Braziliaan schiet landgenoot dood op goudveld in Suriname

7
wapen

Een Braziliaan heeft vanmorgen een landgenoot doodgeschoten op een goudveld in Suriname. Waterkant.Net verneemt dat de schietpartij plaatsvond op een goudveld te Chilliepassie 1, gelegen op bijkans 2 uren varen vanuit Afobakka.

De verschillende Surinaamse autoriteiten zijn inmiddels in het gebied voor onderzoek. Nadere details over het geval is nog niet bekend. Later meer.

7 REACTIES

 1. Ook weer zo een ongeorganiseerde sector. Indien deze regering niet steeds bezig was de eigen zakken te vullen en structuur wist te aan te brengen in de goudwinning had de financiële situatie ban het land er totaal anders kunnen uitzien.

  De voorraden worden weggedragen door een Slimme multinational, ongecontroleerde binnenlandse bewoners en illegale Brazilianen.

  Ik denk derhalve niet dat er iemand is die wakker ligt van dit bericht .

  Een zooitje is nog zacht uitgedrukt.
  gemodereerd

 2. goede gelegenheid om alle brazilianen nu uit suriname op te donderen. ze plunderen alle goudvelden kaal.
  gemodereerd

 3. Ik zie liever ook overlopers dood geschoten worden. Het zijn verraders. Overlopen om de mpp dronkaard lul te eten. Sharmila heeft de grootste Bana te pakken. Vaseline zal ze wel nodig hebben gehad. Chodelul heeft nog in voorraad.


  Maak melding

 4. alleen in suriname kan dit snap niet dat ze nog steeds niks eraan doen om die illegaliteit in suriname,al het gajes die alles komen vernagellen,bauta geef het goede voorbeeld,al die guyanesen ,Brazilianen, chinezen,.

  het land uit trappen en nooit meer toelaten,maar bauta heeft het te druk met zn wisky,en zn lijntje coke.

  moge de laatste het licht uitdoen…..
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.