maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie Suriname houdt voortvluchtige straatrovers aan

Politie Suriname houdt voortvluchtige straatrovers aan

-

Does Travel - naar Suriname

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP)van het Korps Politie Suriname heeft onlangs twee voortvluchtige straatrovers aangehouden. Ze worden verdacht van een straatberoving, gepleegd op vrijdag 28 februari waarbij sieraden en een mobiele telefoon zijn buit gemaakt.

Op zaterdag 28 maart is de 37-jarige Allan H. aan de Kasabaholoweg aangehouden. Zijn 19-jarige kompaan Luciano, C. is daarna door rechercheurs  van de afdeling Recherche Regio Midden, bijgestaan door leden van RBTP,  in het ressort Kwatta aangehouden, meldt de politie vandaag.

Het tweetal is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De afdeling Recherche Region Midden is belast met dit strafrechtelijk onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

16 REACTIES
 1. Men moet in dit gebiedt flink opruimen, overschot aan criminelen, het lyk wel alsof alles mag in dit gebiedt de overheidt is onzichbaar of handthaafd niet
  de hoogste tydt dat men hier de avondtklok gaat handhaven, want snachts is het gewoon als of men met vergunning over straat mag stop dat abdrupt Bureau uitvlugt en Kwatta


  Maak melding
 2. @Panli

  Je kunt er ook voor kiezen om zelf op te rotten naar jouw land van herkomst!


  gemodereerd
 3. Ik vraag me af of het nodig is om deze rovers aan te houden. Is het niet verstandig om deze rovers te gebruiken als schietoefeningen e/o gericht te kunnen schieten.


  Maak melding
 4. Erg hoor
  Wat er allemaal in Suriname gaande is.
  Roof roof en een dronken president in flora.


  gemodereerd
 5. Hel@@spind@k@@s : u heeft er eentje overgeslagen; onzichbaar = onzichtbaar.

  Mischien had je ook puntjes aan het eind van die zinnen kunnen plaatsen.

  Men moet in dit gebied flink opruimen, overschot aan criminelen, het lijkt wel alsof alles mag in dit gebied. De overheid is onzichtbaar of handhaafd niet.
  De hoogste tijd dat men hier de avondklok gaat handhaven, want snachts is het gewoon alsof men met vergunning over straat mag. Stop dat abdrup!!! Bureau uitvlugt en Kwatta.


  gemodereerd
 6. Het valt mij op dat er nog steeds veel racisten onder de hindustaanse bevolking leven,gezien de reacties.
  Suriname behoort niet toe aan de hindustanen,de creolen zijn als slaven uit africa geimporteerd en daarna de hindustanen als contract arbeiders na de afschaffing van de slavernij,dus met andere woorden als de creolen terug naar africa moeten gaan,waar moeten de hindustanen dan naar toe is mijn vraag,want dit gezeik moet een keer afgelopen zijn wij zijn allemaal surinamers.


  gemodereerd
 7. Zijn de Bankrovers, die de mega-Roof bij de Centrale Bank
  hebben gepleegd al aangehouden ?????

  Doewet ! Doewet ! Doewet !


  gemodereerd
 8. Nou, misschien kunnen we geneesmiddelen op ze uitproberen. Hoeven we de arme dieren niet meer te misbruiken als proefkonijn
  Hel@@spind@k@@s
  hij weet het wel, een enkele keer vergist hij zich en schrijft hij nagenoeg foutloos.
  Nickname change


  gemodereerd
 9. @ Babylovesloly

  1000% met je eens, het zijn parasieten en dienen uitgeroeid te worden het kost de belasting betalers maar geld, om ze te onderhouden !

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 10. Dit soort jongetjes aanhouden lijkt stoer. Stoer zou het pas voor mij zijn als de politie zou durven op te treden, bij samenscholing van NDP-ers. Op te treden als handhavers als de president de regels aan zijn laarzen lapt.

  Dan blijft naar het schijnt hun zweep in zeer verkorte versie in hun broek zitten. Stelletje schijters, die selectief de held willen uithangen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES