Bijzonder COVID-19 statement van president Bouterse en DNV directeur Veira

64
Bijzonder COVID-19 statement van president Bouterse en DNV directeur Veira
President Bouterse en DNV directeur Veira in Suriname

De Surinaamse president Desiré Bouterse zal vandaag om 18.00 uur, samen met de directeur van de Dienst Nationale Veiligheid (DNV) Luitenant-kolonel Danielle Veira op de nationale radio en televisie een bijzonder statement afleggen met betrekking tot COVID-19 in Suriname.

Ook zal het staatshoofd ingaan op de maatregelen, waaronder de partiële lockdown die voor twee weken op zondag 29 maart 2020 was afgekondigd en loopt to zondag a.s. Eerder had vice-president Ashwin Adhin meegedeeld dat Bouterse het ook zou hebben over het verder afgesloten houden van het Surinaamse luchtruim.

Tijdens de reguliere persconferentie van het COVID-19 Managementteam zullen de media de gelegenheid krijgen om meer informatie te verkrijgen omtrent de bijzondere verklaring van hedenmiddag.

UPDATE –  De toespraak zal, niet meer om 15.00 uur, maar een uur later op verschillende media uitgezonden worden, waaronder STVS meldt het Nationaal Informatie Instituut (NII) zojuist.

UPDATE 2 – President Desi Bouterse zal vanmiddag niet meer om 15.00 en ook niet om 16.00 uur het volk toespreken, maar om 18.00 uur.

https://www.deboodschap.today/president-bouterse-geeft-bijzondere-verklaring-inzake-covid-19/

64 REACTIES

 1. Surinamers je hebt een veroordeelde lijder niet nodig om over jullie te waken!!
  Die hoort in santo boma thuis.
  Letten op jezelf
  Er zijn manier om verspreiding en besmettingen te voorkomen.Was je handen regelmatig en meerdere keren per dag.Hou afstand tussen je medemensen. liefst 6 voet,als je buiten stapt voor boodschappen doen of als je naar je wek gaat.(social distant).Vergeet je mondkap en handschoenen niet.En geen hand schudden met niemand.
  Als je je ziek voelt dan gelijk isoleren en vraag om hulp.
  gemodereerd

 2. Soso mpp puinhoop. Alles gaat goed mis. Maar a no mi. Na Coronavirus. Afrekenen met deze paarse shit. Laat de frisse oranje kleur maar waaien.

  De Vereniging van Apothekers in Suriname luidt de noodklok, omdat zij verwacht dat er zeer binnenkort een ernstig tekort aan essentiële geneesmiddelen in Suriname dreigt te ontstaan.

  De vereniging schrijft dat apothekers onvoldoende geneesmiddelen en medische hulpmiddelen kunnen bestellen bij diverse importeurs waarvan het BGVS de grootste is. Veel geneesmiddelen zijn niet in voorraad. Ook komt het voor dat apotheken slechts een deel van de benodigde hoeveelheid kunnen bestellen, omdat er onvoldoende voorraad van belangrijke geneesmiddelen aanwezig is.

  Eén van de hoofdredenen is dat er niet genoeg vreemde valuta beschikbaar wordt gesteld voor de importen van geneesmiddelen, zegt de vereniging. Verder is het niet langer mogelijk om vreemde valuta via andere officiële kanalten te verkrijgen. Daardoor kunnen diverse importeurs hun buitenlandse leveranciers niet tijdig betalen en worden dus diverse leveringen vanuit het buitenland aangehouden, terwijl er ook diverse bestellingen worden afgezegd.
  gemodereerd

 3. Waar was deze moordenaar toen de corona coupe wet werd aangenomen ? Deze schijtzak durfde niet in debat te gaan met de oppositie.
  gemodereerd

 4. De inkt van de Corona ’noodwet’ coup is nog niet opgedroogd of DDB kruipt al weer uit zijn holletje. Benieuwd wat de praatjesmaker deze keer komt vertellen.


  Maak melding

 5. Hij zal vast vertellen dat Surinaamse economie ernstig te lijden heeft door de corona….net nu het beter ging met het land.
  Uiteraard lees hij weer voor vanaf het tvscherm.
  Journalisten kunnen live niets vragen..want hij weet totaal niets ..en hoe zich te gedragen.
  Bouta is niets minder dan een papagaai..hij zeg wat zijn mensen zeggen wat hij moet zeggen.


  Maak melding

 6. De oerdomste president van heel Zuid Amerika. Zelfs de president van Bolivia heeft meer kennis in zijn mars dan dit fossiele overblijfsel.
  gemodereerd

 7. “IK ga persoonlijk het Coronavirus uitbannen”, believe me…..

  Aldus de fossiele, doorgesnoven dronkaard in zijn gebruikelijke tralala-monoloog.
  gemodereerd

 8. Wanneer gaan jullie ophouden met modder gooien ,even to the point ,wat nu aan de handt is een serieus situatie die ons land aan de randt van de afgrondt heefd gebracht
  het heeft geen zin nu personen te beledigen maar om alle neuzen een richting op te krygen
  en dat doe je niet door elkaar aftekraken, in een land kan er maar een PRESIDENT zyn,
  in Su wil iedereen PRESS zyn,jullie denken allemaal het beter tekunnen
  schryf je dan in voor de verkiezing wie weet kom je in aanmerking als je al door het moeras van jouw politieke party heen kom, want ze willen allemaal op de eerste bank zitten toch
  gemodereerd

 9. Mpp bouta en de rest van de paarse shit moeten voor altijd verbannen worden naar Santo Boma. Niemand zal ze missen. Suriname kan zo alleen bevrijd worden. Met een sterke oranje leider is Suriname zo weer leefbaar. Go VHP!
  gemodereerd

 10. Aankondiging uitstel tot nader order van de krijgraadszitting op 29-4 ?
  Aankondiging uitstel tot nader order van de verkiezingen op 25-5 ?
  gemodereerd

 11. pres zegt: Er is geen Corona in Suriname de oppositie en de duivels aan de noordzee willen ons dat laten geloven maar geloof mij uw pres er is geen Corona in Suriname.
  Suriname is geen bankroet land we zijn rijk we hebben goud olie hout zilver diamanten en jullie hebben mij dus no spang denk alleen TRALALALA


  Maak melding

 12. De Puinhopen Van 10 Jaar Desie Bouterse (bende van ellenden)

  Beste Democraten

  Zoals we van deze president gewend zijn gaat hij zijn neus eerst vol lopen te snuiven
  Daarna gaat hij het volk toe spreken..

  Hij gaat een eind lopen lullen maar inhoudelijk gaat dat nix voorstellen..

  Maak je borst maar nat beste mensen.. Ik zie geen goede hoop.
  Met deze toespraak gaat hij Suriname 34 jaar terug in de tijd trappen.


  Maak melding

 13. “Chan de redder”
  “Chan de verlosser”
  “Yes we Chan”
  “Laat de frisse oranje kleur maar waaien”

  Ik help je hopen; het zou natuurlijk prachtig zijn.
  Houd evenwel rekening met het feit dat je van een koude kermis thuis kan komen.
  Ik behoor tot de oude garde en ken dus mijn politieke pappenheimers in Suriname tot in den treure; of zou Chan inmiddels afdoende van het verleden geleerd hebben? De huidige perikelen rondom de kandidaatstelling in de diverse kiesdistricten, werken niet echt in electorale voordeel van onze Chan the Redeemer TanSokhie.
  Ik hou het – bij wijze van uitoefening van mijn burgerrecht – op Angelique als je het niet erg vindt.


  Maak melding

 14. Daarom zou ik blij zijn als hij de moordenaar terug komt..
  Dat we pinaren alle rijk dommen gratis door buitenlanders wordt meegenomen , maakt niet uit.. wij hechten toch geen waarde aan rijk dom. Zie maar hoe de blakas leven..
  Zij zijnde meest gelukkigen met de armoede waarin zij verkeren ook in Afrika is .

  het zo..

  Dus lang leve de pret ,,,, Tamara wie sa sie..
  gemodereerd

 15. Ik zou heel goed luisteren naar de president, je weet maar nooit wat er nu weer uitkomt.
  Waarschijnlijk gaat hij zich toch maar terugtrekken en niet meer aan de verkiezingen mee doen. Het rommelt al geruime tijd binnen de NDP en verschillende toppers hebben aangegeven uit de partij te willen stappen. Angst regeert!


  Maak melding

 16. Het Corona virus is een serieus probleem, maar deze hypocriete president en de schreeuwlelijke luitenant kolonel gaan met leugens de situatie nog erger schetsen. Dit past precies in het scenario om de economische wantoestanden toe te schrijven aan het virus zoals F. Macknack het In een eerdere reactie verwoord heeft.
  Deze paarse bende is zo voorspelbaar en denkt steeds weer met list en bedrog weg te kunnen komen.
  Er worden lukraak maatregelen genomen maar van een goed gecoördineerd beleid ter bestrijding van het virus is er geen enkel sprake.

  Ondanks het duidelijk falen op vrijwel alle fronten door de paarse vloek , durven sommige mensen het handelen van de regering Bouterse te vuur en te zwaard te verdedigen.
  Hoe dan? Of je staat op de loonlijst van de NDP om maar onzin te blijven roepen of je verstand is vastgeroest en is niet in staat helder te functioneren.

  Zelfreflectie en schaamte zijn begrippen die niet voorkomen in de vocabulaire van de paarse vloek .
  Ik vraag mij echt oprecht af hoe mensen als Hoefdraad en Bouterse zichzelf in de spiegel kunnen aankijken , wetende wat voor onherroepelijke economische schade zij het land hebben berokkend.

  Gods molen draait langzaam maar zeker. Er komt een dag een eind aan deze ellende.

  Dat is mijn paas wens voor de vele oprechte Surinamers In Suriname die gebukt gaan onder het juk van de paarse vloek.


  Maak melding

 17. Freddyyy 10 april 2020 At 17:56
  “Ik vraag mij echt oprecht af hoe mensen als Hoefdraad en Bouterse zichzelf in de spiegel kunnen aankijken”.
  Daar hebben ze helemaal geen probleem mee. Na 25 mei kijken ze lachend in dezelfde spiegel.
  Met dank aan het surinaamse volk.
  gemodereerd

 18. Het rommelt al enigetydt in de hele wereld, maar Suri is blind gestaart op een persoon en tegen een politiek party, kyk ook verder dan je neus lang is
  wat er ook gebeurd en wie er ook press zal zyn economisch zal voor de bevolking geen verandering komen,en dan stoord het my als bepaalde partyen voorspoedt beloven
  een ander roep dat nederland al klaar staat om te helpen ,mensen laat je niet voor de gek houden want, what you sie is what you get ,en geen valse beloften
  no trowe wang oroe soesoe, want iem sabi pe’ a njoeng wang sa kwiensie joe


  Maak melding

 19. @ Shano

  Je hebt zeker nooit van een pseudoniem gehoord, of ben je zo dom dat je nog geen weet wat het is ????? Geef niet hoor, want je bent een aanhanger van de Nationale Dombo Partij, dat zegt al genoeg !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 20. -Bouterse kan beter zijn mond dicht houden, omdat deze man zijn woorden een vloek zijn. zodra hij zijn mond open doet gaat het nog slechter in het land Suriname.

  =Zodra je maken krijgt met zakken vullers en narcisten en mensen die last hebben van Borderline krijg je situaties zoals nu in de VHP partij. Dit geld ook voor een ieder waar mensen met elkaar samen moeten werken.
  Kijk maar om je heen. Zelfs in jou eigen familie komt het voor.


  Maak melding

 21. De stembiljetten zijn alleen verkrijgbaar in de NDP kleuren. Het voorwerk is al gedaan voor de stemgerechtigden. Dat komt hij vertellen, verbaal ondersteund door die driedimensionale breedbeeld kikker Veira.
  Luitenant – Kolonel ? Me mars papa !


  Maak melding

 22. Deze toespraak zal zeker te maken hebben met het aflopen van de gedeeltelijke lockdown op zondag12 april, om daarna nog meer beperkingen voor de burgers op te leggen, niet voor niets stond deze omstreden noodwet in de telegraaf, afgelopen week in een artikel van, Suriname neem een omstreden noodwet aan, dat deze moordenaar en veroordeelde drugsdealer nog steeds dit soort bevoegdheden heeft, is voor de buitenwereld totaal onvoorspelbaar


  Maak melding

 23. @ Sabaku,

  Het rommelt inderdaad in die paarse bende, vandaar ze dat fossiel van Hooghart maar weer op die lijst gezet hebben, want er zijn geen liefhebbers meer, om in de oppostiebanken te gaan zitten, na de verloren verkiezingen.


  Maak melding

 24. En wij Surinamers in Su krijgen steeds meer sentiment voor de woorden van Sardjoe. Al die Suri Neds willen we verzoeken zich te richten op NL. Laat ons en onze pina. Maak je zorgen om je “vogelvrije-krijg Corona en zie maar wat het met je doet” verklaring van Rutte.

  Het betreft een serieuze zaak. Schelden lost niets op in deze. Constructief meedenken wordt altijd gewaardeerd.
  gemodereerd

 25. Kondremangs
  Op Goede Vrijdag zal DiDiBri ons komen vertellen dat de lockdown verlengd wordt en dat de verkiezingen worden uitgesteld tot 25 november 2020. …..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 26. @Waldo mpp uitkering trekker
  Volgens vele mensen hier heb jij paarse hersenen
  Als jij zo loyal ben naar de paarse party ga terug naar Suriname en steun deze mensen maar blaft niet uit het buitenland.


  Maak melding

 27. President u moet eerst de corruptie bestrijden dan de covid-19.
  U haalt alles door elkaar.
  U bent moeilijk te verstaan.
  Komt zeker door de drugs.


  Maak melding

 28. Na het recente schandaal op de Centrale Bank is het nog maar de vraag óf je wel de volgende regering wil vormen. Wie straks met de scepter zwaait, neemt er namelijk ook de financiële rotzooi bij. En daar is eigenlijk maar één iemand verantwoordelijk voor, alle ontslagen bankdirecteuren ten spijt.

  Boefdraad. Huidig minister van Financiën. Salaris 90.000 SRD en toelagen in USD. Voormalig loopjongen van het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Specialist in buitenlandse schuldstatistieken. Doet aan e-mailschaak en spreekt naast Nederlands ook Engels en Spaans. ‘Wanneer de tijd zover is zal u zien dat ik alleen maar zware gewichten binnen zal brengen. Zwaargewichten waar geen IMF en geen Wereldbank enige vlek op zal kunnen vinden’. Met die woorden introduceerde Desiré Bouterse, toen nog geen president van Suriname, Hoefdraad ruim tien jaar geleden aan de Surinaamse samenleving. Na de beëdiging van Bouterse als president pakte Hoefdraad het vliegtuig van Beiroet (Libanon) naar Paramaribo. Sindsdien gaat het alleen maar bergafwaarts met onze economie.
  —–
  Sterke Chan zal de rotzooi wel opruimen. Alle mpp schuldigen zullen hun straf krijgen. Tip voor de paarse ratten….neem voldoende vaseline mee naar Santo Boma. Jullie zullen het hard nodig hebben.


  Maak melding

 29. De rekening van Gillmore Hoefdraad: 92 leningen in vijf jaar en schuld meer dan 5 miljard usd.

  En alle natuurlijke hulp bronnen worden nu versneld goedkoop verkocht. Onze achter achter klein kinderen zullen nog betalen. Soso paarse shit.

  Stem Chan. Hij allen kann Suriname redden. Laat de frisse oranje kleur maar alvast waaien. De paarse ratten kunnen ook meteen aan de mooie eerlijke oranje kleur wennen.


  Maak melding

 30. als d d b verklaart, dart hij ophoud, met liegen bedriegen op de vlucht dood geschoten zal hij binnen een paar tellen meegenomen woerden naar een rust plaats..
  al waar hij kan uitblussen voor lange tijd,, .. misschien ook over gevlogen naar blanda.. om uit te rusten..
  laten voor hem het beste van hopen.. want als je geen hoop meer hebt, dan is het leven ook uitzicht loos..
  gemodereerd

 31. Zo kan Chan zijn mensen niet helpen in NL?? Hun familie is al moe van ze. Geen geld. Lallji denkt dat zij effe kan bepalen voor Suriname. Mooi niet.
  Hoe zij zien dat Suriname hun uit coronaland moeten behandelen.
  De PL kan van 20;00 u naar 22;00 u.
  De cafes en drukke plaatsen moet wel nog dicht blijven.
  Afstand houden moet nog.
  gemodereerd

 32. Waldo is helemaal in extase van de VHP. Wat een sensatie zoekertje is dat zeg. Maar de gegraai van de NDP mag van hem door blijven gaan. Je hoort hem daar niet over.

  Ik heb het vermoeden dat Waldo op de payroll staat bij de NDP. Hij noemt zich politiekneutraal……mijn mars papa.


  Maak melding

 33. Mensen schrijven dat het rommelt bij de VHP.
  iedereen weet dat die boeven partij NDP door corruptie veel geld in de partijkas heeft.
  Mensen worden gewoon weggehaald bij de VHP.
  Dit is niks nieuws op deze manier werd in het verleden ene Hindori flink betaald om over te lopen naar de NPS Waardoor de onafhankelijkheid van Suriname door kon gaan.
  Dit is corrupte Suriname.
  Hier is alles mogelijk.


  Maak melding

 34. BREAKING – NDP LIJST GEVAAR VOOR VOLKSGEZONDHEID
  Verschillende burgers hebben massaal last gekregen van diarree aanvallen na het zien van de oude beschimmelde NDP lijst. Velen hebben verklaard liever Corona te willen krijgen, dan op zo een lijst te stemmen.


  Maak melding

 35. Wij zijn door NDP in een financiele gotro beland !

  Opa Desi heeft met noodwet weer wat SRD gedrukt,
  om de salarissen overheid tot de verkiezingsdatum
  te kunnen betalen !
  Bouta moet uitstralen dat a kondre no de ini problema !

  Mevrouw Veira, waakhond nationale veiligheid heeft nog
  steeds niet ontdekt dat er meer dan 100 miljoen USd door
  haar Paarse regering, op onrechtmatige wijze, is weggenomen
  uit de tegoeden van de commerciele banken, kasreserves,
  in beheer bij de Centrale Bank !
  Alles volgens Veira in lijn met onze nationale en financiele
  veiligheid !

  N aso a de ! Na so a de ! Na so a de !
  gemodereerd

 36. Kondremangs
  Waldootje. ..wat gaat jouw geadoreerde lijder moordenaar en drugsdealer DiDiBri zeggen? Dat de verkiezingen worden uitgesteld tot 25 november as? Blijf bij de topic op Goede Vrijdag. ….
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 37. Didibri heeft bepaald wie op de paarse kandidaat lijst komt. Geen enkele democratische stemming. Geen enkele tegenstemming. Allemaal paarse kontlikkers. 1 persoon bepaald letterlijk alles. Hoe hoog je criminele daad, hoe hoger dat nummer op de lijst. Dankzij helikopterdief is doekhi eruit getrapt. Hij wilde eigenlijk nog langer roven.

  De VHP is de enige democratische partij. Er is een plan samengesteld door de structuren, en men moet gewoon eraan houden. Niet eens, dan zoek een andere partij. punt uit. Dat is pas democratisch. Niet net als NDP. 1 persoon bepaald alles. eens of niet eens. Je moet eerst mpp bouta reet likken. Dan pas maak je kans.


  Maak melding

 38. Koos 10 april 2020 At 21:35
  Waldo is helemaal in extase van de VHP. Wat een sensatie zoekertje is dat zeg. Maar de gegraai van de NDP mag van hem door blijven gaan. Je hoort hem daar niet over.

  Ik heb het vermoeden dat Waldo op de payroll staat bij de NDP. Hij noemt zich politiekneutraal……mijn mars papa…,,

  Ook al ? Ha ha Waldo schijnt een pseudo omroeper te zijn bij een radiostation met C status. Dat deze rioolrat misdrijven van de fascisten van de NDP onbesproken laat, geeft aan dat hij aan een VHP fobie lijdt.


