maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidWeer COVID-19 patiënten in Suriname genezen verklaard

Weer COVID-19 patiënten in Suriname genezen verklaard

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname zijn weer twee patiënten, die besmet waren met het coronavirus (COVID-19), genezen verklaard. Dat meldt de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. De teller van het aantal genezen personen is vanmorgen bijgesteld van 4 naar 6.

Nadere informatie omtrent de laatste twee genezen patiënten staat nog niet vermeld op de website. Het aantal positief geteste mensen in Suriname is tot en met vandaag nog steeds tien, waarvan één persoon is overleden.

Momenteel zitten 136 personen in quarantaine op overheidslocaties en 84 in thuisquarantaine onder overheidsgezag. De reguliere persconferentie van het COVID-19 Managementteam die vandaag belegd zou worden, gaat niet door. De volgende persconferentie is op woensdag 15 april.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

23 REACTIES
 1. Kondremangs
  Gelukkig zijn deze mensen genezen. ….Sranang na wang segi kondre. ..helaas. .vul de rest maar in. …Waldootje. .het zijn hoe dan ook onze sranangmangs en oemas. ….net als dat jij een sranangmang bent. ..tog?
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 2. Waldo komt nogal geirriteerd over. Het is natuurlijk niet leuk dat zijn grootste voorbeeld bouta constant negatief in het nieuws komt. Maar geen zorgen. Na 25 mei enkel nog berichten over hem hoe hij zich misdraagt in santa boma.


  Maak melding
 3. Bravo !! En gefeliciteerd !!

  Gelukkig heeft de regering optijd aangeklopt bij de VHP. De partij met kennis, kunde en daadkracht.

  De VHP heeft om landsbelang hulp aangeboden aan Elias. Jullie kennen allemaal nog de berichten waar Elias de VHP om hulp kwam smeken.

  De VHP zal alle Surinamers redden !
  Dat na lobie foe VHP.

  Krakti !


  Maak melding
 4. Ik wil geen politiek bedryven met dit Pandemie ,wat ik wil zeggen is dat men niet te optimistisch moet gaan worden, we staan aan de vooravondt van deze pandemie
  wy moeten alle regels aanhouden en na leven want dit verspreidt zich als een lopend vuurtje
  of mooier als olie op het water dus AUB Blyf thuis zorg dat jy je afstaand houdt, no pet
  TAKE CARE


  Maak melding
 5. Trots op mijn failliet arm bananen republiek.
  God alleen heeft Suriname in zijn handen om te voorkomen dat we het tot nu toe hebben kunnen overleven met dat duivelse Coronavirus dat wereldwijd slachtoffers heeft gemaakt.
  USA, Europa enz met miljarden $ € dus geld no jepi ding rijke landen.
  Suriname is een gezegend land en gaat dat ook blijven failliet arm ‘moordenaar’ als president ik ben waarschijnlijk met gezin de enige die gelukkig is in dit land.😘👌💜


  Maak melding
 6. Elk succesje wordt door Waldo aangegrepen om zijn gal te spuien richting de mensen die niet zijn mening delen.
  Het is mooi dat mensen genezen zijn verklaard vooral in een land waar een mensenleven niet zo veel voorstelt.
  Ik bekijk de berichtgeving mbt de genezing van de twee aan Covid-19 lijdende mensen genuanceerder. Ze leden aan het Covid 19 virus maar lagen ze ook op de I C ? Werden ze kunstmatig via beademingsapparatuur in leven gehouden ? Hoe ernstig waren de symptomen ? Als op de eerste twee vragen met ja beantwoord wordt en de derde vraag met kritisch dan is het inderdaad een bijzondere prestatie. Wereldwijd worden mensen gelukkig genezen verklaard en is in het Westen specialisten hard op weg een vaccin te ontwikkelen. Gelet op de hoera stemming van Waldo mogen zij hun onderzoeken staken want Suriname heeft een vaccin ontdekt, zo ik deze besneden branieschopper uit Nederland moet geloven.
  Toch maar langs de psychiater dokter Joemman gaan Waldo.


  Maak melding
 7. Daadkracht van de NDP-regering is pet pet in de rij staan bij Chotelaar. En niet werkende medicijnen importeren van Cuba.
  Eindstand Elias gaat hulp vragen bij ….

  Red Suriname ! Doehet !

  Krakti !


  Maak melding
 8. @Waldo heeft zodanig last van slapeloze nachten zoals toegewenst door de veroordeelde massamoordenaar en veroordeelde drugscrimineel dat hij aan verstandsverbijstering lijdt. A mang las passie. Waar Waldo goed voor is: uitgewerkte alcohol in een pisstraal met een open mond opvangen, zoals dat een vaseline smeerder betaamt. We weten allemaal dat Waldo geen man is. Hij doet zich als een man voor, maar is in feite een politieke motjo van hindustaanse afkomst. Ga gauw thuis kijken, misschien heeft je hele familie zich door jou gedrag van het l even beroofd ipv te lijden aan slapeloosheid.


  Maak melding
 9. Kondremangs. ….
  Morkro. …dus Waldootje is Sharmila van faja pepre nieuws ? ???? De voormalige kroonprinses van de vhp? ???? I sa mang. ….maar laten we hopen dat de andere zieken volledig genezen. .zodat alle maatregelen teruggedraaid worden. ..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 10. Ja mang, bij de laatste reshuffle dact ze minister van justitie en politie te worden. Ze kwam uit de kast..eh eh. Ik weet niet of de veroordeelde moordenaar weet wat ” uit de kast komen” betekent. Anyhow, daar werd publiekelijk bekend gemaakt dat zij niet op mannen valt. Na wat worstjes in alle gaten gehad te hebben, fungeert ze nu als een fulltime trol op wkn. Sari tori!


  Maak melding
 11. Met een uitgespuugd worstvelletje als jou, heb ik persoonlijk niks te doen. Het verwonderd mij alleen hoe bekrompen en rancuneus je bent. Voortaan zal ik me maar met mijn varkens bemoeien, immers ze zijn slimmer dan jou. Succes met je trollenrol, en ik hoop je na 25 mei te horen. Tang boeng, srieb sweetie en blijf je als een afgedankte piespattoe gedragen. Het siert je enorm.


  Maak melding
 12. Waldo wat wil je bereiken je humor?want ik ga ervan uit dat iemand met verstand een beetje serieuzer is. Zijn de patiënten genezen door boenoe mang,Cubaanse artsen. Hebben deze mensen wel Corona gehad? Want dan kan jou pres de wereld helpen tegen deze virus. Aangezien je niet zo goed in je hoofd bent, nog even geduld VHP zal voor jou ook mooi zorginstellingen bouwen. Nog Effe volhouden met wiet,coke en johny walker . Het recept tegen Corona?


  Maak melding
 13. Wat voor een persconferentie wil men gaan geven op 15 April???
  De zogenaamde leider van het land heeft schijt aan alles zal het daarover gaan???

  Al deze patiënten die naar huis worden gestuurd zijn halverwege hun behandeling al ontslagen uit het ziekenhuis omdat er gewoonweg geen IC bedden zijn.
  Dus dat lul verhaal moet men aan iemand gaan verkopen die stront in de ogen heeft.


  Maak melding
 14. Redskin precies dezelfde vraag wilde ik stellen aan Waldo. Hadden deze mensen Covid 19 of werd er vermoed dat ze besmet waren. Ik zie dat Bumblegun ook dezelfde vraag heeft gesteld waarop door Waldo niet geantwoord is. Weet je misschien moeten we haar met rust laten.


  Maak melding
 15. Waldo, jij kleine bermrat nu sta jij in de rij bij Chotelal maar Excellentie Santhoki gaat ervoor zorgen dat die koers omlaag gaat zodat dat je met uitkering methadon kan kopen. En misschien houd je nog eind vd maand srd’s over stuk ellendeling dat je rondloopt. Ook jij gaat straks respect tonen voor de VHP en President Santhoki. En als die last te zwaar voor je wordt neem je maar enkele reis naar Bosje Brug.


  Maak melding
 16. Alle miljoenen hulp gaan nu verdampen in de paarse zakken. Ze hebben toch niet meer nodig voor het volk. Noodtoestand afgekondigen is puur voor verkiezingsfraude geweest. Deze regering is nooit transparant geweest. Mpp dronkaard gaat lekker met zijn vrienden op stap terwijl het volk moet een bidden voor een portie eten. Hij zegt…fuck Coronavirus. Mi na gado.

  Laat de frisse oranje wind snel maar komen. Suriname heeft het hard nodig.


  Maak melding
 17. Boeler vaseline smeerder zijn familie zal wel besmet worden met het coransvirus. Dan zal hij hier anders piepen. Ik hoop het niet, maar sommigen verdienen het.


  Maak melding
 18. Chan is de enige redder van Suriname. 90% van het volk heeft vertrouwen in hem. De VHP wordt sowieso de grootste winnaar. De koers moet gestabiliseerd worden en dat kan Chan alleen. Mpp bouta dronkaard lapt alles aan zijn laars. Waardeloze alcoholist is hij.


  Maak melding
 19. Agoetigri

  13 april 2020 At 23:12

  Boeler vaseline smeerder zijn familie zal wel besmet worden met het coransvirus. Dan zal hij hier anders piepen. Ik hoop het niet, maar sommigen verdienen het.

  =============================

  Onze Waldo heeft een nieuwe hobby, namelijk het vingeren van de achterwerk van Bouterse. Daar krijg je roestige nagels van. Hij doet er goed aan bij Chodeghaar een nagelknipper en een stuk zeep te kopen.


  Maak melding
 20. Waldo velen zijn gestorven voor idealen. Jouw ideaal is Suriname verkopen aan China maar dat gaan we niet doen. En wat mij betreft leg je maar een stuk touw om je redimusu nek. Het land Suriname wordt opnieuw gebouwd maar dan zonder loze beloftes met kundige mensen. Jouw afgod tralalul Bouterse gaat de bak in.


  Maak melding
 21. Ik vind dat de Surinaamse Nederlanders juist, blij zijn dat Suriname, niet hard is getroffen door deze verschrikkelijke virus.

  Als ik binnen de grenzen van ons land kijk, kom ik tot de conclusie dat die mensen veel voor Suriname en het volk geven.
  Ik ben benieuwd, wat er allemaal hier, over de besmetting en doden van de virus, geheim wordt gehouden en waarom.
  Ik weet dat in ons mooie land de waarheid, heel diep, wordt begraven.


  Maak melding
 22. Hilarisch dat de ontmaskering van Sharmila..alias Waldo leidt tot scheldkanonades op deze site.
  Als je jezelf profileert als dorpslet van de politiek moet je verwachten dat je een keer door de mand gaat vallen.
  Boontje komt om zn loontje.


  Maak melding
 23. @Leek
  Je hebt groot gelijk. Wat staat het volk nog te wachten. Sommigen zijner goed in bepaalde zaken in de doofpot te stoppen. Struisvogelpolitiek. Pe a monie de.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES