Politie houdt man aan voor zware mishandeling

5
gevangenis suriname

De 22-jarige Gabriël W. is op dinsdag 7 april door de politie van Livorno opgespoord en aangehouden, waarna hij in verzekering is gesteld. Dat meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

Gabriël heeft op maandag 6 april, samen met twee kompanen, een woning in de Tout Lui Fautweg aan gedaan. Op dat woonadres hebben zij een man zwaar mishandelt. Zij hebben de man kap- en steekverwondingen toegebracht.

Na medische behandeling deed het slachtoffer aangifte tegen Gabriel en zijn kompanen. De volgende dag heeft de politie Gabriël in de Rattanweg aangehouden. Kort voor zijn aanhouding had Gabriël iemand bedreigd met een misdrijf. Toen hij werd aangehouden had hij een houwer in zijn bezit. De houwer is in beslag genomen.

Gabriël is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld ter zake onder andere zware mishandeling en bedreiging met enig misdrijf. Zijn kompanen worden opgespoord, aldus het Korps Politie Suriname.

5 REACTIES

 1. Vraag me af op dit platform voor een Surinaamse doelgroep is. Het is altijd negatief nieuws. Het is alleen maar angst zaaien en haat voeden tussen de verschillende culturen in ons mooie Suriname.

  Deze post wordt zeker weggehaald.


  Maak melding

 2. Frantz ik snap jou reactie in deze niet. Mensen willen op de hoogte gehouden worden van wat er speelt in de maatschappij en het hoeft niet altijd negatief nieuws te zijn, maar ook positieve zaken zoals , mc Donald bedankt zorgverleners voor hun inzet. Door dit Forum blijf ik op de hoogte van de gang van zaken in SU, aangezien ik belangen heb in dit Land. Je wordt alerter en kan daardoor gericht handelen. Stop je kop niet in het zand maar face the fact’s. Geen struisvogel politiek dus.


  Maak melding

 3. @@@ Vraag me af op dit platform voor een Surinaamse doelgroep is. Het is altijd negatief nieuws. Het is alleen maar angst zaaien en haat voeden tussen de verschillende culturen in ons mooie Suriname.

  Een zeeeeer goed oplettende lezer !!!!!
  Pas op zij gaan met PANNEN naar jou gooien de Koosjes & de Ray tjes


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.