zondag, maart 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Stokslagen voor man die avondklok Suriname overtreedt

VIDEO: Stokslagen voor man die avondklok Suriname overtreedt

-

De Nationale Carrierebeurs

In Suriname is de partiële lockdown oftewel ‘avondklok’, waarbij geldt dat men zich van 20.00 uur ‘s avonds tot 06.00 uur de volgende ochtend niet op straat mag begeven, afgelopen vrijdag met twee weken verlengd. Dat de Surinaamse politie hard optreedt tegen overtreders blijkt ook uit onderstaand filmpje.

Daarin is te zien dat een burger tijdens een patrouille van de politie wordt opgemerkt door een van de ordehandhavers. Als protocol geldt eigenlijk dat de overtreders van de avondklok naar een politiepost overgebracht zullen worden, waarna zij pas om 6 uur in de ochtend worden vrijgelaten.

Deze man werd echter op een andere manier aangepakt: een handhaver loopt met een stok naar hem toe en zegt “staan blijven, wat doe je hier?” “Ik doe niets” zegt de man en voor hij het weet krijgt hij twee harde slagen met een stok.

De man loopt daarna verder gevolgd door de orderhandhavers, waarvan een met een zwaar wapen en daarachter een politieauto.

Bekijk de beelden hier:

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

36 REACTIES
 1. A man tek’ den tu slag kefalek bikkel. Tog a man si kans fu waka lek’ wan wakaman baka den slag. Nomonomo, te a doro oso, na wan tra tabaka o teki en. Soso krei nanga bari.


  Maak melding
 2. Kyk maar op Richelieu marienburgweg by de chineez…aantal mensen in groepen zitten te borreln…wat de cops vn richelieu?…niks…en niks…wie is de RC vn commewyne…??..politie mut harder optreden in Richelieu…..skowtoe frede vndaar…


  Maak melding
 3. Is de schuld van NDP dat deze sympatisant in het paars . Ik heb eerder het idee dat de 2 met stokken gedetineerden zijn die werden uitgelaten in de auto en in de berm zie ik de uniformen.
  Bikkel hoor net ie kba klaar a skowtu ing vrouw a kies joe dang now joe e tek joe slag like a man.


  Maak melding
 4. Koos 13 april 2020 At 16:49

  Mmp jaren 80 stylo. Wat is er mis om een boete uit te schrijven of de man aan te houden. Waarom mishandelen
  %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%5

  De 2e uithaal kan nog gevolgen hebben met die nekslag


  Maak melding
 5. Bumblegun
  Dit is geen na-aperij van Pakistan en India. Dit is na-aperij van de periode jaren 80 waar de jongemannen open en blood met de lange balata pees werden afgeranseld. Deze avondklok overtreder kreeg er maar 2 en aan het geluid te horen is het balata bullenpees want anders a jonkoemang bing bari keba.
  Herinneringen aan de jaren 80 en ook toen nam de criminaliteit af totdat de werkelijke criminaliteit open en bloot werd geëtaleerd door de zogenaamde militaire top.
  Dat zie je nu dus ook gebeuren


  Maak melding
 6. Barbaars optreden van de Surinaamse politie!!! Wat is er mis om een overtreder van de avondklok op de bon te slingeren. Maar kijk ze dan weer de stoere jongens uithangen.
  Geweld kan nooit de oplossing zijn.
  Gaan ze Bouterse ook op de vingers tikken die het samenscholingsverbod publiekelijk aan zijn laars lapt?????


  Maak melding
 7. Big Big man. Wat een belediging. Wiep din mars.

  Er zijn regels

  Big man over treedt de regel om
  tussen 20.00 uur – 06.00 uur in de avond niet op straat te zijn.

  Agent hanteert de zweep, vraag niet eens naar de reden en hanteert als de basja de zweep in de slavernij.

  Mensenrechten gaan zo te zien hier niet op, maar wiep din mars.

  A kill facie fadon.


  Maak melding
 8. Neks no fout, maar als de politie zo op treed moeten ze consequent zijn en ook zo op treden bij bijeenkomsten van de ndp, en ook die geerlings, simons zo een wiepie geven, voor irritant gedrag. We weten allemaal dat de politie vol zit van
  Masoschistishe boelers, dit is hun uitlaat klep, ze zitten vol van frustratie, neks no fout.


  gemodereerd
 9. Neks no fout, maar als de politie zo op treed moeten ze consequent zijn en ook zo op treden bij bijeenkomsten van de ndp, en ook die geerlings, simons zo een wiepie geven, voor irritant gedrag. We weten allemaal dat de politie vol zit van
  Masoschistishe boelers, dit is hun uitlaat klep, ze zitten vol van frustratie, neks no fout. Hij had zijn mars maar thuis moeten houden.


  Maak melding
 10. Kijk,zo herken ik mijn land weer.Ontwikkelde landen worden met visie en kunde geregeerd.Onderontwikkelde gebieden als ons land wordt geregeerd door onder drukking en represailles.En de pikin ingi boi heeft ook portie negatieve sluwheid aan toegevoegd.


  Maak melding
 11. Volkomen GESTOORD om mensen lijfstraffen te geven stelletje primitievelingen.
  Stuur ze naar huis desnoods met een boete maar je gaat geen stokslagen geven.
  Je zal maar geen brood in huis hebben.
  Primitieve bananenland


  Maak melding
 12. Deze politiemannen moeten ter verantwoording worden geroepen. Slaan hoort misschien bij India, Pakistan en dat soort landen, bananenrepublieken. Suriname heeft als jaren zijn image opgepoetst…. Maar mevrouw Daniëlle Veira, die zei dat het niet zal worden getolereerd dat regels worden overtreden, ing fesie fadong wreed! Kijk maar naar het videootje van degene die het voorbeeld moet geven! Die lapt alle regels en afspraken die ze moest verkopen aan het volk, aan zijn laars!


  Maak melding
 13. Jacobus jij heb toch ook negativiteit tegen de Ingie?dus hou indiaan uit je comment en kijk naar je eigen soort dombo. Beetje dom om Bouterse als indiaan te benoemen. Hij heeft meer van jou bloed dan indiaans.


  Maak melding
 14. In troebel water is het goed vissen tja maar een gewaarschuwd mens telt voor 2 het is niet dat je het niet weet 19 uur 59 in huis, ja stokslagen ze waren gewaarschuwd je zal maar niet in India Columbia of Brazilië wonen want daar is het erger vraag excuus maar doe niet stoer. Je had de hele dag voor brood kopen of je ding te doen


  Maak melding
 15. Ja ja baas kan doen wat hij wil maar de kleine man krijg slaag waarom al dat geweld tegen de burgers geef ze een boete maar geweld gebruiken tegen je eigen volk fat kan toch niet je macht misbruiken zou niet mogen


  Maak melding
 16. Het is de politie opgelegd.
  Ik denk dat ze niet capabel zijn, om deze functie uit te oefenen.
  De politie was, op de verkeerde plek.
  Tijdens de slavernij, werd ook de hulp van de stok gebruikt. Dit is een overblijfsel ervan.


  Maak melding
 17. Ook dit is 1 van de verworvenheden van de zogenaamde revolutie
  Machtsvertoon..
  Dit krijg je in een ongeciviliseerde samenleving.
  Neks no fout


  Maak melding
 18. Het kan een burger zijn die in de waar is en heeft misschien nog geen slaapplaats voor die nacht. Foei toch politie.

  In de jaren 80 was er avondklok en ik was dienstplichtig militair, ik heb nooit iemand geslagen die we tijdens de avondklok tegenkwamen. Het was aanhouden en overdragen aan je meerdere.
  Maar we waren wel waakzaam tegenover de persoon die we aanhielden.


  Maak melding
 19. Deze agenten hebben de zaak fout aangepakt. De opdracht is meenemen naar het bureau en de cel in tote 6.00uur in de ochtend. Hopelijk krijgen zij een berisping.
  Aan de andere kant had deze burger beter moeten weten.


  Maak melding
 20. Zo werden de politieagenten na de staatsgreep publiekelijk mishandeld. Dit lijkt op een soort wraakactie tegen de verkeerde personen. Niet het volk maar het leger moet een beurt met de stok krijgen.


  Maak melding
 21. I love Suriname politie. Zo wil ik het zien van onze agenten. Avondklok is avondklok om mensen binnen te houden voor gezondheid veiligheid.
  @De haters
  Als dit jullie niet bevallen, beter blijven jullie in Nederland en zorgt maar dat jullie geen corona virus elkaar delen, anders eindig jullie als Amerikanen.


  gemodereerd
 22. Vreselijk hoe de politie zich misdraagt in Suriname. Hij heeft niks opgebouwd,heeft niks. Dus kan alleen op deze manier iets voor zichzelf betekenen. Niet op niveau opgeleid.Ik kan mij zo boos maken om de politie die denkt dat ze erop kunnen rammen alsof de andere partij geen mens is


  gemodereerd
 23. Deze Man heeft de regels overtreden en de Politie is buiten zijn opdracht getreden en misbruik gemaakt van zijn Macht volgens de ingetreden regels zou hij naar de Politie bureau worden gebracht en ingesloten tot 0.600uur,De President heeft een Wet ingesteld en die overtreden en anderen in gevaar gebracht zonder stokslagen en dit mag dan wel???


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES