donderdag, april 25, 2024
HomeNieuws uit SurinameToch geen UFC match tussen ‘Bigi Boy’ Rozenstruik en Francis Ngannou op...

Toch geen UFC match tussen ‘Bigi Boy’ Rozenstruik en Francis Ngannou op 18 april

-

Does Travel - naar Suriname

Het veel besproken gevecht tussen ‘Bigi Boy’ Rozenstruik uit Suriname en de Fransman Francis Ngannou gaat op 18 april toch niet door. De UFC heeft donderdag namelijk onder grote druk toch een streep gezet door UFC 249, waar het gevecht zou plaats vinden.

Volgens UFC-baas Dana White heeft hij donderdag een telefoontje gekregen van de hoogste bazen van Disney en de hoogste bazen van ESPN. “De machtige mensen daar hebben me gevraagd om het evenement niet te houden op 18 april” aldus White.

Hij kreeg de afgelopen weken veel kritiek in de VS, omdat de UFC als laatste grote sportorganisatie wedstrijden bleef organiseren in de coronacrisis. Evenementen op 21 maart, 28 maart en 11 april werden uiteindelijk afgelast, maar White deed er alles aan om UFC 249 wel door te laten gaan.

Het event zou gehouden worden op het Tachi Palace Casino Resort in Californië, op land dat eigendom is van de Tachi Yokut-stam, een inheems Noord-Amerikaans volk.

Lees ook:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Ik hoorde dat de wedstrijd zeker doorgaat ook zonder publiek. Het maakt mij niet uit want sinds Muhammed Ali stopte kijk ik niet meer naar boksen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES