dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSurinamer in België aangehouden voor moord op Belgische ex-vriendin

Surinamer in België aangehouden voor moord op Belgische ex-vriendin

-

Does Travel - naar Suriname

In België is een 56-jarige man van Surinaamse afkomst aangehouden voor de moord op zijn Belgische ex-vriendin. Volgens lokale media gaat het om Michel T. uit Zelem, die uit jaloezie zijn ex zou hebben doodgestoken.

De vrouw werd zaterdagavond dood aangetroffen in de studio van de man in de Breedvenstraat. Hij ontkende eerst maar heeft uiteindelijk bekend haar te hebben doodgestoken en is maandagavond aangehouden.

De twee hadden na jarenlang bij elkaar te zijn, onlangs een punt achter hun relatie gezet. “Zijn stoppen sloegen door toen hij hoorde dat ze een nieuwe vriend had” aldus zijn advocate.

Het slachtoffer is de 49-jarige Anja Vlayen uit Loksbergen, op de foto in betere tijden nog samen met Michel T. te zien.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

35 REACTIES
 1. Bij velen van dit soort, slaan de stoppen al door, wanneer je slecht praat over hun moordenaar als president, en over het wanbeleid van deze paarse bende de afgelopen 10 jaar.


  gemodereerd
 2. Een vrouw is niet een man zijn eigendom/bezit.maar sommige mannen snappen dat niet.bij hun is t;als ik je niet kan hebben/behouden,dan krijg niemand je.want joe na’f mie.


  Maak melding
 3. Wat een lafaard die het niet eens waard is om als vent genoemd te worden. Op de foto lijkt het mij een mooie aantrekkelijke vrouw en een oerlelijke man. Wat zag zij in deze lelijke man. Ik spreek uit ervaring deze klojo wordt in de gevangenis flink aangepakt.


  Maak melding
 4. Zo zie je maar mensen, schijn bedriegd. Een foto is poep als het gaat om status of whatever!

  Heel veel sterkte aan de familie en vrienden!

  “politiek erbij halen?”
  – Ja de waarheid is altijd hard. Mag niet gezegd worden. Dan schreeuwen ze om het hardst voor rotte vis en gooien met modder. Dat doen mensen altijd als ze niks willen leren en maar 1 visie voor ogen hebben


  Maak melding
 5. @ blakaboy,

  Gelukkig niet jouw hersenen, want jij begrijpt het verband niet, wil er alleen maar mee zeggen als voorbeeld, wanneer je iets nadeligs zegt over de politiek tegen dit soort gasten, waarbij jij waarschijnlijk ook onder valt, jullie stoppen gelijk doorslaan, je reactie bevestigd dat maar weer eens.


  gemodereerd
 6. Manu ,wat heeft deze Moord met Suriname 🇸🇷 te maken, ik kan jouw effe niet volgen, Moord is helemaal niet in Suriname 🇸🇷 plaats gevonden, jij aura zit vol met negatieve energie dus je kan niet helpen 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂, wacht maar tot 25 Mei , dan kan je lekker naar de stembus 🗳.


  gemodereerd
 7. @ Blakaboy 14 april 2020 At 19:33
  @Manu, really, politiek erbij halen? Moey dat nou? Zeker heb je hersenen van een garnaal.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>correctie.. ERWT !!!!


  gemodereerd
 8. @ kale,

  Als je goed begrijpend kunt lezen, heb ik het niet over een moord gehad, maar over stoppen die bij sommige mensen snel doorslaan, weet dat begrijpend Nederlands voor sommigen moeilijk is, en neem je ook niet kwalijk.


  Maak melding
 9. @wendy
  Top punt van hypocrysie. Als het zou gaan om een positieve bericht dan zou je jouw waffel wel openmaken en aangeven dat het gaat om een surined. Daar het in deze gaat om een negatieve bericht dan is het gelijk geen surined maar een nederlander net een Nederlandse nationaliteit.


  Maak melding
 10. Als moderne beschaafd land heb je deze kansloos en arme zwerver een nieuw leven gegeven. Je gaf als land bescherming en een veilig onderdak. Deze zwerver genoot van alle voorzieningen die je als land kent. Medische zorg, hij kon eindelijk eens als mens over de straten lopen en niet als een verwilderde aap. Hij kreeg van het land een van haar dochters die zo naïef was een relatie met een wilde aan te gaan. Een wilde blijft een wilde.
  Kijk wat deze wilde man gedaan heeft. Hij kon zijn driften niet meer aan en doodde subiet zijn ex vrouw. Een aap zal altijd zijn territorium beschermen en ook zijn harem. Ook al wil jet wijfje niets meer met hem te maken hebben. Hoe neemt de aap wraak ? Hij dood of de vrouw of de kinderen. En maar blijven ontkennen dat de mens niet afstamt van apen. Deze zwerver bevestigt het.


  gemodereerd
 11. wendy 14 april 2020 At 19:46
  Hij heeft geen Surinaams paspoort dus hij is GEEN SURINAMER.
  Is een Nederlander.
  gemodereerd

  Begrijp ik het goed dat je hiermee de moord goedkeurt ? In China worden zwarte keskieshies door de gele keskieshies uit huizen gesleurd en mishandeld en worden ze gevraagd om naar hun land terug te gaan omdat deze zwarte keskieshies de veroorzaker van het Corona virus zinn. Keur je zeker ook goed omdat de zwarte keskieshies geen Surinamers maar Afrikanen zijn?
  Zo ziek ben jij in je hoofd !


  gemodereerd
 12. Wendy wijdbeens,
  Hoe kom jij erbij dat deze man een Nederlands paspoort heeft?
  Deze smeerlap is één van de vele Surinamers die zich in België gevestigd hebben, in de hoop een verblijfsvergunning in de wacht te slepen omdat het in Olland toch niet lukt na diverse pogingen. Laat je beter informeren; want in België krioelt (lees creoolt) het van deze gelukzoekers uit Suriname die de ellende van dat land niet langer kunnen verdragen.
  Die moord heeft niets te maken met jaloezie; maar a ben ha’t a neger taki a no mang ka moro in wit-man magasin. Profiteurs!


  gemodereerd
 13. Het zijn niet alleen de Surinaamse mannen die zich niet kunnen gedragen. Hou toch op met generaliseren.


  gemodereerd
 14. Beste mensen, wat zijn we weer hard en destructief bezig naar elkaar. Kijk naar de wereld geschiedenis & lees de boeken over de mensheid. Natuurlijk is iemand die vermoord een moordenaar. In elke mens zijn de afschuwelijk krachten maar ook de mooie/constructieve krachten aanwezig. In India verkrachten Hindostaanse mannen op afschuwelijk manieren vrouwen en meisjes en daarna maken ze die af. En ook in Afrika, Nederland gebeuren zulke afschuwelijke dingen. Het is niet een hele bevolkingsgroep die zo afschuwelijk handelt, maar individuen uit die bevolkingsgroep. En natuurlijk in Suriname zijn mensen met een bepaalde huidskleur die meer misdaad plegen en dit is niet goed te praten, maar je milieu, je kansen, je opvoeding heeft daarmee te maken en niet te vergeten je eigen beslissingen.
  Niet lang geleden heeft een 16 @ 17 jarige jongeman van hindoestaans afkomst iets vreselijk gedaan en dat was geen creool he.

  Wat hebben blanken tijdens de wrede slavernij niet uitgehaald, zie geschiedenis boeken.
  En dat bouta zich zou afschuwelijke gedrag en geen bal verstand heeft om een land te regeren heeft niets te maken met alle mensen die op hem lijken.

  Een beetje relativeren helpt ook.

  Verbreed je horizon, lees boeken over de mensheid.

  Gado de wang boeng Gado so a de


  Maak melding
 15. Weer zo’n bezitterige idioot, er zijn nog genoeg dames in Europa die een gekleurde man zoeken. Maar deze loser vindt, wil je me niet, dan krijgt een ander je ook niet !
  Gewoon M 4 aan zijn reet plakken, na een paar minuten is alles opgelost.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 16. Ma ik begreipe nie warom sulke auwe frauwe nog ander mang soeke. Wat hebbe sei nie gekreege dang?
  Ma die mang moete ook nie moorde. Want hei sein Got nie die geeve leefe en neeme leefe.


  Maak melding
 17. Wat gaat de strafeis zijn daar en de luxe daar in de gevangenis, die ellendige leegloper had zichzelf voor een trein kunnen gooien.
  Nu moeten de belastingbetalers jaren voor hem gaan zorgen hoop dat hij crepeert aan het caronavirus.
  Wat denken die klerenlijers dat vrouwen hun bezit zijn.


  Maak melding
 18. @manu..manu kan niks aan doen hij is zwaar handicap zwaar beperking en IQ van zwaar beneden de staaldraad..


  gemodereerd
 19. Ik vraag me af wat een moord gepleegd in België te maken heeft met NDP of überhaupt met Suriname of met Nederland? Zijn jullie de weg kwijt of zoiets? Als het een blanke moordenaar was geweest dan zou hij waarschijnlijk een slechte jeugd hebben gehad of zich eenzaam hebben gevoeld of iets dergelijks, om zijn daad goed te praten. Mensen wordt wakker, dit gebeurt in ieder land en op elk niveau en overal ter wereld, niet alleen bij deze persoon. Tuurlijk praat ik het niet goed vanwege het feit dat dit overal ter wereld gebeurt, maar wees niet zo bekrompen en bekijk de dingen in een breder perspectief.


  gemodereerd
 20. Rectificatie. 15-04-20 10:59 uur

  Het moet zijn C- 4 en niet M- 4

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 21. Wat een loser,😠 ik hoop dat hij zijn hele leven achter de tralies blijft. Zulke gasten gaan met iedereen vreemd, en je mag het vooral niet in je hoofd halen er een punt achter te zetten. Moeders voed je zonen beter op, liefde en vertrouwen moet van twee kanten komen,als dat niet lukt, gewoon loslaten.😏


  Maak melding
 22. Houdt je bij het onderwerp !!!!

  Man is verlaten en kan het niet bolwerken
  Doodstraf invoeren, want dat heeft hij ook toegepast op deze dame. Scheelt weer een hoop geld, hetgeen België beter kan besteden aan andere zaken.
  .


  Maak melding
 23. “Zijn stoppen sloegen door toen hij hoorde dat…”

  Zo voorspelbaar zijn de Surinamers. Maar tegen uitbuiting hebben ze nog geen antwoord gevonden…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES