maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidSt. Vincentiusziekenhuis brengt hulde aan Intensive Care personeel

St. Vincentiusziekenhuis brengt hulde aan Intensive Care personeel

-

Does Travel - naar Suriname

Het St. Vincentius Ziekenhuis (SVZ) in Suriname heeft woensdag haar personeel van de Intensive Care (IC) in het zonnetje gezet. Het ziekenhuis in Paramaribo bracht zo hulde aan de mensen die dag en nacht klaar staan om COVID-19 patiënten te behandelen en te verplegen.

IC personeel SVZ – Onze ware helden. Wij zijn trots op jullie” was te lezen op een spandoek dat het ziekenhuis had opgehangen (foto). De artsen en verpleegkundigen van het IC-team staan in de frontlinie van de zorg aan de COVID-19 patiënten en stappen iedere dag weer onbevreesd de IC-ruimte binnen.

Algemeen directeur Manodj Hindori van het SVZ is enorm trots en dankbaar voor deze inzet van het IC personeel van zijn ziekenhuis en van de andere ziekenhuizen. Hij vindt dat zij eigenlijk hulde van de totale samenleving moeten krijgen, schrijft de Surinaamse nieuwssite Starnieuws.

Eerder had ook Volksgezondheid-directeur Cleopatra Jessurun de inzet van de frontlinie zorg- en hulpverleners gewaardeerd. “De frontlinie die voor de samenleving misschien onzichtbaar is, werkt dag en nacht keihard tijdens deze COVID-19 epidemie. Wat u ziet hier op de teller en wat u hoort tijdens de persconferentie, is maar een schets van wat er de hele dag gebeurt” zei ze:

https://www.deboodschap.today/volksgezondheid-directeur-waardeert-inzet-frontlinie-zorg-en-hulpverleners/?fbclid=IwAR1mzWK-GCO4-in5pSri46ruLB5fCd1PAjKIxdON6BbxgCd6Mi0alOInVOY

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Ook hulde van mij aan de IC nurses, doctors en andere staff. Als een nurse kan ik hun inzet voorstellen. Jammer dat hij niet te redden was. Zo neem een break voor de volgende komt. Hopelijk komt die persoon niet.


  Maak melding
 2. Sueiname heeft nog geen groot Corona probleem. De virus heeft zich nog niet verspreid en laten we hopen dat het zo blijft. Grootste uitdaging blijft het wanbeleid van de paarse regering. Aan het lenen komt ook een eind. Vraag is hoe het dan gaat uitpakken.


  Maak melding
 3. Het is of dat we voorgelogen worden door de regering of dat wij heel dom zijn maar in geen enkel land is het aantal besmetting zo laag als in Suriname en toch komt Suriname niet voor op de lijst van de landen met laagste besmettingen. Volgens de WHO zijn de eilanden in de Indische Archipel de gebieden met laagste besmettingen. Is het niet gek dat op Sint Maarten eiland al 4 mensen zijn overleden en daar maar 30.000 eilanders zijn.
  In Suriname zijn 500.000 mensen en maar 9 besmet en 1 dode. Mooie grap maar ik geloof het niet.


  gemodereerd
 4. Weet je wat je zo zat wordt., dat er mensen zijn, die gebruik maken om leed om te zetten in een politiek gezeik, We zijn bezig om corona virus te bestrijden, laat politiek in een ander forum .


  Maak melding
 5. MoeVan 9 april 2020 At 10:27
  Weet je wat je zo zat wordt., dat er mensen zijn, die gebruik maken om leed om te zetten in een politiek gezeik, We zijn bezig om corona virus te bestrijden, laat politiek in een ander forum .

  Als ik de berichten mag geloven heeft Suriname de bestrijding en besmetting goed onder controle. Er zijn slechts 9 mensen besmet en 1 dode te betreuren. Waarom zou men zich dan zorgen moeten maken ?
  Het is juist de regering die het ene politieke kwestie van maakt. Waarom wordt anders door de politiek gezegd dat de Noodwet en de lening van 400 miljoen Srd nodig is om de gevolgen van Corona te bestrijden ? Neen, mensen laten zich te gemakkelijk zand in de ogen strooien.


  Maak melding
 6. Kroetoe Oso
  Natuurlijk moet je blij zijn dat er zo weinig mensen besmet zijn, het is echt een ramp als je het krijg.
  Maar een opsteker voor verpleging mag toch wel, ook voor hun is het gevaarlijk.
  Maar ik bedoel , als de verpleging het leest , dat we ook aan hun denken, dat je het over hun gaat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES