Twee mannen opgesloten in Nickerie voor mishandeling partners

8
politie-suriname-nieuw

De politie van Nickerie heeft afgelopen maandag twee mannen in afzonderlijke gevallen aangehouden omdat zij hun partners aan het mishandelen waren. Dat meldt het Korps Politie Suriname (KPS) vrijdag.

R.N. en D.M. werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. De volgende dag zijn zij door de politie in verzekering gesteld na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie.

Ook heeft de politie van Nieuw Nickerie maandag drie overtreders van de partiële Lockdown overgebracht naar het politiebureau. Zij zijn omstreeks 06.00 uur in de ochtend weggestuurd, meldt het KPS.

8 REACTIES

  1. Huiselijk geweld is vijand nr twee in Su. Op nr 1 staat drank en drugsverslaving. Sranang klarie kaba, na wang broko parnasi. De beelden uit jaren 80 doemt overal op. Het volk is apathisch, angstig en psychisch in de war. Schandelijk om te horen dat sommige mannen nogsteeds het idee hebben km hun wederhelft te mogen slaan. Wel vrouwen, neem wraak hak erop los. Zelfverdediging wordt over het algemeen mild of helemaal niet gestraft. Nak panja, kier den mpp dagoe’s.


    Maak melding

  2. Deze gasten denken dat zij de macht hebben om hun partners te mishandelen. Zij vergeten 1 ding ze komen uit een vrouw. A no bong prietie ding. Hebben zeker ook geen respect voor hun moeder.
    Schaamteloos gedrag.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.