dinsdag, mei 21, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid13 mensen positief getest op coronavirus in Inheems dorp Frans-Guyana

13 mensen positief getest op coronavirus in Inheems dorp Frans-Guyana

-

Does Travel - naar Suriname

In het Inheemse dorp Cécilia in Frans-Guyana, zijn 13 mensen positief getest op het coronavirus. Dat hebben Franse media vanmorgen bekend gemaakt De besmetting is ontstaan na terugkeer van een gezinslid uit Frankrijk.

Het Arawak-indianendorp met 300 inwoners, dat ligt in de gemeente Matoury, is in quarantaine. Matoury is de gemeente waar de internationale luchthaven van Frans-Guyana is gevestigd en ver van de grens met buurland Suriname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
 1. Er lopen gigantisch veel onopgemerkte coronapatienten rond in guyana en suriname.


  gemodereerd
 2. @ Klaagzang. Kopt helemaal want je kan niks van voelen en daarna ziek worden alles loopt gewoon normaal tot dat jij anderen gaat besmetten.


  gemodereerd
 3. @Bumblegum
  Dat het daar schoon is heeft met bewustwording te maken. Een schone woonomgeving doet wonderen voor je eigen welzijn en die van de anderen. Ook de opvoeding speelt een grote rol.


  Maak melding
 4. Klaagzang 10 april 2020 At 17:46

  Vraag het me af. Dan hadden de IC bedden echt wel vol gelegen al. Klop het maar af maar ik denk dat we in Suriname nog ontzettend veel geluk hebben.


  Maak melding
 5. In Suriname heb ik hagedissen zien rondscharrelen, met doorzichtig plastic aan hun poten,niemand keek er van op.Mijn hart brak.Er zijn weinig dieren liefhebbers in dat land,alleen dieren bestemd voor consumptie zijn “geliefd”


  Maak melding
 6. Mark Rutte minister president van Nederland zei dat iedereen ermee te maken krijgt.
  Bij bepaalde mensen heel heftig en bij anderen weer met milde klachten.
  In feite weten we heel weinig over de Corona. Kinderen merken er helemaal niks van maar kunnen weer steeds doorgeven.


  Maak melding
 7. Heel erg voor de mensen hopelijk dat het in lichte mate en hebben ze kruiden die kunnen helpen.
  sterkte mensen.
  Verder heb ik een hekel aan dieren mishandeling ,liefde voor dieren betekent ook dat je met je ernstige schurftige hond naar de dierenarts gaat 70 % heeft het en jeukt zich kapot.
  honden aan een korte ketting de heledag in hun kooi.
  Het zou verboden moeten worden om aapjes op de markt te verkopen,7 tot 9 stuks samengeperst in te kleine kooi heledag in de felle zon.enz


  Maak melding
 8. Na 1492 werden de indianen al slachtoffers van Europese ziekten als pokken, mazelen,griep en ze gingen in bosjes dood.Nu in de verlichte tijden schijnen ze slachtoffers te gaan worden van de Chinese virus. Hun wordt er ook niets bespaard.


  Maak melding
 9. De regering zal nooit met officiële cijfers komen. In de afgelopen 10 jaren ook nooit gedaan. Soso leugens verkondigen aan het volk. Als VHP/Chan een duistere praktijk van bouta toevallig ontdekt, dan pas treedt men naar Buiten. Zie bijvoorbeeld stelen van 100 mijoen usd. Zie bijvoorbeel uitverkoop staatsolie. etc etc. Altijd moet Chan aan de noodrem trekken tegen de totale roof van het volk.


  Maak melding
 10. Ik hoor mensen in opbelprogramma’s zeggen dat we weggevaagd zullen worden door dit Wuhan Coronavirus.
  Nou feit is dat het sterftepercentage nog steeds maar een paar procent is v.h aantal geinfecteerden en dat zijn voornamelijk de ouderen, mensen met onderliggende chronische aandoeningen/zwakke gezondheid en overgewicht.
  Voor de meeste geinfecteerden (80%) draait het uit op een flinke griep waarbij een ziekenhuisopname niet noodzakelijk is.
  Van de mensen die wel in het ziekenhuis terechtkomen hoeft slechts een kwart (5%) in de ICU aan de beademing. Voor driekwart (15%) is een normaal ziekenhuisbed voldoende.
  De wereldbevolking zal dus helemaal niet weggevaagd worden door dit nieuwe coronavirus afkomstig uit china.
  Virussen zijn de manier waarop moeder Natuur de menselijke overbevolking probeert tegen te gaan.


  Maak melding
 11. Ma as die uitslag is poosietiev, dang is tok goet niews? Se sein poosietiefe mense, geen neegatiefe mense. Ma jammer is dang dat slegs 13 mense sein poosietiev. Die andere sein misgien doemdenker.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES