Auto op z’n kop na zware aanrijding tussen twee voertuigen

7
Auto op z'n kop na zware aanrijding tussen twee voertuigen

Dit voertuig kwam zaterdagmiddag op z’n kop terecht en raakte behoorlijk beschadigd, na een aanrijding met een andere auto. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat dit ongeval rond 16.30u plaats vond aan de Marowijnestraat in Suriname.

Bij het verkeersongeval tussen de twee auto’s raakte niemand gewond. Beide voertuigen hebben aanzienlijke schade. De oorzaak van het verkeersongeval is nog niet bekend.

De Surinaamse politie is ter plekke bezig met het onderzoek. De andere auto:


7 REACTIES

 1. Stoerdoenerij zeker weten. Ben blij om te vernemen dat die idioten geen EBS paal dit keer hebben gesloopt. Nu zijn er 2 auto’s minder op de SU wegen wat wiskundige gezien ietsjes veiliger geworden moet zijn.


  Maak melding

 2. Dan kan je wel een avondklok hebben en een zwaar overdreven en onnodige Wet Uitzonderingstoestand COVID – 19, maar als ze overdag allemaal op een kluitje gaan staan heeft dat ook weer geen zin.
  Ook bij de grens wordt er niet naar de regering geluisterd.
  Burgerlijke ongehoorzaamheid of heeft de overheid weer compleet gefaald in deze.


  Maak melding

 3. Hersenloze toestanden. Altijd maar haast hebben en ze weten niet waarvoor. Puur stoerdoenerij. Kennelijk levensmoe of ze willen de coronavirus voor zijn en zelf een eind aan hun leven maken. Hopelijk hebben ze een begrafenisverzekering afgesloten.


  Maak melding

 4. 🤣🤣 Je lacht je toch een breuk om deze idioten die denken dat alleen hard rijden de juiste manier is. Iedere dag weer dit soort acties in de krant, en er nog steeds niets van leren, zegt veel over deze bevolking. Je kan ze niets bijbrengen, ze weten alles beter, en ze steunen nog steeds met hun achterlijke hersens hun boevenregering.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.