  Maak melding

 39. De 3 heli’s van Ramon Abraham’s. De man die Openbare Werken heeft leeggeroofd. Winston Caldeira van de NDP heeft tijdens het VES-debat bevestigd dat Abrahams corrupt is. Diezelfde corrupte man is de campagne-leider van de NDP namens Bouta en is adviseur op het Kabinet met een Salaris van 30.000SRD . Dus wie. Gaat voor een boeven partij stemmen. Bouta denk sranangmang law.Joe Law????


  Maak melding

 40. De voorzitter van de Nationale Democratische Partij (NDP), de Surinaamse president Desi Bouterse, was afgelopen weekend in Nickerie om zijn partijgenoten daar op het hart te drukken om samen te werken. “Als de NDP’ers niet samen willen werken dan krijgt de VHP vijf zetels en dan heb ik nul” aldus Bouterse.

  ——

  De paarse ratten trekken een voor een terug. Ze zien geen heil meer in de NDP en verlaten het zinkend schip. Terecht. Deze MPP rovers gaan hun heil zien in Santo Boma.


  Maak melding

 41. @Bumblegun, je moet maar leuk vinden om paarse propaganda te verkondigen inruil voor een broodje bakkeljauw met een blikje Fernandes. En Waldootje gaat er vol voor.
  Dat hij zich hier onsterfelijk belachelijk maakt boeit hem niet. Hij is politiekneutraal. Dat is zijn modus operandi.


  Maak melding

 42. @Waldo, ergens gun ik jullie paarse ratten nog 5 jaar. Eens kijken hoe ver jullie gaan komen. De laatste NDP stemmer kan het licht definitief uit doen in Suriname.


  Maak melding

 43. SPSB-directeur Ginmardo Kromosoetoe gaf zichzelf en zijn vrienden een lening. Vervolgens hoefde men niet terug te betalen. Daarna wordt de lening gewoon opgeheven. Zo simpel hebben ze hun slag geslagen!
  De lijst
  – New Vision International NV (Ginmardo Kromosoeto en Robert Putter): SRD 11,348,840
  – Stichting Guil (Oesman Wangsabasari): SRD 3.693.004
  – Ginmardo Kromosoeto (directeur SPSB): SRD 2.414.942
  – Investment Partners NV (Ginmardo Kromosoeto en Robert Putter): SRD 1.712.968
  – Rodney Anijs (financieel directeur SPSB): SRD 750.000
  – Limbridge NV (Robert van Trikt): SRD 326.552
  – Patrick M. Pengel: SRD 38.961
  Totaal: SRD 20.285.267 minimaal dat is gestolen.
  ——
  MPP dronkaard bouta zegt zand erover. Het zijn mijn mensen. Het volk lult. Nog 5.


  Maak melding

 44. Kondremangs
  Waldootje. ….je bent mij aan het na-apen. …kom met iets origineels. …straks denken de andere posters dat wij een en dezelfde persoon zijn. ….alsjeblieft zeg. …nooit van leven zal ik een DiDiBri lover imiteren. ….dat jij een nachtmerrie hebt van de vhp. .moet je het zelf weten. …wat is jouw punt?
  Ik heb REDEN genoeg om DiDiBri te blijven bestrijden. ….
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 45. NOBRUYA 10 april 2020 At 22:41
  —–
  Pas op. Boeler vaseline smeerder heeft potje smeerolie gehaald bij chodelul. Hij is nu iedereen aan het stalken..whahahahahahahah…tarlalalul


  Maak melding

 46. @Waldo, en nu moeten we zeker op onze blote knieen Bouterse bedanken. Je bent nog dommer dan ik dacht. Het waren allemaal Meki Njang Nanga projecten. 1 grote alibi om de revo kliek buitenschotbte houden. Graanoogst, Boerenveen, Abrahams en Bouterse hebben flink smeergeld ontvangen. Hoe kan het zo zijn dat deze mannen bulken van het geld zonder 1 dag ervoor gewerkt te hebben.

  Hoe verklaar je dat Waldo


  Maak melding

 47. Kondremangs
  Waldootje heeft de speech van DiDiBri hier alvast op WKN gezet. …….
  Agoetigri. …Waldootje is de weg kwijt. ….van politiek neutraal naar broodschrijver van de nsdap. …..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 48. Ai boy, a mang loekoe broia.
  Alles wat hij uitkraait heeft de zelfde waarde als van diarree. En voor de Bouta aanhang is het blessie watra.

  Gado de wi fesi mang.


  Maak melding

 49. Waldolul,

  Had deze doorgesnoven, fossiele dronkaard zich maar 3x aan zijn belofte gehouden om de koers omlaag te brengen……paarse engnek.


  Maak melding

 50. Verworvenheden zogenaamde Revo, nep-revo :

  Massamoorden 8 december op ongewapende Sranan
  staatsburgers !

  Massamoord op ongewapende dorpelingen van Moiwana !

  Mega-hoge staatsschulden , gelden niet benut voor het Volk !

  Mega-leningenlast, gelden verbrast, geen ontwikkeling !

  Openlijke roof kasreserve valuta-miljoenen door regering olv
  pres DDB ! Nooit eerder vertoont in Sranan !

  Cassave-project, Sneltrein, Naschoolse-opvang- kukru’s,
  Carifesta-verdwijningen, 18.000 volkswoningen,
  uitholling SPSB, uitholling EBS , uitholling Staatsolie,
  uitholling SLM, uitholling recente olie-vondsten !

  Koers SRD was 1 op 3 , door nep-revo
  thans 1 op 15 !!!!!

  Via corona, nu de rechtsstaat opzij gezet voor enkele
  Corona-besmette patienten ! Soso fufuru !!!

  Onderdrukking Sranan Volk dreigt ! Let op uw zaak,
  via de nep-revo komt men weer aan uw Grondrechten
  en aan uw mensenrechten !

  Sranan Volk un no sribi ! Feti dji yu leti !!!
  gemodereerd

 51. Waldo op de man af heb ik 1 vraag aan jou en ik hoop dat je de ballen hebt om op die vraag te antwoorden.
  Bouterse had het volk ook 18.000 sociale woningen beloofd. Kan jij mij aanwijzen waar die staan ?
  Bouterse heeft de miljardensteun die hij uit Nederland ontving niet gebruikt om het land te ontwikkelen maat alles niet afgemaakte prestige projecten te realiseren. Alleen om goede sier te maken.
  Zijn volgend project is al bekende in stuwdam aanleggen in Kola Kreek.
  Kom op met de geit en zonder mop waar staan die 18.000 woningen?


  Maak melding

 52. 25 februari 1980
  De verworvenheden van de 39 jaar revo.

  Moord en doodslag,
  Corruptie en diefstal van gelden van het volk,
  Verarming van volk en staat.


  Maak melding

 53. Broeder Freddyyy segge dat Gods molen draait langzaam.

  Ma warom die moole fan God draai langsaam? Terweil heev God alle middel, alle bensine, beste motor, dang tok sein moole draaie langsaam. Is freemde saak hoor. Misgien God is gierigaar en wille niet geefe die beste aan die arme mense? Hei geefe alleen nog meer aan die reike mense en nog minder aan die arme mense. Is dit kenmerk fan God of duifel?


  Maak melding

 54. Zwakka, beste man, met deze vraag worstel ik al mijn hele carriere: waarom geeft God niet genoeg aan de armen en teveel aan de rijken?
  Ik ben toch tot de conclusie gekomen na lang denken dat God niemand individueel iets geeft. God geeft collectief. Zoals een rivier voor water, land voor verbouw van gewassen, schone lucht voor alle wezens. Het is dan aan de maatschappij om het eerlijk te verdelen. Helaas zijn er luie mensen bij, maar ook mensen die alles voor zichzelf willen hebben. Daarom moet een maatschappij eerlijke regels stellen met zoveel mogelijk kansen voor zoveel mogelijk mensen. De Bijbel zegt dat mensen zich moeten verenigen in Gemeentes en samen moeten werken en delen. Dat is het beste voor allen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.