dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan (29) in Suriname doodgestoken bij aanval door Braziliaanse bijen

Man (29) in Suriname doodgestoken bij aanval door Braziliaanse bijen

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is deze man, de 29-jarige Shailendra Dassadien, op woensdag 8 april overleden, nadat hij  tijdens werkzaamheden gestoken werd door bijen in het district Commewijne. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd was hij aan het werk als poclainoperator en bezig met schoonmaakwerkzaamheden op een perceel langs de Oost-Westverbinding, toen hij werd aangevallen door Braziliaanse bijen. Hij sprong uit de poclain, maar kwam in de modder vast te zitten waardoor de agressieve bijen vrij spel hadden aldus de krant.

De politie van Tamanredjo kreeg de melding van het incident en deed de plek van het gebeuren  aan voor onderzoek. Aldaar werd het ontzielde lichaam van meneer Shailendra Dassadien aangetroffen. Een ingeschakelde  arts stelde officieel de dood van het slachtoffer vast.

In opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van de heer Dassadien, door de politie afgestaan aan de nabestaanden meldt de politie. De crematie vond op zaterdag 11 april plaats te Weg naar Zee in Paramaribo.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. RIP meneer Dassadien. Condoleances aan familie. Wat een manier om dood te gaan. Bijen aanval gebeurd niet dagelijks gelukkig. Misschien zouden schoonmaak crews in de toekomst eerst de omgeving goed verkennen op de aanwezigheid van bijen nesten voordat ze met het schoonmaak werk beginnen.


    Maak melding
  2. Dat is een uitzonderlijke drama. Hoe weten die bijen, dat hij verantwoordelijk is voor hun schade. Waarom vallen ze die arm vd machine niet aan.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES