dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOpnieuw EBS stroompaal zwaar beschadigd na verkeersongeval

Opnieuw EBS stroompaal zwaar beschadigd na verkeersongeval

-

Does Travel - naar Suriname

Deze stroompaal van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) raakte zondagmiddag zwaar beschadigd na een verkeersongeval. De redactie van Waterkant.net verneemt dat het gebeurde te Leliëndaal in het district Commewijne.

Volgens de eerste informatie verloor een autobestuurder de controle over het stuur en ramde de paal, waarna deze dwars over de weg viel. De weg was hierdoor niet meer toegankelijk voor mensen die reden vanuit Alkmaar richting Nieuw-Amsterdam en terug.

Door het ongeval kwam de buurt ook zonder stroom te zitten. Reparateurs van de EBS moesten ter plaatse komen om de stroompaal met transformator te repareren.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Afstand houden lappen sommigen letterlijk aan hun laarzen. In ons land kan men beter stoppen hiermee. Het begrip afstand kennen ze niet. Stop de lockdown nu. Geen verlenging. Niemand luistert ook de hele regering niet. Ze doen maar gezien hun verstandelijk beperkt vermogen. Politieke partijen gooien er ook met de pet naar. Het is pure ophef en het buitenland na doen.
    Het is meer veel geschreeuw en weinig wol.


    Maak melding
  2. Alweer een roekeloze auto mobilist hij zou voor deze schade moeten opdraaien zonder meer, de auto mobilisten moeten nu de schade gaan betalen die zij veroorzaken anders schiet het niet op straks bij de opening van de high way zullen er meer roekeloze rijders zijn, opdraaien voor gemaakte schade zal men wijzer worden en omdat je portemonnee al niet dik is gevuld zullen we je onroerend goed moeten afpakken of beslag leggen op je gelden je hoef geen auto meer te hebben, want je maakt toch alleen brokken rijbewijzen afpakken en bij geen rijbewijs jarenlang de bak in odi odi


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES