wordt nu in leven gehouden met pakketten en giften. Ook zal men 92 leningen nog moeten aflossen. 5G is het laatste waar je denk.


  gemodereerd
 2. Soms vraag ik mij stellig af of sommige mensen de kolder in hun kop hebben. Wat heeft 5G met corona te maken. Mensen kunnen beter stoppen met apen, en andere dieren die in onze bossen leven op te eten
  Boesmeti. Leguanen en al die shit. Als deze gasten eens wisten hoeveel ziektes deze dieren met zich mee dragen. Bewustwording is ernstig nodig. Lekker kruiden en opeten.
  Waar zijn deze mensen mee bezig. Ze roepen heel wat ziektes en ellende overzicht heen.
  Oeno op dede


  Maak melding
 3. Ik denk dat Meiye bezig is zich te positioneren vanwege de komende verkiezingen. Voor het geval Bouterse verliest, heeft hij een alibi om aan te schuiven bij de volgende President. Dat hij meegaat in deze onzin kan alleen maar betekenen dat hij er een dubbele agenda op nahoudt. Of is dit damagecontrol na het afgelopen schandaal? Jammer van zo een belangrijke geestelijke in ook nog zo een hoge positie!


  gemodereerd
 4. n de afgelopen weken zijn mede tegen de achtergrond van het coronavirus objecten van telecombedrijven in Europa vernietigd vanwege het verband dat men legt tussen dit virus en 5G

  Is BS alleen in Nederland is brand gesticht in zendmasten. Deze man kletst maar wat uit zijn nek. Waarom naar Europa kijken ?


  gemodereerd
 5. Soso nonsens. In Wanica, net onder de rook van Paramaribo wachten wij nog steeds op een vaste aansluiting. Met je hele 5G gezicht.


  gemodereerd
 6. Bij 5G komt een straling vrij die de gezondheid van de mens kan beïnvloeden.
  Zwakke gezondheid en corona.
  Corona virus rechtstreeks van de vleermuis naar de mens is niet mogelijk volgens onderzoekers.
  Er is een gastdier tussen, onderzoekers denken aan een bepaalde katsoort (civetkat)
  Die tussen de vleermuis en de mens in zit.
  Dus de virus heeft zich eerst goed ontwikkeld bij deze katsoort voordat deze op mens overkwam.
  Het zijn allemaal theorieën.
  Misschien is vegetarisch voedsel beter.


  Maak melding
 7. 5G is van een heel andere orde dan 3G en 4G…ook de wetenschappers hebben verdeelde meningen over 5G….5G heeft niets te maken met het coronavirus….maar de straling van 5G is wel heel sterk!!


  Maak melding
 8. Straks zijn radiogolven kankerverwekkend verklaard door preker meijer. Ga toch j mulo diploma halen en kom daarna terug. Spuit elf heeft weer moeder. NEXT


  Maak melding
 9. @Boeboe: Wat heeft 5G met corona te maken.

  Naar men zegt en schrijft (google maar) veroorzaakt 5G wel lichaamsverschijnselen die lijken op de coronavirus.
  Overal waar met 5G wordt getest, vallen vogels dood neer. Toeval?


  Maak melding
 10. Lastig dat deze gasten ons ‘die domme en trage massa’ deze mooie praatjes door onze kelen wil doordrukken… ergens hebben ze gelijk wij zijn de zwakste natie van de hele wereld denk ik… Het is overduidelijk bewezen hoe die vogels neervielen,maar neen het is niet schadelijk voor domme mensen als ons toch!! Oprotten met dat ding zeg ik… waarom niet een ander land als proefkonijn nemen of oh ja ik was vergeten die domme massa opruimen he verzieken… Zoveel geweldige ontwikkeling Iam Gold, Newmount, Staatsolie raffinaderij, Grasalco, olievondsten.. nu 5G en een zieke,verziekt,gefrustreerde volk denk a tori is dan toch terecht als ik zeg Oprotten… Laat het naast die hele hoge koers,geringe overlevingskansen en grove armoede toch straalvrij zijn dan…
  HEB HART VOOR SURINAME…. is ons land al niet voldoende gebroken geldzuchtige kleine groep rijken.. is het nog niet voldoende zijn jullie nog niet verzadigd.. Het komt die massa niet ten goede STOP!!!!


  Maak melding
 11. 5G zend en ontvangst vermogens zijn zwaarder, dus het stralings gevaar is ernstig, het is een onzichtbare levensvernietiger, de stille dood constructie, dementie, alzheimer, op jonge leeftijd vergeetachtigheid, de mens heeft van nature ook een biologische zend/straal mechanisme, door de komst van de Zendmasten 2G-3G-4G en nu de 5G, is alles uitbalans.
  “De mensheid wordt door hun eigen kunnen tot vernietiging op uit”


  Maak melding
 12. “”Hij ziet echter het verband niet tussen het COVID-19 coronavirus zoals die momenteel in de wereld speelt””.

  Ongeveer zoiets, hadden de belanghebbenden, over de
  Titanic ook gezegd.

  De tijd zal het leren?


  Maak melding
 13. Ik ben Anti-5G!!
  Mensen denken jullie aan je gezondheid! Wil je volgepropt worden met kanker knobbels? We hebben al covid hier, we hebben niet nog meer ziektes nodig. Mensen worden al decennia ziek en doctoren vinden geen oorzaak daarop. Los van ziek worden worden we luier, dommer, raken verslaafd aan de virtuele wereld. We genieten nauwelijks van de wereld rond ons heen. We zitten eerder met de neus in de schermen. Als covid en 5G een verband hebben, who knows? Alles is mogelijk deze tijden. Maar het is al sterk bewezen dat deze G-weetikveel stralen niet goed zijn voor de gezondheid. Trump wilt naast 5G zelfs 6G hebben, zegt dat je niets? Rings a bell? Denk a tori. Denk aan je geliefden. Zeg nee tegen dingen die we niet nodig hebben!


  gemodereerd
 14. COMMON SENSE MENSEN….
  november 2019 1ste plek waar 5g wereldwijd werd getest WUHAN – binnen 2 maanden is er een outbreak.
  diamond princess boat exact hetzelfde
  zuid korea
  italie
  USA outbreak
  Wanneer je de mappen van 5g verkgelijkt met de plekken waar COvid – 19 het hoogste is dan zie je een duidelijk verband. De heer van telesur die geïnterviewd word, het is in zijn financieel belang dat 5g geplaatst word. Ik zou het dan ook geloofwaardiger gevonden hebben als er iemand geïnterviewd werd die in het belang van het volk spreekt. Laten we met zijn allen gaan demonstreren tegen 5g. Oh wacht… we kunnen de straten niet op 😉


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES